Ectena

Missä on apua, kun keisarileikkaus?

Kysymys

Minulla oli vauva kuusi kuukautta sitten kiireellisellä keisarinleikkauksella ja ovat tarvinneet neuvontaa post-traumaattinen stressihäiriö.

Luovuin tupakoinnin kun sain selville, että olin raskaana ja seurauksena on jäljellä kaksi kiveä raskaampi kuin ennen olin raskaana.

Olen viime aikoina yrittänyt saada takaisin vauhtiin liikuntaa, mutta on syvä kipeä noin minun arpi muutaman päivän kuluttua.

Milloin voin alkaa käyttämään itseni täysin ja miksi jälkihoidon tuki C-osissa niin huono.

Terveysalan ammattilaiset pitää kertoa, että olet ollut suuri leikkaus, mutta ei ole muuta neuvoa tai tietoa tarjotaan.

Ei vain sinä lähetetään huolehtimaan uusi vauva, mutta olet todennäköisesti tietää asioita, kuten "älä työnnä raskas vaunut" ja "loikkii tekee aerobic ei ole hyväksi sinulle".

Haluaisin tietää, milloin voit aloittaa loikkii taas niin, että minun itsetunto voidaan nostaa uudelleen ja voin ainakin voi yrittää menettää joitakin ylipaino olen jäänyt.

Vastata

Se on usein hyvin vaikea tulla toimeen syntymän, joka ei mene kuin odotit, ja jos syntymä että olet kokenut oli traumaattinen, tämä on erityisen vaikeaa.

Kuulostaa siltä, ​​että et ole saanut hoitoa, neuvontaa ja tukea, että sinun piti tällä kertaa.

Jälkihoito naisille Caesarians todennäköisesti vaihtelee paljon alueittain.

Olisi syytä kirjallisesti konsultti antaa heidän tietää teidän kokemuksia palvelua ja miten sitä voidaan parantaa.

Ottaa caesarian osa on kaksin verroin stressaavaa, että sinulla on ollut päästä yli suuri operaatio samaan aikaan kuin selviytyä vastasyntynyt vauva.

Odotan, että olit melko passiivinen jonkin aikaa ja epäilemättä tämä ei auta pääsemään eroon ylipaino, että olisit saanut raskauden aikana.

Jotkut naiset eivät löydä, että ylimääräinen paino sai raskauden aikana on vaikea hävitä. Se, että olet luopunut tupakointi on erinomainen sekä oman terveyden ja että perheesi.

Vaikka ei ole helppoja vastauksia saada takaisin järkevään laihdutuksen se olisi melko suoraviivaista voit tehdä tämän.

Vastaus ei valhe syö järkevästi (säännöllisesti pieniä aterioita, vähärasvainen ja runsaasti hedelmiä ja vihanneksia) juomalla runsaasti vettä ja käyttää vähintään puoli tuntia useimpina päivinä.

Yritä syödä hedelmiä, raakoja vihanneksia, tai jos nälkäinen leipää ilman voita.

On hienoa, että voit alkaa käyttää itse nyt, mutta kaikille, jotka alkavat käyttää ajan jälkeen suhteellisen toimettomuuden, sinun täytyy "kuunnella" kehoasi.

Varmista, että et liioittele asioita (jotta et päädy vahinko).

Harjoittamalla säännöllisesti voit nostaa aineenvaihduntaa ja käyttää kaloreita nopeammin ja tämä ei ole vain kun olet käyttäessään, mutta jonkin aikaa sen jälkeen.

Kävely reippaasti, pyöräily, uinti tai menossa kuntosalille harjoituksen olisivat kaikki sopivia.

Pienokaisesi on tarpeeksi vanha jätetään päiväkotiin, jos on sopiva yksi lähellä, jossa voit käyttää.

Jos tämä ei ole vaihtoehto harkita saada reppu kuljettaa vauvaa ja nauttia pitkiä kävelylenkkejä joko lähellä kotiin tai jonnekin et halua kävellä.

Pian voisit sykli vauvan kanssa turvaistuin, toinen helppo ja hauska tapa sisällyttää vauvaa liikuntaa.

Tulet huomaamaan, että säännöllinen liikunta on erinomainen tapa rentoutua ja tuntuu usein antaa sinulle enemmän energiaa sekä auttaa sinua laihtua.