Ectena

Kuka voin kääntyä minun syömishäiriö?

Kysymys

Tiedän, että olen kärsivät tietyntyyppinen syömishäiriö.

En ole anorektikko tai bulimic, koska syön säännölliset ateriat, mutta heti kun herään aamulla Olen taipuvainen ajattelemaan: "Mikä on vähintä, mitä voin saada pois syö tänään?"

Olen tietoinen siitä, että minulla on ongelma, ja tiedän täytyy kohdata se, mutta minun on hyvin vaikea ja yleensä piiloutua asioita, jotta laittaa sen takaisin mielen.

Olen Manager vähittäiskaupan yritys ja yleensä heittäytyä työni sijaan kohdata ongelmani. Olen hyvin uran ennakkoluuloton ja eivät halua olla tämän minun potilastiedot.

Olen perfektionisti luonteeltaan ja on ollut siitä lähtien olin lapsi. Työssäni olen paljon vastuuta ja jotkut katsoivat minua "valvonta frea".

Olen hyvin luottavainen työssäni ja ihmisten kanssa, ja useimmat näkevät minut turvallinen ja positiivinen.

Kuitenkin olen muuttanut yli 17 kertaa elämässäni ja eivät tunne minulla on todelliset juuret kaikkialla.

Nämä liikkeet olivat läpi perhe-kun olin nuori ja nyt olen aina tuntuu, että minun täytyy liikkua vähintään kahden vuoden välein. En tiedä tarkalleen, mitä olen jo alkaen.

Vaikka minun paino on hieno Odotan hyvin siihen nähden, erittäin hoikka vyötärö. Olen iso luut. Olen vain koko 8-10 vaatteeni.

Se on ottanut paljon minun tehdä tämän, ja jopa kirjoittamalla selvitys on järkyttänyt minua paljon.

Mutta se on ainoa tapa voin ilmaista sen, en kestä puhua siitä, ja yleensä vaihtaa puheenaihetta, kun ihmiset tuovat sitä.

Olen vasta nyt liittyy net niin olet minun ensimmäinen ja luultavasti ainoa toivoni.

Olen vasta äskettäin siirtynyt Isle of Wight ja ei olisi mukava puhua minun lääkäri, vaikka olen lähestyi häntä ja sai vähän apua, mutta tämä on luultavasti koska en voi ilmaista itseäni olen täällä.

Perheeni ei tiedä tästä, ja en voinut kertoa heille. Onko ketään, voin kääntää liikaa?

Vastata

Olen hyvin pahoillani, olet niin ahdistunut tästä kaikesta.

Olen samaa mieltä siitä, että jotain on tehtävä. Mutta haluan vain sanoa, että syömishäiriöt se on todennäköisesti astekysymys onko joku kutsutaan anorexic, bulimic tai mitä tahansa.

Selvästi sinulla on taipumusta, että on jotain vikaa, mutta massat ja massojen naiset ovat samanlaisia ​​ongelmia - jossain määrin.

Itse olen huomannut minun ystävien, työtovereiden ja myös minun asiakkaille, että monet naiset - kenties - näyttää olevan jonkinlainen levoton suhde ruokaan.

Olen varma, että monet ihmiset sanoisivat Olen liioittele - mutta en usko olen.

Nyt sinulla on tiettyjä ominaisuuksia. Haluatko olla hallinnassa ja tehdä asioita täydellisesti. Olet myös tietoinen siitä, mitä syöt ja miten näytät.

Nämä piirteet eivät ole luonnostaan ​​huono - monet menestyvät ihmiset jakavat ne loppujen lopuksi. Mutta kun ne aiheuttavat ahdistusta ja uhkaa ottaa, niin he tarvitsevat lajittelu.

Tässä vaiheessa aion ehdottaa, että et vain yksi asia auttaa itseäsi ja että on ottaa yhteyttä BEAT.

Kuka puhut siellä ymmärtää ongelmat ja persoonallisuuttasi ja yrittää auttaa sinua.

Yksi mahdollinen vaihtoehto voisi olla joitakin neuvontaa puhelimitse, jossa he voivat järjestää.

Kenenkään ei tarvitse tietää tästä, joten huolet potilastiedot eivät yksinkertaisesti tulla kyseeseen.

Uskon, tunnet väkevästi helpottunut, kun olet heihin yhteyttä.

Sinulla on älykkyyttä ja käsitys tietää, että kaikki ei ole hyvin ja teet vastuussa asia saada apua.