Ectena

Erittäin ylipainoinen

Kysymys

Olen huomattavasti ylipainoinen ja kärsii erittäin korkea verenpaine.

Olen yrittänyt kysyä neuvoa minun lääkäri miten menettää varsin paljon painoa, koska olen ollut raskaasti ylipainoinen koko elämäni, ja olen ilmeisesti pysty laihduttaa mitään ruokavaliota yritän.

Minulla on erittäin suuri ongelma syö niin minä humalahakuisen säännöllisesti ja eivät näytä pystyvän lopettaa syömisen.

Olen hyvin peloissani siitä, miten raskas voisin päätyä, koska olen saanut yli 30kg viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Oma lääkäri ainoa vastaus on mennä kotiin, lopettaa syömisen kuin sika ja vievät lenkkeily, joka ei ole kovin hyödyllisiä neuvoja.

Ottaisin käyttää, jos voisin, mutta vain kävelymatkan päässä huoneesta toiseen on taistelu, joka vie minut aivan muutaman minuutin ja vaatii useita taukoja matkalla.

Olen vain yrittänyt selvittää joitakin järkeviä neuvoja nopeasti kuin tiedän aion kuolla sydänkohtaukseen hyvin nuori, jos en lopeta tätä syöminen ja painonnousu.

Vastata

Yleisesti ottaen pituutesi senttimetreinä miinus 100 on ihanteellinen paino kg, mutta ruokavalion voi olla masentavaa kun on niin pitkälle mennä ja tehtävä on jakaa hallittavissa tavoitteet ohella filosofian elämää.

Ymmärrätte varmaan ole helppoa nopeita vastauksen, mutta haluan vakuuttaa, että mikään ei ole mahdotonta ja ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi alkaa laihduttaa hallitusti ja jäsennellysti, joka tarjoaa voit seurata useita yksinkertaisia ​​ohjaus periaatteet.

Hallita painoa, milloin tahansa elämässäsi, on muuttamassa miten katselet ruokaa ja syö koskaan - ei vain muutaman viikon tai kuukauden, mutta jatkossa sisään

Et saa pakottaa itsesi luopumaan asioista pidät syöminen kokonaan, lempiruokia kohtuullisesti voi olla hauskaa, mutta sinun täytyy oppia lopettamaan syömisen, kun olet vielä nälkäinen.

Hyväksymällä, että paino ei katoa hyvää ilman elintapojen muutoksia, arvostat, että vaikka liikunta on mahdotonta tällä hetkellä, laihdutus ilman jonkinlaista liikuntaa tulevaisuudessa vain ei toimi.

Joku tilanne voi hyötyä hoidon kanssa orlistaatti, joka on merkitty yhdessä lievästi vähäkalorinen ruokavalio lihavien potilaiden painoindeksi (BMI) on vähintään 30 kg / m 2.

Orlistaattihoito tulee aloittaa vain, jos pelkkä ruokavalio on aiemmin tuottanut laihtuminen vähintään 2,5 kg yli neljän peräkkäisen viikon.

Ruokavalio on tasapainoinen ja jaettu tasaisesti kolme ateriaa päivässä.

Orlistaattihoito tulisi lopettaa 12 viikon jälkeen, jos kyseinen henkilö ei ole voinut menettää vähintään 5 prosenttia painostaan ​​mitattuna hoidon alussa.

Hoidon vaikutus on lisätä rasvan määrää tuotetun ulosteesta.

Aloitusannos on 120 mg, ottaa juuri ennen, sen aikana tai yhden tunnin kuluessa ateriasta.

Jos ateria jää väliin tai se ei sisällä rasvaa, Orlistaattiannos pitäisi jättää pois. Lääkäri voisi keskustella vielä kanssasi.