Ectena

Haimatulehdus ja bulimia

Kysymys

Olin jatkuvasti huonovointisuuden takia minun haimatulehduksen yli vuoden.

Olen ollut vaikea luottaa ruokaa ja on ollut joitakin binging istuntoja. Olen vastikään aloittanut työnsä sairaalassa apu sairaanhoitaja ja en ole varma, jos se on bulimia tai vain kun vaikuttaa sairauden.

Olen hitaasti luottaa enemmän lihotus elintarvikkeita, ja ihmettelen, jos sinulla on ehdotuksia auttaa minua tiellä normaalielämään.

Minulla on ongelma luottavainen lääkärit enkä ole valmis avaamaan minun GP tai sairaanhoitaja tai osallistua psykiatri.

Olen melko turvaton ihminen ajoittain ja taipumus vaieta.

Vastata

Olen pahoillani tästä ongelmasta sinulla on oman ruokavalion.

On tuskin yllättävää, että sinulla on vaikeuksia, jos sinulla on ollut haimatulehdus, joka on omiaan vaikuttamaan ruoansulatusta.

Olet luultavasti totesi, että ruoka oli vaikea syödä ja tuntui täynnä hyvin helposti, ja tämä olisi lisännyt oman sairaus.

Et tarkoita, että et ole sairas nyt, ja jos tämä on rauhoittavaa.

Bulimia on tilanne, jossa potilas syö liikaa - binges, kun laittaa sen - ja sitten tekee kaikkea mahdollista sen jälkeen humalahakuinen korjata vaikutuksia.

Tämä tarkoittaa yleensä kärsijä vie aperients ja laksatiiveja antaa itselleen ripuli, ja se voi tehdä itsensä oksentaa, yleensä laittamalla sormet alas niiden kurkkuun.

Et mainitse mitään näistä asioista, ja jos ne eivät tapahdu teille, niin et ole bulimic.

Syöminen liikaa ajoittain voi johtaa painonnousuun, mutta ei aina, jos olet muuten aktiivisia, kun taas bulimic potilaiden taipumus saada ja pysyä ohut.

Sanot hitaasti luottaa enemmän lihottavia ruokia ja tämä on hyvä asia, kohtuuden rajoissa. Sinun haimatulehdus olisi tehnyt sinulle siedä rasvaisia ​​ruokia ja hiilihydraatteja, joten se kuulostaa siltä kuin tämä on paranemassa nyt.

Se ei kuulosta minulle, jos sinulla on merkittävä ongelma tällä hetkellä, mutta jos löydät itsesi tulossa pakkomielle oman painon ja oksettamalla tai ummetuslääkkeiden jälkeen humalahakuinen syöminen, sinun pitäisi hakea neuvoja.

Sanot vaikea luottaa lääkäreitä, mutta ehkä työsi apu sairaanhoitaja auttaa.

Ja jos potilaat voivat tehdä tämän, niin toivottavasti ajoissa, niin voitte.