Ectena

Onko tämä särky johtuu kreatiini?

Kysymys

Olen käyttänyt 5 ml kreatiinia seerumin ja joitakin voimaharjoittelun joka toinen päivä kahden viikon ajan.

Ensimmäisen viikon jälkeen, tunsin tylsää kipua vasemmassa alakulmassa vatsaani, ensin ajattelin, se oli vain kipeä liikuntaa joten lopetin käyttämästä vatsaani, mutta kipu on edelleen olemassa.

Voisiko se olla puoli vaikuttaa ja kreatiini vai voisiko se olla urheiluvammojen.

Myös, voisitteko kertoa minulle kaikki hyviä ja huonoja puolia käyttäen kreatiini seerumia, koska valmistaja tämän tuotteen todetaan ainoastaan ​​hyviä puolia ja olen etsinyt muualla ja löysi saman tuloksen.

Voisitko suositella kreatiini seerumin joku, joka haluaa laittaa vähän lihas?

Olisin kiitollinen kuulla, mitä mieltä olette kreatiini seerumin.

Vastata

Omasta kuvaus kipua, se on todennäköisesti liittyvän vahingon kuin sivuvaikutuksia kreatiinia.

Ehdotan, että etsit lääkärintarkastus, jos kipu ei laskeudu itsestään.

Kreatiini (kreatiini) auttaa energian tuotantoa ja lihasten rakentamista.

Useimmat kreatiini kehossa on tallennettu lihasten kreatiini tai muotoa kutsutaan phosphocreatine.

Kreatiini on nopeasti käytettävissä energian lähde lihaksen supistumisen, lisää valmistukseen lihasten proteiinia ja auttaa muodostumista kasvun edistäjinä.

On olemassa kaksi pääasiallista tapaa täydentämällä kreatiinia.

  1. Lastaus-menetelmässä 20-30 grammaa kreatiinia päivässä (jaettuina annoksina) otetaan kolmesta neljään päivää. Tämä on hyödyllistä, jos lyhyen aikavälin nousu voimaa tarvitaan, kuten jalkapallo-ottelua, sprinting tai painon nostamiseen.
  2. Toisessa menetelmässä, kolmesta viiteen grammaa kreatiinia päivässä otetaan pidemmän koulutuksen aikana. Lihas tasot kreatiini nousee hitaammin ja tämä menetelmä on näin ollen enemmän hyötyä urheilijoille, jotka saavat pitkäkestoista koulutusta, kuten kehonrakentajat ja painon nostajat kilpailua edeltävä vaiheissa. Kestävyysliikkujalle voivat hyötyä myös parannettu elpyminen, jonka tämä tapa ottaa kreatiinia.

On mahdollista, että saatat nyt ottaa enemmän kuin tarvitset ja haluan suositella otat pieniä määriä kreatiinia (3-5 grammaa) 30 minuutin harjoittelun jälkeen.

Tiedetään vähän kreatiini haittavaikutuksia. Vaikka on olemassa vain vähän näyttöä myrkyllisyydestä, emme tiedä tarpeeksi siitä sanoa, että se on categoricaly turvallista ottaa, varsinkin pitkään aikaan.

Mahdollinen ongelma täydentävää saanti kreatiini on, että kehon tuotantoa kreatiinia voidaan alentaa silloin, kun suuria määriä täydentävää kreatiinia otetaan.

Ihmisten elimet voivat reagoida eri lääkkeitä ja ravintolisiä, joten ne tulisi aina käyttää varoen.