Ectena

Vinkkejä lopettaminen

Ihmiset lopettaa eri syistä: jotkut ihmiset motivoi rahoituskustannukset tupakoinnin, kun taas toiset haluavat luopua vuoksi lapset tai muu perhe.

Olitpa ajatellut lopettamista ja haluat muutamia vinkkejä, joilla pääset alkuun, tai olet jo lopettaa ja kamppailevat - olemme koonneet tietoa, joka auttaa sinua alkuaikoina ja sen jälkeen.

Check out your tupakointi

Ennen varsinaisen lopettaa, voit mennä läpi jonkinlaista valmistelua, vaikka se on yksinkertaisesti heittää pois kaikki savukkeet, sytyttimet ja tuhkakupit kodissasi.

Voit tehdä tällä kertaa tehokkaampi ajattelemalla, missä, miksi ja kuinka paljon poltat. Ajatuksena on ymmärtää tottumukset, joten voit miettiä keinoja muuttaa niitä.

Hyvä paikka aloittaa on pitää tupakoinnin loki pari päivää, jonka muistat aikaa jokaisen savukkeen, jossa savustettu ja mitä mielentilaan oli. Se voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin paperille pidät sisällä savukeaskiksi.

Tunne plussat ja miinukset

Vinkkejä lopettaminen. check out your tupakointia.
Vinkkejä lopettaminen. Check out your tupakointia.

Päätös luopua tupakoinnista tulee usein ihmisiä kartoitetaan heidän elämäänsä - se miksi uusi vuosi on niin suosittu aika lopettaa.

Ihmiset lopettaa eri syistä: jotkut ihmiset motivoi rahoituskustannukset tupakoinnin, kun taas toiset haluavat luopua vuoksi lasten tai muiden perheenjäsenten. Henkilökohtaiseen terveyteen on suosituin syy tupakoinnin.

Mikä tahansa syystä, jos he aikovat motivoida aikana lopettaa, sinun täytyy uskoa niitä arvokkaita tavoitteita.

Sekä miettiä miksi haluat lopettaa, se kannattaa viettää aikaa, mitä sinun kaipaamaan.

Ota paperiarkki ja sulje linja alas keskelle. Yhtäällä kirjoittaa kaikki hyviä lopettamiseen, toisaalta syysi edelleen tupakoida.

Ole niin rehellinen kuin voit: se on helppo sanoa, ei ole haittoja lopettamista kun sinulla on vielä mahdollisuus syttyä.

Katsokaa nyt kaksi luetteloa syistä ja vastaan ​​lopettamista, ja miettiä eroa, mikä on sinulle tärkeää tässä ja nyt, ja mikä on sinulle tärkeää tulevaisuudessa.

Lääkkeet voivat auttaa

Koska elimistö sopeutuu puute nikotiinia, koet mielihaluja. Voit myös kokea keskittymisvaikeudet, päänsärky, lisääntynyt ruokahalu, ärtyneisyys, levottomuus ja unettomuus.

Useat lääkkeet voivat merkittävästi lisätä mahdollisuuksia onnistuneesti lopetus.

Molemmat nikotiinikorvaushoitoa ja Zyban (bupropioni) voi auttaa vähentämään näitä fyysisiä vieroitusoireita. Uusi lääke Champix (varenikliinin) voi myös vähentää tupakanhimoa sekä vähentää tyytyväisyyttä tupakoitsija saa savukkeen.

Kysy lääkäriltäsi tai paikalliseen Lopeta tupakointi palvelun lisätietoja.

Käytä kulkeutumisen tekniikoita

Kaupankäynti mielihaluja

 • pureskella purukumia
 • syödä jotain esim. porkkanoita tai tikkareita
 • harjata hampaat
 • sip alkoholittoman juoman et linkittää tupakoinnin
 • käydä suihkussa
 • tehdä ristisanatehtävä
 • soittaa ystävälle
 • miehittää kädet, esim. piirrellä, neulonta tai täyttämällä taskussa palapeli.

Ideana ohjautumisesta tekniikoita on yksinkertainen: jos keskitytään jotain, eli cravings tupakan, sinun tarvitse tuntuvat voimakkaampi.

Jos häiritä keskittymistä, voit huijata mielesi "unohtaen" himo ja se menee ohi.

Tämä tekniikka voi olla hyödyllistä tupakoinnin lopettamista, koska mielihalut harvoin kestää kauemmin kuin pari minuuttia.

Jotta se toimisi, sinun täytyy keksiä ideoita etukäteen ja ymmärtää, miksi poltat, koska se on näitä tunteita ja tilanteita, jotka ovat todennäköisimmin aiheuttaa mielihaluja kun lopetat.

Joten jos käytät tupakoinnin käsitellä paineita, sinun täytyy tarkastella vaihtoehtoisia tapoja selviytyä näissä olosuhteissa.

Jos tupakoit täyttää, kun olet yksin sosiaalisessa otteeseen, sinun täytyy miettiä, mitä voit tehdä sen sijaan.

Ajattele vähintään 10 asiaa siirtää huomiota, kun olet himo savukkeen.

Käytä rentoutumista tekniikoita

Kun tunnet tarvetta tupakoida, kokeile tätä rentoutusharjoitus sijaan.

 • Istu suorassa, sulje silmäsi ja hengitä syvään.
 • Pidä sitä hetken, ja sitten hengittää heti, rentouttava kaikki lihakset kehossasi.
 • Toista 10 kertaa, kunnes himo kulkee.

Kyky rentoutua nopeasti on yksi, joka voidaan opettaa. On olemassa paljon erilaisia ​​menetelmiä, ja enemmän harjoittelet helpompaa siitä tulee.

Visualisoi lopussa

Kokeile tätä auttaa motivaatiota.

Kuvittele herääminen aamulla kanssa mitään halua tupakoida.

Olet tupakoi joka on säilynyt taistelua.

Olet vapaa riippuvuuden ja onnellinen olet lopetti tupakanpolton.

Miltä tuntuu? Miten elämä olisi erilainen?

Visualisointi tekniikat ovat mielen harjoituksia saavuttaa tietty tavoite, ja ovat samankaltaisia ​​kuin vuonna jooga ja meditaatio.

Visualisointi käyttää mielikuvia innostaa erityisesti tunteita, eli teidän motivaatioita pysyä lopettaa. Esimerkiksi, saatat liittää luopumassa savukkeet vapautta. Tässä tapauksessa luulisi kuva, joka edustaa tätä, kuten kävelemässä valkoinen hiekkaranta.

Olisit sitten värittää kuvan positiivisella tavalla olisit tuntuu kuin ei-tupakoitsija, esimerkiksi näkemällä itse ottaa ison kulauksen ilmaa ja tunne puhdasta ilmaa keuhkoihin.

Nämä positiiviset mielikuvat voivat auttaa sinua selviytymään mielihaluja, pönkittämällä tahdonvoima, mutta voit myös käyttää niitä ajattelematta savukkeiden ensiksi.

Plus, koska kuvat käytät keskittyä hyviä syitä lopettamiseen ovat miellyttävän ja rentouttavan, he voivat auttaa sinua selviytymään stressistä - avaintekijä aiheuttaa pahenemisvaiheita.

Keskity positiivinen

Päätös lopettaa tupakointi on saavutus sinänsä. Jos olet kamppailee alkuaikoina teidän lopettaa, ajattele myönteisiä muutoksia elämääsi.

Keskity siihen, mitä saat alkaen tupakoinnin sijasta asioita et.

Kerro itsestäsi hyödyt ovat arvoltaan ajan epämukavuutta: enää lopetat tupakoinnin, alentaa riskiä saada tupakointiin liittyvien sairauksien, sitä enemmän rahaa säästät, ja parempaa terveyttä yleensä.

Meidän mietteitään on voimakas vaikutus siihen, miten näemme itsemme ja maailman. Ei vain negatiivisia ajatuksia kykyjä perusteella heikko itsetunto, mutta ne voivat tulla itseään toteuttavia profetioita - jos kerrot itsestäsi voit epäonnistua, olet luultavasti.

Ottaa oikea asenne, eli positiivinen, voi kuulostaa klisee, mutta se ei ole helppo tavoite. Negatiiviset ajatusmallit upottaa itsensä yli vuoden ja se voi kestää paljon työtä kouluttautua pitkäaikaisen oletuksia. Itse asiassa siellä on koko tällaista hoitoa kutsutaan käyttäytymiseen terapiaa, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä tekemään tämän.

Yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa sen sijaan ajatella "olen niin raskas tupakoitsija, en pysty voittamaan mielihaluja," sanot "On asioita, joita en voi tehdä torjuakseen tarvetta tupakoida. Mielihalut menee ohi. "

Voit myös keksiä mantra, joka motivoi sinua vaikeina aikoina, esim. "Olen päättänyt olla tupakoi, ja minulla on voimaa nähdä tämän kautta."

Keksiä strategioita teidän tapa

Nikotiiniriippuvuus on vain yksi syy sinun kannattaa aloittaa tupakoinnin uudelleen.

Tietyissä paikoissa, toimintaa ja tunteita voi myös laukaista tarvetta tupakoida.

Nämä muodostavat psykologinen osa riippuvuutta ja voi olla vaikein voittaa.

Auttaa sinua keksimään luettelon strategioita puuttua psykologisia teidän tapa, ajattele seuraavaa.

Lopeta kärki

Tupakointi log kuvattu alussa tämä artikkeli auttaa sinua vastaamaan näihin kysymyksiin.

 • Mikä osa ei tupakointi pelaa jokapäiväisessä elämässäsi?
 • Millaisissa tilanteissa tehdä haluat polttaa?
 • Millaista toimintaa voit liittää ottaa savukkeen?
 • Älä erityisesti tunnelmia käynnistävät tarvetta polttaa?
 • Onko tupakointi täyttämään erityisesti psykologisia tai sosiaalisia tarpeita?
 • Miten näet itsesi tupakoitsija?

Jos sinusta tuntuu valmiudet selviytyä näistä ongelmista, onnistumismahdollisuudet kasvavat.

Yritä saada tukea muilta

Tupakoinnin muiden kanssa tai ottaa tukea perheen ja ystävien, voi olla suuri ero teidän motivaation ja päättäväisyyttä tarttua kiinni lopettamispäivän.

Tutkimus on osoittanut, että todennäköisyys onnistuneesti luopua savukkeista on paljon suurempi, jos otat osaa ryhmään ohjelma jossa asiantuntijat voivat tukea sinua pyrkimyksiä lopettaa - Tähän sisältyy lääkitystä kuten nikotiinikorvaushoitoa auttaa sinua.

Mutta jos olet lopettaa muiden kanssa, sinun on myös miettiä, miten sinusta tuntuu, jos yksi ryhmä aloittaa tupakoinnin uudelleen - se näet tämän todisteena se on aivan liian kova ja anna itsesi?

Tupakoinnin lopettaminen on nyt HNFA painopistealue, joten klinikat ja muut palvelut tukevat tupakoitsijoita ollaan perustamassa ympäri maata.

Vaikka ei ole mitään virallista klinikan omalla alueella, voit silti saada neuvoja apteekkarit, lääkärit ja käytännön sairaanhoitajia.

Mielihalut eivät kestä ikuisesti

Lopuksi, jos olet kamppailee nyt muistettava seuraavat. Voimakkuus ja taajuus mielihaluja vaihtelee tupakoitsija tupakoitsija ja jopa lopettaa lopettaa. Se vie aikaa ennen kuin alat tuntea olonsa mukavaksi ilman savukkeita.

Useimmille nämä mielihalut ja muita vieroitusoireita vähentävät kolmen-neljän viikon kuluttua. Kuitenkin se voi kestää jopa 12 viikkoa, nikotiinin reseptoreihin rauhoittaa alas ja "sammuttaa" himo, niin sinun täytyy pyrkiä saada läpi, että alkuvaiheessa.

Senkin jälkeen jää vielä aikoja, jolloin haluat polttaa, mutta myös yhä pitkiä aikoja, kun ei ajattele savukkeet: ensin koko päivän, sitten viikkoja, kuukausia ja lopulta vuosia.

Muut ihmiset myös lukea:

Tupakointi - vähentämällä tai lopettaa: puuttumalla fyysinen ja psyykkinen riippuvuus.

Tupakointi - terveysriskit: Miksi lopettaa?

Lääkkeet auttaa sinua lopettamaan: selville, mitä ne ovat.