Ectena

Oma lapsi on kyllästynyt hänen gluteeniton ruokavalio

Kysymys

Tyttäreni on kaksi ja puoli-vuotias ja on keliakia. Hänen täytyy olla gluteeniton ruokavalio.

Mitä minun pitäisi ruokkia häntä? Siellä näyttää olevan runsaasti hyviä ideoita aikuisille, mutta tuskin mitään, että lapsi syö.

Hän ottaa samaa ruokaa joka päivä, eli leipää gluteeniton spagetti tomaattikastiketta ja on nyt saada kyllästynyt siihen.

Vastata

Edellytyksellä, että hän pysyy gluteeniton ruokavalio hän ei koskaan ole mitään oireita, ja siellä on laaja valikoima nyt gluteenittomien tuotteiden, joista valita.

Löydät koko lista ja lisäohjeita noin tyttäresi ruokavalio Keliakia UK, ja olisin varmasti Ottakaa yhteyttä ne myöhempää käyttöä varten.

Gluteenittomat elintarvikkeet voivat jopa saa HNFA kustannuksella. Tuotteet ovat gluteenittomia jauhoja, keksejä, leipää mix, riisiä leipää, keksejä, erilaisia ​​pastoja ja pizzapohjien, keksejä, osa-sämpylöitä, patonkeja, eläin-muotoinen pasta, riisi ja maissi kierteelle, tattari kierteelle jne.

Ei pitäisi olla mitään rajoituksia, mitä hän voi syödä niin gluteeniton valikoima mahdollistaa valtava monipuolisuutta keittiössä.

Muista, että leivonnaiset, pannukakkuja ja vohveleita voidaan tehdä riisijauho tai tattari jauhoja ja että monet gluteeniton asiantuntija elintarvikkeiden tuottajat olemassa, joka tarjoaa vielä enemmän vaihtoehtoja.

Nimet ja osoitteet ovat saatavilla Keliakia Euroopassa.