Ectena

Ihottuma ja koulu

Yleinen

Ihottuma on yleisempää lapsilla - ja näin ollen se voi vaikuttaa koulutus monin tavoin.

Aktiivinen (akuutti) ihottuma, joka aiheuttaa jatkuvaa kutinaa ja raapimista, voi tarkoittaa unettomia öitä ja päivällä uneliaisuus tai tarkkaavaisuuden puute.

Vertaisryhmän kiusoittelevaan leikkipaikka, luokkahuoneessa tai kuntosalilla voi tehdä elämän kurjaksi ilmeisesti ihottumaiselle lapsi.

Varsinkin ala-asteella, jotkut helposti levitä ihotulehduksia, kuten märkärupi, voi mahdollisesti olla paljon vaivaa lapsen ekseema.

Vaikka steroidien tai muiden tulehdusta hoitoja tarvitsee vain levittää kaksi kertaa päivässä ja ei tarvitse ottaa kouluun, lapsen aktiivinen ekseema on saada emollients niin usein kuin tarpeen. Nuoremmat lapset saattavat tarvita apua tai rohkaisua soveltaa niitä.

Välttäminen laukaista tekijät

Useimmat laukaista tekijät, jotka ovat todennäköisesti merkitystä lapsen ekseema on yhteinen sekä kodin ja koulun ympäristö.

Jos on tiedossa erityisiä laukaista aineita, nämä tiedot on jaettu koulussa.

Samoin opettajien pitäisi tarkistaa, onko mahdollisesti ongelmallisia aineita taiteen tai teknisiä luokkia.

Ruokavalio ei ole yhteinen laukaista ekseema, niin yleensä kouluruokailu voidaan jättää ottamatta huomioon huolestuttava.

Kutiava lapsi

Jokainen luokka on todennäköisesti ainakin yksi lapsi ekseema, niin monet opettajat saavat kokemusta siitä, mitä merkitsee olla oppilas, joka voi lopettaa naarmuuntumista.

Raapiminen on mahdoton vastustaa, jos iho on kutiava tarpeeksi, joten admonishment lapsen on epäasianmukaista ja tehotonta.

Järjestely voi olla tarpeen tehdä päästää lapsen ulos luokasta hakea lisää emollient tai muita voiteita tarpeen.

Ihottuma, joka on paha häiritä huomiota luokassa, on tukahdutettu tehokkaammin ja on hyvä syy vanhempia ottamaan lapsen takaisin GP.

Ihottuma ja koulussa. välttäen laukaista tekijät.
Ihottuma ja koulussa. Välttäminen laukaista tekijät.

Ihottuma voi vaikuttaa lapsen kykyä tai halua osallistua koulun toimintaan, urheilu ja matkat. Esimerkiksi uinti voi tulehduttaa ihon, jos lapsi on herkkä klooria tai voi olla kiusallista lapselle, jonka iho on näkyvästi tulehtunut.

Kuitenkin valtaosa lapsia, vaikka akuutein ekseema voidaan vaimentaa alas huomattavasti ja vaikutus koulunkäyntiin minimoitu.