Ectena

Oka kuoppa selkärangan alaosaan

Kysymys

My yhdeksän kuukauden ikäinen tytär on oka kuoppa pohjan hänen selkärangan.

Ultraääni suoritetaan, kun hän oli kolme päivää vanha löytänyt mitään syytä huoleen.

Reikä on nyt saada bigge ja näen minun GP. mutta olen kiinnostunut tietämään lisää tästä kunnossa.

Vastata

Kysymys kuuluu, onko tämä on vain ihon ominaisuus omaansa tai onko minkäänlaista epämuodostuma ihon alla - koska normaali ultraäänitutkimus on todennäköistä, että tämä on vain ihon ominaisuus.

Muita mahdollisia ongelmia pidettävä ovat poikkeavuuksia luut selkärangan tai ristiluu.

Olet ehkä ollut ahdistunut tästä on "selkärankahalkion" ongelma ja sitähän ultraääni olisi tarkistamatta.

On poikkeavuus kutsutaan selkärankahalkion occulta "jos on ongelmia selkärangan ilman merkittäviä poikkeavuuksia pinnalla.

Periaatteessa haluat olla varma saamasta mitä skannauksen tai X-ray tutkimuksen lastenlääkärit harkitsisi hyödyllisin ettei poikkeavuutta pinnan alla ihoa. Jos ei ole niin se ei ole ongelma - se on vain tunnusmerkki!

Onko mitään tietoa mistään edellinen perheenjäsen ottaa sellainen asia - se voisi olla perheen ominaisuus.

Ainoa diagnoosi voin ajatella on, jos tämä "kuoppa" on oikeastaan ​​reikä tai "avanne" joka menee läpi koko ihon paksuudesta - tämä kuulostaa vieläkin epätodennäköisempää ja fistulae yleensä tehdä itse ilmeistä vuotamaan nestettä - I olettaa tämän "kuoppa" ei ole koskaan tehnyt.

Jälleen jotain ultraääni pitäisi havaita tällaiset ongelma.

Lopuksi, lukuun ottamatta "selkärankahalkion" tyyppi poikkeavuuksia on olemassa geneettisiä poikkeavuuksia selkärangan luut joskus joka voi jättää samanlaiset pinnan ominaisuuksia - ne eivät ole kliinistä merkitystä ja ei ole mitään haittaa.