Ectena

Dentinox kasvukipuja geeli


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Hampaiden puhkeaminen Lidokaiinihydrokloridiliuokseen, setyylipyridiniumkloridi DDD Limited

Miten se toimii?

Dentinox kasvukipuja geeli sisältää kahta vaikuttavaa ainetta, lidokaiinihydrokloridiliuokseen ja setyylipyridiniumkloridi.

Setyylipyridiniumkloridi on lievä antiseptinen, joka tappaa erilaisia ​​bakteereja ja sieniä, jotka saattavat tartuttaa kipeä tai rikkoutuneen ihon suuhun.

Lidokaiinihydrokloridiliuokseen kuuluu lääkkeitä kutsutaan puudutteita. Se toimii tilapäisesti estää polku kipusignaalien hermoja pitkin.

Kipu johtuu stimulaation kipureseptoreiden päissä hermoja. Stimulaatio aiheuttaa natriumin syöttää hermo loppu, joka aiheuttaa sähköisen signaalin kerääntyä hermo. Kun tämä sähköinen signaali on tarpeeksi suuri, se kulkee pitkin hermo aivoihin, jossa signaali tulkitaan kipua.

Lidokaiini toimii lopettamalla tulevasta natriumista hermo päättyy sivustolla kipua. Tämä estää sähköisen signaalin rakentaa ja kulkee pitkin hermosyiden aivoihin. Tällä tavoin lidokaiini aiheuttaa puutumista ja lievittää kipua alueella sitä sovelletaan.

Lidokaiini vuonna Dentinox kasvukipuja geeliä käytetään lievittämään kipua aiheuttama kasvukipuja vauvoilla. Antiseptinen auttaa estämään ärtynyt alueet saamasta tartuntaa ja tämä voi auttaa heitä parantua.

Dentinox kasvukipuja geeliä voidaan käyttää syntymästä alkaen.

Mihin sitä käytetään?

  • Lievittää kipua kasvukipuja.

Kuinka voin käyttää sitä?

  • Pese kädet ennen ja geelin levityksen jälkeen.
  • Pieni määrä geeliä levitetään kipeä suun puhtaalla sormenpäällä tai ohuen pumpulia. Tämä voidaan toistaa, kun 20 minuuttia tarvittaessa.

Varoitus!

  • Älä ylitä suositeltua annosta tätä lääkettä.
  • Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai hammaslääkäriin.
  • Lopeta tämän lääkkeen käyttö, jos kasvoi ärsytystä.

Ei saa käyttää

  • Tunnetaan herkkyys tai allergia jollekin.
  • Tämä lääke sisältää sorbitolia, eikä sitä pitäisi käyttää vauvoilla, joilla on harvinainen perinnöllinen fruktoosi-intoleranssi.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos lapsesi on allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos lapsella on aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos tunnet lapsesi on saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Dentinox sisältää risiiniöljyä ja ksylitoli, joka voi aiheuttaa vatsavaivoja tai ripulia.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Tämä lääke ei tiedetä vaikuttavan muihin lääkkeisiin.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Calgel kasvukipuja geeli