Ectena

Poikani on Aspergerin syndrooma ja en koskaan saa nukkua

Kysymys

Olen juuri löytänyt, että poikani on Aspergerin. Minulla on ollut hyvin vähän unta viiden vuoden - vain kuusi kiinteää yöunet herättämättä viidessä koko vuoden!

Olemme juuri selville meidän lääkärille, että paikallinen sairaala ehdotti, että hän kutsua Lontoon uniklinikkaan.

Tämä on jätetty pois ilman luetaan kolme vuotta sitten.

Olen hyvin järkyttynyt ja ahdistunut olisimme voineet ottaa apua koko ajan ja olisi ehkä saaneet selville noin AS (Aspergerin oireyhtymä) paljon nopeammin.

Olen tehnyt laajan tutkimuksen Aspergerin ja se ei näytä olevan yhteydessä hänen nukkuvan ongelma - vaikka se voi olla, en todellakaan tiedä.

Kun hän oli kaksivuotias Yritin phenrgan mutta se oli päinvastainen vaikutus häneen. Meillä oli lääke lastenlääkäri auttaa nukkumaan.

Se oli nimeltään trimepratsiini vahva 30mg. Voitko kertoa minulle tästä lääkitystä ja ehkä ehdottaa mitään.

Taidan ainoa ihminen maailmassa Aspergerin poika, joka on heräämässä yöt ovat helvettiä.

Minä olen Seroxat 20mg minun masennus ja ovat juuri alkaneet nähdä neuvonantaja.

On Seroxat sama kuin Prozac?

Vastata

Voin hyvin ymmärtää, kuinka uupunut sinun täytyy olla, kun ottaa niin monta keskeyttää yöunia yli niin pitkään.

Koska olen varma, että olet myös kiireinen päivä poikasi kanssa, olen varma, että sinun täytyy ihmetellä, jos se kaikki päättyy.

Tarvitset kaikki tukea ja apua saat ja toivottavasti voin antaa teille hyödyllisiä neuvoja juuri nyt.

Promethazine (phenergan) on yleisesti käytetty antihistamiini, jossa lääkärit usein määrätä lapsille, jotka eivät nuku hyvin kuin se on rauhoittavaa antihistamiini, joka on turvallinen ja tehokas.

Lääkärit eivät määrää sitä kovin pitkään, mutta usein käyttää sitä lyhyen aikaa, esimerkiksi kolme tai neljä yötä yrittää palauttamaan oikea uni rutiinia ja lisäksi antaa äiti ja isä tauko.

Kuitenkin, se on ollut jonkin aikaa tunnettua, että antamalla liian pieni annos voi aiheuttaa paradoksaalista stimulaatiota.

Oletan tämä on vähän kuin aikuinen ottamalla yksi tai kaksi alkoholijuomien ja tunne iloinen ja estoton vastakohtana jo aivan liikaa alkoholia ja väsymys ja unelias.

Ehkä lääkärit olivat liian varovaisia ​​antamaan liian pieni annos kokeilla, ja siksi oli päinvastainen vaikutus.

Lastenlääkärit käyttävät usein trimepratsiini kuin hypnoottinen (unta lääketiede) lapsilla ja he myös käyttävät sitä sivumennen rauhoittava ennen anestesian.

Vahvempi trimepratsiini on tehokkaampi kuin Phenergan ja voi hyvinkin auttaa sinua otteeseen, jos annat sen poikasi kun olet lopussa oman lieka.

Seroxat (paroksetiini) on kauppanimi lääkkeen tunnetaan 5HT: n takaisinoton estäjä, joka on erilainen kuin Prozac (fluoksetiini), vaikka ne ovat peräisin samasta 5HT: n takaisinoton estäjä "perheen".

Ne ovat siis hyvin samankaltaisia ​​lääkkeitä.

Mielestäni ottaen Seroxat ja nähdä ohjaaja on hyvä liikkua, vaikka olen varma, että eri hyväntekeväisyysjärjestöille autismi ja Aspergerin oireyhtymä voi myös antaa sinulle neuvoja, tietoa ja tukea.