Ectena

Menin nilkkani juostessa

Kysymys

Menin nilkkani, juostessa ja kymmenen viikkoa myöhemmin se on edelleen turvonnut ja joskus kipeä.

En usko, että se on murtunut luu, ehkä revitty nivelside tai lihakseen.

Kävelen ok, mitä se voisi olla?

Vastata

Koska juoksija, arvostan turhautumista siitä, että kaikki takaisin loukkaantumisen takia tuo. Tuntuu niin avuton odottaessaan asioita parantaa, tietäen, että paljon.

Vaikka nykyiset juoksukengät on suunniteltu tukemaan nilkan ja vähentää loukkaantumisriskiä suoritettaessa yli epätasaisessa maastossa, mitään ei tule täysin sulkea pois mahdollisuutta kääntämällä nilkka.

teidän kovaa työtä on nähtävästi mennyt turhaan.

Se on epätavallinen, mutta ei ole mahdotonta aiheutuu luinen vaurioita nilkkanivelen ajettaessa, ja ainoa tapa sulkea pois tämä on järjestää X-ray.

Joskus pohjan Kannuksella voi osallistua (viides jalkapöydän) tai pieniä palasia luun voidaan vetää pois, kun nilkan nivelsiteet venyvät paikassa työnnetään jalan luut (sääri-ja pohjeluu).

Tämä saattaa edellyttää ajokieltoon tyydyttävän tuloksen.

Yleisimmin vahinko liittyy tukevat nivelsiteet nilkan ulomman osa yhteistä aiheuttama yltävään tavanomaista raja.

Valitettavasti tämä voi usein kestää niin kauan tai kauemmin parantua kuin kahdentoista viikkoja liittyy alaraajan murtuma.

Jos et ole jo tehnyt niin, haluan suositella saada lääkärin lausunto teidän vammoja ja neuvoja edelleen hoitoon ja kuntoutukseen, jotta he aloittavat koulutuksen.

Hyvä tapa pysyä moraali samalla voi ajaa on keskittyä lihaksia pakarat ja jalat kuntosalilla ja uimaan tarjota tämä ei pahentaa turvotusta ja epämukavuutta.

On todennäköistä, että fysioterapiaa, kuten ultraääni-ja / tai mega-pulssi tukea elpymistä, mutta sinun täytyy saada sopivaksi kouluttaa ennen opiskelemassa asentaja kerran!