Ectena

Pitäisikö minun isäni on ranne luudutus?

Kysymys

Tämä kysymys koskee isäni, joka harkitsee ranteen luudutus.

Hänen ranne nivelissä ole mitään rustoa ja rajoitettu liikkuminen, ja puhumasta lääkäreille ja muille potilaille hän on kuullut fuusio voi lopettaa jatkuva kipu hänellä on.

Kuitenkin hän on maanviljelijä, joka tarvitsee käyttää hänen ranteita paljon työpaikkoja ja hän äskettäin kuullut, että fuusio leikkaus ei ole ihmisiä, jotka tekevät kovaa ruumiillista työtä.

Voisitteko tarjoa mitään näkemystä kuin totuus tämän ilmoituksen ja onko fuusio silti anna hänen tehdä raskainta, käyttöön työkaluja, lypsylehmää, jne?

Kaikki tiedot olisi tervetullutta, koska hän on ajoitettu ensimmäinen operaatio yksi hänen ranteensa myöhemmin tässä kuussa.

Vastata

Tämä on vaikea vastata, koska niin paljon riippuu kunnon isäsi muiden nivelten ja kuinka joustava hän voi olla puuttua hänen päivittäiset tehtävänsä.

On totta, että ranne fuusio sammuu kipua hän saa yhteisessä. Kuitenkin hinta on menetys sarana mekanismi ranne että joustaa ja ulottuu yhteisiä.

Hän voisi pitää osan kyky roll hänen kyynärvarren (kääntää kätensä), mutta sekin voidaan merkittävästi pienentää.

Fuusio itse kerran parantunut, pystyy selviytymään nosto, mutta suurimmat ongelmat ovat yleensä menetys sorminäppäryyttä ja ylimääräistä stressiä naapurimaiden liitokset, jotka saattavat ajan kehittyä kipua nivelrikko.

Mitä hän tarvitsee päättää, onko hän haluaa käydä kauppaa hänen kipua ja rajoitettu liikkuminen ilman kipua ja käytännössä mitään liikettä.

Isäsi olisi pakokaasu muita vaihtoehtoja ensin, kuten tulehduskipulääkkeet ja yhteisten injektiot.

Jos hän on ottaa mitään menestystä näiden kanssa, olisi syytä saada varustettu ranne lastaan ​​on fysioterapeutin tai toimintaterapeutti.

Se voi vain lievittää joitakin hänen oireita, mutta myös tarjota aavistustakaan siitä, miten hän pystyy toimimaan liikkumattomaksi ranne.

Jos hän on tehnyt nämä asiat ja harkitsee toiminnan, se olisi hyvä idea hänelle puhua sen yli hänen GP ja ehkä pyytää asian ortopedi kiinnostus kädessä leikkausta.