Ectena

Mitä minun tulee tietää meneillään pilleri?

Kysymys

Olen ajatellut menossa ehkäisypillereitä.

Onko tutkimukset mukana?

Ja mitä minun täytyy tehdä, ennen kuin voin aloittaa?

Vastata

Kiitos kysymyksestäsi ja älykäs tiedustelu lähtemässä ehkäisypillereitä.

Tämä ei ole koskaan sellainen, että nainen pitäisi tehdä ilman harkintaa ja suunnittelua.

Ehkäisypillereitä on kätevin ja tehokkaasti kaikkien ehkäisyvälineiden ja vaikka se on erittäin turvallinen suuressa järjestelmässä asioita, voi olla sivuvaikutuksia, jotka jokaisen naisen tulisi tietää.

Lisäksi kello 17-vuotiaana, jotkut neuvontaa ennen ottaa pilleri on tärkeää, koska on olemassa monia etuja ja haittoja harkita.

Ehkä ensimmäinen asia mainita, oletko todella kypsiä ryhtyä seksuaaliseen suhteeseen? Oletko varma, että et ole paineistettu osaksi tulossa seksuaalisesti aktiivinen, kun et itse ole todella valmis?

Lääkäri on erittäin hyvät mahdollisuudet puhua mitään huolenaiheita sinulla voi olla seksistä ja suhteista, koska on käytännössä sairaanhoitaja tai hoitohenkilökunta paikallisella Perhesuunnitteluneuvolan tai Brook keskustassa.

Yhdessä teidän neuvonantaja sinun täytyy varmistaa, että pilleri sopii sinulle ja että ei ole lääketieteellistä syytä, miksi sinun ei pitäisi ottaa sitä.

Sinun täytyy olla tietoinen kaikista eri valintoja ehkäisyä käytettävissä, joita on nyt noin 14, ja että voit valita yksi, joka sopii sinulle parhaiten henkilökohtaisesti.

Muista, että vaikka Pill on kätevä ja erittäin tehokas, se ei suojaa sukupuolitaudeilta, kuten klamydia, eikä se tarjoa suojaa HIV, virus, joka voi aiheuttaa aidsia.

Kondomi kuten kondomia eivät tarjoa näitä lisäetuja.

Mitä tutkimus, verenpaine olisi varmasti tarkistettava ennen aloittamista Pill ja jos sinulla on jo seksuaalisesti aktiivinen se on joskus erittäin hyvä mahdollisuus saada Papa-testi suoritetaan.

Vaikka rintojen tutkiminen ei ole välttämätöntä, sinun pitäisi ainakin jutella lääkärin tai sairaanhoitajan tulossa rintojen tietoinen, jotta muutoksia rintojen kudosta, jotka ovat uusia, kuten kyhmyjä, poimuttumisen ihon tai verenvuoto nänni on ilmoittaa lääkärille heti.

Nämä ovat kaikki erittäin järkevä terveys vinkkejä säilyttää tulevaa terveyttä tulevina vuosina.

Kun sinä ja lääkärisi on päättänyt oikea tapa toimia, jos päätät ottaa pilleri, sinun täytyy tietää, että ylimääräinen ehkäisymenetelmää tarvitaan ensimmäisten 14 päivää, ennen Pill tarjoaa sinulle täydellisen suojan.

Sitten on valinta;

  • Voit joko aloittaa Pill heti, jolloin se todennäköisesti muuttaa ajoitusta aikana (verenvuoto esiintyy noin 3 viikon kuluttua syöt pilleri).
  • Tai voit odottaa seuraavaan kuukautiskiertoa ja aloitat ensimmäisen pillerin ensimmäisen paketin ensimmäisen päivän aikana.

Kun ja jos sinulle on määrätty pilleri lukea ohjeista huolellisesti ja kysy lääkäriltäsi kysyttävää sinulla on.

Pakkausselosteessa on varsin kattava ja kattaa muun muassa, mitä tehdä, jos unohdat ottaa se kierron aikana.