Ectena

Mikä on pilaantumisesta munasolu?

Kysymys

Vaimoni on viime aikoina kärsinyt keskenmenon.

Hänellä oli jotain, että lääkärit kutsutaan "pilaantumisesta munasolu?

Sikäli kuin ymmärrän, tämä on käsitys ei ole tapahtunut oikein, mutta pussi on vielä kehitettävä.

Näimme yhdeksän viikkoa vanha pussi, mutta ei ollut vauva sitä.

En ollut koskaan kuullut pilaantumisesta munasolu ennen, eikä ollut ystävämme. Kuinka yleistä on tämän ehdon?

Kun lääkärit sanoivat, että siellä oli yhdeksän viikkoa vanha varrella, he tarkoita, että asiat kasvu pysähtyi yhdeksän jälkeen viikon tai oli, että kuinka vanha vauva olisi voinut aikaan keskenmenon?

Vastata

Anteeksi kuulla vaimosi viime keskenmenon.

Pilaantumisesta munasolu on raskaus, joka kehittyy epänormaalisti. Hedelmöittynyt munasolu lomakkeiden tyhjä pussi ilman sikiön sisällä.

Vaimosi tapauksessa on todennäköistä, että hormonien tukea raskauden laski noin 9 viikkoa ja siten keskenmeno tapahtui tällä kertaa.

Noin 10-20% kaikista raskauksista päättyy keskenmenoon. Välillä 25 ja 50% näistä arvellaan johtuvan kromosomivirheet ja ovat satunnaisia ​​ongelmia, jotka eivät toistu.

Laajuus poikkeavuuksia vaihtelevat täydellisestä puuttumisesta sikiön (pilaantumisesta munasolu) hyvin pieniä poikkeavuuksia, mutta mitään merkittäviä olemassaolon tasoon syy.

Infektiot ja huumeet ovat joskus osallisena keskenmeno, mutta hyvin usein ole syytä voidaan tunnistaa.

Tämä ongelma ei todennäköisesti toistu. On tärkeää, että odotat kunnes molemmat tunnet olevasi valmis, jos aiot kokeilla raskauden taas - se voi viedä aikaa päästä yli keskenmenon.

Kun vaimosi ei ajatella uudelleen, on todennäköistä, että sinulla molemmat sitä mieltä huolissaan raskauden.

GP luultavasti viittaavat siihen, että varhainen skannaus on järjestetty tarkistamaan, että kaikki kehittyy normaalisti ja laittaa rauhoitella.