Ectena

Raskaus tosiasiat

Raskaus tosiasiat

Raskaus ja äitiys on jännittävä ja huolestuttava aikaa. On olemassa rajoituksia siitä, mitä voit syödä, miten voit käyttää ja kilpa hormonit voivat tehdä tuhojaan kehon. Tässä osiossa löydät neuvoja kaiken suunnittelusta tiedotetta kaikilla lastenhoidon ja taaperoille.

Hedelmättömyys

Hedelmättömyys

On monia asioita, jotka voivat mennä pieleen, kun yrität tulla raskaaksi. Hedelmällisyys on hyvin monimutkainen järjestelmä monia prosesseja. Meillä keskustella vaihtoehdoista, jos sinulla on ongelmia.
Käsitys

Käsitys

Tarjoamme apua ja neuvoja testaus varmistaa, että olet raskaana ja mitä tehdä tänä herkässä vaiheessa raskauden. Olemme myös keskustella vaihtoehdoista, jos raskaus on suunnittelematon.
Terveys

Raskaus terveys

Onnittelut raskauden! Tässä osassa katsomassa elämäntapa, ja muutamia parannuksia voit varmistaa sinulle ja kasvava vauva ovat parhaita terveyden.
Komplikaatiot

Komplikaatiot raskauden aikana

Me kaikki haluamme raskauden ilman komplikaatioita, mutta joskus ongelmia esiintyy. Me tarkastelemme joitakin yleisimpiä lääketieteellisiä ongelmia, jotka voivat tapahtua raskauden aikana.
Skannaa

Testit skannaa ja tentit

On valtava valikoima, testit ja kokeet, jotka voivat auttaa varmista, että vauva kehittyy terveellisesti. Katsomme vaihtoehtoja teidän tilanteeseen koko preganancy.
Labour

Työ-ja syntymä

Kun työ alkaa kaikki voi olla hätäinen päätös. Autamme laittaa mielessä levossa teille kaikille informatiivinen vinkkejä ja oppaita menettelyjä tarvitset koskien työvoimaa.
Sinun terveytesi

Sinun terveytesi raskauden jälkeen

Sen luontevaa panostaa kaiken ajan ja huomion terveyden uuden perheenjäsenen. Joskus on tärkeää myös nähdä, miten teet ja seurata omaa terveyttään.
Uusi vauva

Uusi vauva (kuuden viikon)

Katsomme ensimmäisten kuuden viikon aikana vauvan kehityksessä. Tämä osio tarjoaa neuvoja kaikissa suuriin terveysongelmiin, joita voi esiintyä, ja tapoja käsitellä niitä.
Vauva

Vauva (1-15 kuukautta)

Sinun pieni vauva kasvaa nopeasti ja koko tämän ajan he tapaavat kaikki parhaat virstanpylväitä. Me tarkastelemme joitakin tärkeitä vaiheita vauva nousee ja siirtää.
Taapero

Taapero (16-21 kuukautta)

Vauva on vauva enää ja tulossa täysimittainen yksilön oma persoonallisuutensa. Tarjoamme hyödyllisiä neuvoja tehdä parhaiten niiden kehitystä ja kasvua.