Ectena

Mikä on tiputtelua?

Kysymys

Olen yrittänyt tulla raskaaksi ja haluan tietää, miten tiputtelua eroaa ajan kun olen ollut verenvuoto kaksi päivää ennen minun aikana johtui.

Haluaisin tietää, kuinka kauan se kestää ja mitä väriä veri on.

Olisin kiitollinen kaikista vastauksista kuten olen katsoin paljon sivustoja saamatta vastausta.

Vastata

Tiputtelua on termi, jota käytetään tarkoittamaan verenvuotoa, joka on kevyt ja tapahtuu samaan aikaan, kun naisen aikana ei ole odotettavissa.

Tiputtelua ei ole tieteellinen termi, eikä sitä, tai ehdottaa mitään syytä.

Tiputtelua saattaa olla tuore punainen verenhukka muutaman päivän tai enemmän, tai se voi olla vaalean ruskehtava verenhukka kestävät alle päivässä.

Ajat vaihtelevat naisten ja eri aikoina sama nainen.

Ne voivat olla raskaita tuore punainen verenvuoto kestää viikon tai enemmän, tai ilman hyytymiä tai vaalean ruskehtava vuoto kestää vain yksi tai kaksi päivää.

Jotkut naiset löytävät kaudet ovat aivan säännöllisesti, toiset löytävät aikoja voi olla muutaman päivän aikaisin tai myöhään, ja toiset ovat täysin epäsäännöllinen ja täysin pysty ennakoimaan, kun niiden aikana alkaa.

Se kuulostaa siltä, ​​että sinulla on ollut joitakin verenhukka ennen kuukautisia johtuu.

On kevyt verenhukka muutaman päivän ennen alkavaa oikein ole epätavallisia ja tämä voi olla mitä on tapahtumassa.

Monet ihmiset kun yrittää tulla raskaaksi kuvitella, että raskaus tapahtuu hyvin nopeasti. Itse keskimääräinen aika normaalin pari ajatella on kuusi jaksoa (eli kuuden kuukauden nainen 28 päivää sykli).

Jos pari ei ole suunniteltu vuoden kuluessa yrittää (säännöllisesti yhdynnässä vähintään kahdesti viikossa) niin se on tavallista, että ne saatetaan gynekologi ja joitakin perustietoja tutkimusten järjestetään pyrkiä luomaan syy niiden vaikeuksia.