Ectena

Kivulias polvet neljän kuukauden kuluttua synnytyksestä

Kysymys

Minulla oli vauva neljä kuukautta sitten ja siitä lähtien olen kärsinyt erittäin kivulias polvet kun istun alas tai Crouch hakemaan jotain. He myös tekevät halkeilua ääni.

Olen edelleen kiven painavampi kuin olin ennen minun vauva syntyi ja hän on tietenkin toinen kivi paino, että olen mukanasi.

Minulle on kerrottu, että se voisi olla hormonaalinen juttu, mutta olisi kiitollinen neuvoista.

Vastata

Oireesi ovat todennäköisesti liittyy useita tekijöitä.

Kuten olet huomauttaa, kaksi kiveä ei ole vähäpätöinen lisää painoarvoa kuljettaa noin paljon aikaa day-to-day perusteella.

Progesteronihormonin nousee yli kolme kertaa normaalin raskauden aikana.

Tämä on vastuussa aiheuttaa lihasten rentoutumista ja mahdollistaa lantion ja emättimen selviytymään merkittävä muutos kunnossa tarvitaan toimituksen vauva.

Nivelet tarvitsevat lihaksia heidän tuestaan ​​ja jopa neljän kuukauden kuluttua iloinen tapahtuma, on mahdollista, että sinulla on vielä lisääntynyt liikkuvuus nivelissä verrattuna ennen kuin tuli raskaaksi.

Halkeilua et kuvailla voi johtua polven nivelsiteet on väljemmin kuin normaalisti.

Nämä oireet yleensä vähenee ajan mittaan kuin hormonit palata normaaliksi, onnistut pudottaa painoa ja vauva tulee enemmän mobiili, luultavasti tässä järjestyksessä.

Jos kipu on voimakasta ja polvet turpoavat tai väistyä, ehdotan, että voit järjestää lääkärin tutkia niitä ja antaa lausunnon.