Ectena

Nesteen polven

Kysymys

Minulla on nestettä polveni, joka turpoaa erittäin huonosti.

Se vaikuttaa kaikkeen mitä teen kävely mitään liikuntaa, että sitoudun.

Minusta on hyvin vaikea nukkua, koska kipeä polvi.

Oma lääkäri otti neljä ruiskut nesteen pois polveni toinen päivä. Hän neuvoi minua noin ottaa steroidi injektio polveni, mutta ei voinut taata se auttaisi.

Seuraava vaihtoehto on ottaa polviproteesileikkauksen.

Voisitteko antaa minulle joitakin tietoja?

Vastata

On tärkeää ymmärtää, että polven "korvaaminen" on oikeastaan ​​vain "pinnoitus" on polvinivelen.

Reisi-tai reisiluun on peitetty metal-osaa ja muovi on sijoitettu sääriluuhun niin, että sen sijaan, että epäsäännöllinen niveltulehdukset pinnat, joista toinen on metallia ja muovia nivelletty, joka tuottaa tasaisen ei-patentti pinta.

Polviproteeseilla on tehty jo vuodesta 1970-luvun alussa ja nykyinen malleja näyttää olevan 85%: sta 90%: klo kaksikymmentä vuotta.

Varsinainen menettely, johon polvi liittyy joko yleisiä tai epiduraalipuudutuksen kanssa neljä-kuusipäivää sairaalahoitoa. Leikkaus itsessään kestää 1-1/2 ja 2-1/2 tuntia.

Useimmissa tapauksissa potilailla luovuttaa kaksi yksikköä autologisen veren voidaan käyttää leikkauksen jälkeen.

Kantavissa alkaa heti ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen. Potilaat yleensä käyttää kävelijä ajaksi yhden tai kahden viikon menossa kainalosauvat ja sitten keppiä.

Ihmiset ovat pois kaikki kävelytuet tahansa kolmesta viikosta kahteen kuukauteen.

Menestys hintojamme polviproteeseilla ovat noin 90% ja 10% ei mene niin hyvin. Tämä voi johtua joko jäykkyyttä tai särkyä tai turvotusta ja noin polvi.

Merkittävin komplikaatioita, lukuun ottamatta yleisesti lääketieteellisiä ongelmia (sydän ja keuhkot) liittyy infektio proteesi.

Jos näin tapahtuu, joissakin tapauksissa proteesi voidaan tallentaa ja potilas vietiin takaisin leikkaussaliin, polvi kastellaan antibiootti kastelu ja sitten antibiootteja.

Joissakin tapauksissa, jos tämä ei toimi, niin koko proteesi on otettava pois ja vasta annettiin kuuden viikon ajan ja sitten uusi yritys uudelleen istuttaminen ja proteesin saa esiintyä.

Vuonna äärimmäisen pieni osa tapauksista, mahdollisesti jos infektio ei voida valvoa, niin kukaan jää polvi fuusio, jossa reisiluu ja sääriluu ovat fuusioituneet yhteen luun.

Aktiviteetit polven tekonivelleikkauksen jälkeen, että pitäisi tuottaa mitään vaikeuksia ovat yksinkertaisia ​​kävely, pyöräily, golf, uinti.

Proteesi ei ole suunniteltu iskuvoima urheilu kuten hiihto, koripallo, squash. Vaikka ihmiset ovat olleet tiedossa pelata tuplaa tennistä kahdenvälisten polviproteeseilla.

Et todellakaan tarvitse nähdä ortopedi ennen kuin tietää, onko ainoat vaihtoehdot ovat injektioita tai korvaaminen.

Se ei ole selvää kysymykseesi vai et ollut oikea diagnoosi