Ectena

Tunne tyhjä, hyödytön ja ​​arvoton

Kysymys

En tunne surkea ja en todellakaan tiedä mitä tehdä. Tunnen tyhjä, hyödytön ja arvoton.

Vanhempani eivät näytä ymmärtävän tätä ollenkaan - he sanovat "piristää" ja kysyvät minulta, mitä asia on. He kertovat minulle, että olen kaiken menevän minulle, ja minun pitäisi olla tunne näin.

He ajattelevat, voin "napsahtaa", jos se mutta sen ei ole niin yksinkertaista - Kunpa olisi. Mutta en tiedä, missä on vika, en osaa selittää, miksi olen näin.

Otin yliannostuksen helmikuussa vain päästä pois kipua sisältä. Kun olin sairaalassa ihmiset sanoivat minulle: "Miksi teit sen?" mutta en voinut sanoa, mikä sai minut tuntemaan huonompi.

Sanoin, että se oli kuolema minun ukki ja stressi yliopisto, mutta se on vain tekosyy olla todellinen syy, miksi tein sen.

Pian tämän jälkeen huomasin lääkäri, joka viittasi minua neuvontaa. Tämä oli kaksi kuukautta sitten, mutta en ole kuullut vielä mitään.

En todellakaan halua palata häntä, koska en halua tuhlata aikaansa. Mutta olen sairas takaisin hampaat tunne kuin tämä.

En oikein pidä puhua minun tunne ihmisiä ja mieluummin pitää ne sisällä, mutta olen sitä mieltä, itsemurha nyt. Se on luultavasti aika saada apua.

Mutta miten?

Vastata

On saattanut vain totuuden siemen teidän ukki - Odotan olet järkyttynyt hänen kuolemansa ja tämä on saattanut tehostettava oman masentuneisuus.

Mutta tarvitset apua - ja sitä tarvitaan nyt.

Ole hyvä ja lakata ajattelemasta, että "ei halua tuhlata" lääkärin työajasta.

Se mitä hän on siellä. Sinun täytyy mennä takaisin ja yrittää selittää, kuinka kauheaa olet tunne: ehkä olisit voinut mennä kirjoittamaan asioita muistiin, jos puhuminen on niin vaikeaa juuri nyt.

Ilmeisesti et tarvitse neuvonta - ja toivon, että hän voisi kiirehtiä, että jopa. Mutta ehkä voisi myös tehdä lyhytkestoinen masennuslääkkeitä liikaa.

He voisivat tehdä kaikki ero tässä vaiheessa. Myös oman yliopistosi on todennäköisesti opiskelija neuvontapalvelusta. Jos on, kokeile ja saada apua heiltä liikaa.

Et ole haittaa. Et ole heikkoja, wimpish, hyödytön tai worthless.You "uudelleen erittäin mukava, kunnollinen henkilö, joka ei ole tällä hetkellä hyvin.

Takaisin teini-iässä minulla oli masennusta. Se ei ole häpeä. Mutta olen kävely osoitus siitä, että voit palauttaa tästä kauheasta ajan ja mennä olla onnellinen ja tyydyttävää elämää.

Ota aluksella, mitä minä sanon teille - ja mennä ja saada apua, että niin kiireesti.