Ectena

Hypotensio koskee

Kysymys

Olen ollut diagnosoitu hypotensio.

Mitkä ovat mahdolliset seuraukset? Onko se mahdollisesti liittyy jotain vakavampaa, ja jos niin mitä?

Vastata

Matala verenpaine (hypotensio) yleensä vain olla ongelma, jos se aiheuttaa oireita, kuten pyörtymistä, huimausta ja väsymystä, tai jos se liittyy taustalla kunnossa, että tarvitsee seurantaa ja hoitoa.

Se ei pidetä ongelma ihmisille, joilla ei ole oireita ja ovat muuten hyvin, ja se ei ole harvinaista, että terve folk on matala verenpaine, eikä ole merkittäviä vaikutuksia.

Verenpaine vaihtelee suuresti henkilöiden välillä, joten "pieni" verenpaine saattaa vain olla "normaali" joillekin ihmisille.

Yksi tavallisimmista lääketieteellisistä syistä alhaisen verenpaineen aiheuttaa oireita muuten terveillä nuorilla on nestehukka ja nälkä, mutta jotkut vain ovat sitä ilman erityistä syytä.

On tiettyjä sairauksia, jotka voivat aiheuttaa alhainen verenpaine, mutta he todennäköisesti ovat jo pitäneet lääkäri. Ne ovat verenkiertohäiriöitä, puutteita steroidihormoneja ja sivuvaikutuksia tiettyjä lääkkeitä.

Nämä ovat kaikki yksiköt itsessään, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Verenpaine laskee merkittävästi muutoksiin ryhtiä (SAY: ltä, valehtelee seisomassa) viittaavat siihen ongelmaan, joka tarvitsee lisätutkimuksia.

Mielestäni on hyvin todennäköistä, että sinulla on terve "normaali" alhainen verenpaine, koska olet nuori, ei ole mitään lääketieteellistä historiaa ja ota lääkitystä.

Kuitenkin, jos sinulla on kysyttävää tästä tai saavat oireita, sinun pitäisi olla se tarkistetaan uudelleen niin, että voit keskustella asiasta lääkärisi kanssa.