Ectena

Sydämentykytys

Kysymys

Aloin olla sydämentykytys noin kuusi viikkoa sitten.

Menin lääkäriin, joka teki kaksi verikokeita, minulla oli myös (EKG) tehty ja molemmat tulokset olivat hienoja.

Sydämentykytys pysähtyi noin kaksi viikkoa ja olen nyt alkanut ne uudelleen.

Se voi tapahtua päivä milloin tahansa ja joskus voin tuntea ne kurkkuuni. En tupakoi äläkä juo usein, en oikeastaan ​​käytä lisäksi ratsastus nyt ja uudelleen.

Minulla on kolme-vuotias tytär, joka pitää minut liikkeellä koko ajan.

Pitäisikö minun mennä takaisin minun GP?

Vastata

Nuoret fit ihmiset saavat usein sydämentykytystä, ja nämä eivät ole yleensä vakavia, vain haittaa.

Et sano kuinka kauan nämä jatkua tai kuinka kauan ne kestävät. Jos ne kestää enemmän kuin muutaman sekunnin tätä kutsutaan takykardia (joka on lääketieteellinen termi nopea syke).

He eivät yleensä tee mitään pahaa, mutta voi olla ahdistava, varsinkin jos niitä esiintyy usein, häiritä unta, tai jatkua pitkään.

On rohkaisevaa, että sinulla on ollut normaali EKG ja verikokeita. Valitettavasti potilaat harvoin sydämentykytys, kun ne ovat todella ottaa EKG. Se voi hyvinkin mennä pois sen oma ja tule takaisin.

Et juo paljon tai savua, mikä on hyvä.

Mitä muuta voit tehdä auttaa? Mielestäni olisi hyvä lopettaa kahvia ja teetä enempää kuin vähäisiä määriä, koska ne sisältävät kofeiinia ja tämä voi olla ärsyttävä sydämen.

Älä unohda, että jotkut virvoitusjuomat, kuten Coca-Cola ja Pepsi on myös kofeiinia niitä. Kofeiiniton tee ja kahvi ovat käytettävissä.

Kun liikunta usein poistetaan sydämentykytys, niin se voisi olla hyvä idea lisätä liikuntaa toimintaa, reipas kävely tai pyöräily, pelaa jonkinlainen peli, tai käymällä kuntosalilla.

On pikku temppu, että voit yrittää pysäyttää sydämentykytystä nimeltään Valsalva liikkumavaraa. Mikä tämä on varovasti stimuloi Kiertäjähermo, joka auttaa hillitsemään syke, ja voi pysäyttää sydämentykytystä sen kappaleita.

Voit tehdä tämän pitämällä nenän estää se, kun hengitys, ja sitten sulkemalla suusi, yrittää vaikea hengittää ulos. Tämä luo painetta rinnassa ja stimuloi Kiertäjähermo reaktion.

Olet nyt jos olet tehnyt sen oikein, koska korvasi "pop".

Jos se ei vieläkään asettua, niin mene takaisin lääkäriin. Hän voi että kokeilet tabletti kuten beetasalpaajaa lyhyen aikaa, että voi poistaa hyökkäyksiä.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ne ovat edelleen, on mahdollista varustettava erityinen kannettava EKG-laite, joka tallentaa sähköistä toimintaa sydämen, kun sinulla on hyökkäys, ja tämä voi auttaa paikantamaan diagnoosin.

Tämä tarkoittaa yleensä sairaalaan lähettäminen.

Älä välitä tästä, se ei ole hengenvaarallinen, eikä se tarkoita, sinulla on heikko sydän. Se on enemmän haittaa, mutta olen varma, että yksi haluat mieluummin tehdä ilman.

Kokemukseni mukaan useimmat nuoret potilaat, joilla esiintyy tämän ongelman huomaavat, että se asettuu muutaman viikon kuluttua ja harvoin häiritsee heitä uudelleen.