Ectena

Sydämentykytyksiä

Kysymys

Saan usein sydämentykytyksiä. Se yleensä tapahtuu, kun olen täysin rento (usein sängyssä).

Sydämeni selittämättömästi siirtyy noin 60 lyöntiä minuutissa 170 lyöntiä minuutissa.

Tunne on melkein kuin laukaus adrenaliinia. Se voi todella herättää minut ylös nukkumaan.

Vaikka sydämeni ei nopeuta Olen edelleen hyvin tuntuu usein sama tunne, että saa sen tehdä niin ilman vaikutusta.

Se on kuin on äkillinen vastahyökkäyksen hylännyt sen nopeuttamisesta.

Voin auttaa tilannetta ottamalla syvään henkeä ja pitämällä se samalla tehokkaasti puhaltaa minun peukalo. Tämä usein hidastaa sydämeni takaisin alas heti.

Kuitenkin se on todella alkaa huolehtia minulle kuin oireet jatkuvat ja vaikka voin tehdä jotain hallita sitä, tiedän, se ei ole oikein.

Olen ollut lääkäri, hän kuunteli sydäntäni ja kertoi minulle, se kuulosti ok, mutta neuvoi minua lomauttaa alkoholia, minulla on nyt vain juonut enintään kaksi olutta yö.

Oireet ovat kestäneet 10 päivää nyt. Mitä neuvoja?

Vastata

Olet antanut hyvän kuvauksen oireet, ja se kuulostaa siltä kuin sinulla on puuskittaista supraventrikulaarinen takykardia.

Tämä on hieno tapa sanoa, että joitakin pieniä sähkö häiriöitä johtuminen mekanismi, joka säätelee syke asettaa sen pois pelaajan hyvin nopeasti.

Olet havainnut, että muoto Valsalva liikkumavaraa - sulkemalla suusi ja nenäsi ja kova tuuli - tekee sen estää, joka on hyvin tunnustettu tekniikka.

Se toimii, koska tämä toiminta stimuloi Kiertäjähermo että auttaa hallitsemaan syke ja hidastaa sen alas.

Nuorilla sovi ihmisille tämä muoto takykardia (joka on lääketieteellinen termi nopea syke) ei yleensä tee mitään pahaa, mutta se voi olla ahdistava, varsinkin jos se tapahtuu usein, häiritsee unta, tai menee pitkään.

Sinulla on ollut tätä pari viikkoa, ja se voi hyvinkin mennä pois sen oma hyvin pian ja tule takaisin.

Lääkäri ehdotti pysähtymättä alkoholia, ja mielestäni se olisi hyvä idea myös lopettaa kahvia ja teetä enempää kuin vähäisiä määriä, koska ne sisältävät kofeiinia ja tämä voi olla ärsyttävä sydämen.

Älä unohda, että jotkut virvoitusjuomat kuten cola on myös kofeiinia niitä.

Jos se ei ole asettua, niin mene takaisin lääkäriin. Odotan hän tekee EKG (EKG), joka on harvoin epänormaali, ja voi antaa sinulle lisää neuvoja, tai tabletti kuten beetasalpaajaa lyhyen aikaa, että voi poistaa hyökkäyksiä.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ne ovat edelleen, on mahdollista varustettava erityinen kannettava EKG-laite, joka tallentaa sähköistä toimintaa sydämen, kun sinulla on hyökkäys, ja tämä voi auttaa paikantamaan diagnoosin.

Tämä tarkoittaa yleensä sairaalaan lähettäminen.

Älä välitä tästä, se ei ole hengenvaarallinen, eikä se tarkoita, sinulla on heikko sydän. Se on enemmän haittaa, mutta olen varma, että yksi haluat mieluummin tehdä ilman.

Kokemukseni mukaan useimmat nuoret potilaat, joilla esiintyy tämän ongelman huomaavat, että se asettuu muutaman viikon kuluttua ja harvoin häiritsee heitä uudelleen.