Ectena

Itsensä vahingoittamisesta - auttakaa

Kysymys

Mitä voin tehdä itsensä vahingoittamisesta?

Olen ollut itsensä vahingoittamisesta noin seitsemän vuotta. Se alkoi, kun aloin menossa paikalliseen pubiin siskoni ja hänen ystävänsä korkeakoulusta.

Vaikka olin vain 14 katsoin ja toiminut vanhempi. Meillä olisi muutaman drinkin ja nauraa, ja sitten mennä kotiin.

Eräänä iltana sain melko humalassa ja typerästi joutui erittäin tyhmä kilpailu ystävän kanssa siellä. Haasteena oli laittaa savuke käteen.

Koska olin melko humalassa menin sen mukana ja laittaa savuke takana käteni. Ei paljon tehtiin, ennen kuin se rakoille ja äitini näki sen.

Tietenkin hän sekosi ja oli mennä minua ja kertoi minulle, kuinka tyhmä olin tekemässä sitä, mutta se oli missä se päättyi.

Noin kaksi kuukautta myöhemmin aloin on ongelmia koulussa ja yli kaksi vuotta minun GCSE päädyin neljä tupakanpolttamia käteeni ja useita naarmuja, naarmuja ja haavoja minun ranteet ja kädet.

Kun liityin lukio samaan kouluun, asiat menivät huonompaan suuntaan.

Ystäväni huomasi arvet, kukaan ei ollut nähnyt heitä ennen. Hän on kertonut johtaja lukio heistä, koska ensimmäisenä päivänä aikavälin minut kutsuttiin hänen toimistoonsa ja pyysi niistä.

Sanoin he olivat mitään ja hän näytti hyväksyä tätä. Uusi toimikausi alkoi ja kaikki opettajat, jotka olivat opettaneet minulle aiemmin oli jäljellä, enkä enää asentaa kavereiden kanssa.

Aloitin puuttuu oppitunteja ja ihmiset alkoivat huomaamatta en ollut noin niin paljon. Leikkaus piti tapahtuu useammin, yleensä illalla pubissa, sitten menemättä pub.

Olen jopa alkanut tehdä sitä keskellä yhteinen huone. Ihmiset näyttävät edustajia ja pyytää, jos olin kunnossa, sanoisin kyllä, olin hieno ja ne jättäisivät minut siitä edes opettajat.

Aloitin piirustus sairaalloisen juttuja kansioita, kuten hautakivet nimeni ja päivämäärä, ja kirjoittaa outoja runoja. Yksi opettaja totesi eräs runoja ja ajattelin, se oli itsemurhaviestin.

Hän kutsui minut huoneeseensa ja ei anna minun lähteä, ennen kuin hän kutsui äitini hakemaan minut.

Heti kun pääsin huoneeseen ja kodin haava uudelleen. Päädyin jättäen että koulun kahden vuoden hukkaan - En saa mitään pätevyyttä, mutta sai paljon enemmän arpia.

Sittemmin olen löytänyt poikaystävä, joka on yrittänyt itsemurhaa kahdesti, mutta meillä on asettunut yhdessä.

Meillä oli kova aika viime vuonna, kun hänen 11-vuotias poika kuoli liikenneonnettomuudessa. Se oli melko huono, koska hänen ex vaimo ei anna hänen nähdä hänen neljä lastaan, koska ne jakaa.

Tänä vuonna isäni kuoli, ajattelin, että olisi todella heittää minut reunan yli, mutta se ei ole.

Jokainen ympärilläni on sanonut olen käsitellyt sitä loistavasti, luulen, mutta tunnen silti odottaa sen iskeä minua.

Olen edelleen vahingoittaa itseäni, kun asiat saavat minut alas, ja haluaisin lopettaa.

Olen lukenut muita vastauksia olet antanut kysymyksiin kuin minun, mutta voit aina ehdottaa vierailevat GP ja olen hyvin varovaisia ​​näin.

Minusta on hyvin vaikea puhua ihmisille Tiedän, saati people En. Olen sellainen henkilö, että ihmiset tulevat neuvoa ja apua.

Anteeksi ovat menneet jo niin pitkään, se on vain, että minusta on paljon helpompaa kirjoittaa kuinka tunnen kuin todella puhua jonkun.

Vastata

Olen todella pahoillani, että olet ollut niin levoton aikaa.

Ymmärrän haluttomuus nähdä GP, mutta minun on sanottava, että jos olisit nähdä yksi, olisi hyvin mahdollista, että voisit kutsua joitakin neuvontaa HNFA. Tämä voi auttaa sinua paljon.

Jotkut terveyskeskuksen alueen nyt myös kognitiivinen käyttäytymisen hoito (CBT) itsensä vahingoittamisesta - ja tämä on hoito, joka saa hyviä tuloksia.

Kuitenkin, jos todella ei mene, minulla on muutamia muita ehdotuksia sinulle:

  • On järjestö nimeltään Youth Access, joka järjestää neuvontaa drop-keskuksissa alle 25-vuotiaiden koko Euroopassa. Jos soitat heille, he kertovat noin lähellä sinua.
  • Voisit ottaa yhteyttä mieli keskustella ongelmista. He saattavat pystyä auttamaan kohta sinua suuntaan joitakin hoito ilman sinua näkemästä GP. Ne ovat myös hyvin perillä ehtoja, kuten sinun ja pitäisi tarjota joitakin sympaattinen tukea.
  • Kuulostat erittäin motivoitunut nuori nainen ja nyt olet suhde sinulle tärkeällä, saatat hyvinkin olla halu muuttaa paljon ajattelua ja käyttäytymistä itse. Jos olet sitä mieltä, että näin on, voit lukea kirjan nimeltä "Mind over tuulella" by Greenberger ja Padesky julkaisema Guilford paina. Se sisältää taulukoita ja todellakin koko menettely, jolla voit muuttaa tapaa ajatella ja käyttäytyä.
  • Sanot, että on hyvin vaikea puhua. Joten miksi ei ilmoittaudu illalla luokassa itsensä itsevarmuus? Tämä antaa sinulle tekniikoita ilmaista itseäsi, joka rakentaa itsetunto, ja siksi lähes varmasti vähentäisi oman itsensä vahingoittamisesta.
  • Isäsi kuoli, joka väität selviytyä. Mutta voit myös sanoa olet huolissasi, että saatat vielä hukkua surua. Joten minun viimeinen ehdotukseni on, että otat yhteyttä Cruse, joka on organisaation sureville ihmisille. Ne voivat auttaa puhelimitse tai ne voivat olla paikallinen ryhmä lähellä sinua.

Toivotan teille menestystä lajittelu tätä ja ottaa onnellisempi tulevaisuudessa.