Ectena

Diabetes, sammas ja kiehuu

Kysymys

Koska on diagnosoitu tyypin 2 diabetes (insuliinista riippuvainen diabetes), huomaan, että olen jatkuvasti kärsivät sammas minun penis.

Yleensä laitan joitakin Canesten kerma ja se menee pois pari viikkoa.

Oma nenä on katettu kiehuu hyvin ja minun lääkäri on kertonut minulle, että tämä johtuu diabetes.

Koska alkaa Avandia tablettia minun verensokeri lukemat ovat olleet normaalia, mutta sammas ja kiehuu näyttävät vain pahenevan.

Onko mitään mitä voin tehdä selvittää nämä ongelmat, vai olenko jumissa heidän kanssaan?

Vastata

Tämä on kaikkein ongelmallisin ongelma, ja sinulla on sympatiani. Diabetes ei todellakaan altistaa potilaat toistuvia infektioita ja on tärkeää, ne käsitellään perusteellisesti.

Sammas infektio hiivan Candida on yleinen ongelma.

Canesten voide on arvokas ja tehokas hoito, mutta koska tilanne on toistuva niin usein se olisi järkevää yrittää vaihtoehtoja, kuten Nystan voiteet ja suun kautta kutsutaan Diflucan.

Olisi voitava käsitellä epämiellyttävä kiehuu nenääsi. Yhdistelmä aikana suun kautta antibiootteja ja antiseptistä tai antibiootti kerma on erittäin tehokas.

Tauti voi olla läsnäolon vuoksi erityisen hankala bakteerien iholla.

Olemme kaikki peitetty valikoima hiivojen, sienten ja bakteerien, jotka ovat yleensä vaarattomia, mutta joskus jotkut tullut tavallista enemmän aggressiivisia.

Bakteerit voidaan muuttaa käyttämällä antiseptistä saippualla kuukauden, jonka saat apteekista. Se voi myös olla hyvä ajatus yrittää lyhytkestoinen puhdistusvoide sisälle sieraimet.

Lisäisin vielä, että jos kiehuu ovat erityisen vastustuskykyisiä hoidoille ja rajoittuvat nenä ja posket muistuttavat akne, GP voisi mahdollisesti muuta diagnoosia ruusufinni.