Ectena

Tuleeko raskauden verenpaineesta katoavat nyt olen synnyttänyt?

Kysymys

Poikani on 13-kuukautta vanha. Aikana minun raskaus I kehittyi vakava turvotus, korkea verenpaine ja lopulta pre-eklampsia.

Oma verenpaine on pysynyt tavallista suurempi, koska hänen syntyessään, mutta on nyt alkanut jälleen kasvaa. Olen kokenut voimakas väsymys ja migreeni päänsärkyä.

Minun viimeisin lukema oli 170/100. Olen onnistunut menettää suurimman osan raskauden paino ja on vain kiven alla menettää palata minun alkuperäinen paino.

Onko todennäköistä, että jatkan kärsivät verenpaineesta nyt tai se lopulta palaa normaaliksi? Molemmat vanhempani ja isovanhemmat kärsi tästä.

Vastata

Kuten olen varma, että tiedät jo, pre-eklampsia on potentiaalisesti vakava tila myöhään raskaus, joka lisäksi erittäin korkea verenpaine, tuottaa nesteen kertyminen tai turvotus ja läsnäoloa proteiinia virtsassa.

Kuitenkin, pre-eklampsia kunnossa määritelmän katoaa, kun vauva on syntynyt ja verenpaine on yleensä sisällä tyydyttävän tason jälkeen.

Koska verenpaine pysyy korkealla jälkeen jälkeen 13 kuukauden raskaus on selvästi käynnissä, joka on ratkaistava.

Jos verenpaine on jatkuvasti koholla 170/100 vuoden iässä 33, et todellakaan tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin sen vähentämiseksi on normaalin rajoissa.

Laihdutus on kaikkein tärkeintä kaikille ja se voi hyvinkin olla, että jos voit menettää seuraavan kiven verenpaine palautuu spontaanisti ja luonnollisesti normaaliksi.

Säännöllinen aerobinen tyyppi liikunta auttaa varmasti ei vain menettää painoa, mutta vähentää verenpainetta liikaa, sillä liikunta laajentaa verisuonia lihasten ja ihon, mikä luonnollinen lasku verenpaine.

Se auttaa myös jos välttää liikaa tapa alkoholin ja tupakoinnin tietenkin samalla rentouttava kun voit ja välttää vaikuttava tekijä on stressi.

Stressi tuottaa hormoneja, kuten noradrenaliinin että dramaattisesti lisätä verenpainetta tiettyinä aikoina. Pidemmän aikaa verenpaineesi on koholla, sitä todennäköisempää on, että suuntaus jatkuu.

Vähentämällä suolan teidän ruokavalio auttaa, ja välttää ehkäisypillereiden suositellaan teidän tapauksessanne.

Uskon, että olisi mitään vahinkoa teissä ottaa joitakin yksinkertaisia ​​lääketieteellisiä testejä tässä vaiheessa sulkea pois mahdollisuutta taustalla lääketieteellinen häiriö.

Vaikka nämä muodostavat vain 2-3% verenpainetauti tapauksissa on aina mahdollisuus, että siellä on hoidettavissa syy.

Keuhkojen röntgenkuvauksessa, EKG ja verikokeita tarkistaa munuaiset toimivat normaalisti voidaan helposti järjestää HNFA.

Sinun pitäisi myös olla täydellinen ja perusteellinen lääkärintarkastus myös havainto verisuonten takana silmät ja jos kaikki nämä testit ovat normaalit, keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko lääkitys voisi olla aiheellista.