Ectena

Masennus ja fyysinen sairaus

Syyllisyyden tunteita ja itse syyttää ovat merkki masennuksen fyysisesti sairas.

Mielialan vaihtelut ja masennus sairaudet ovat yleisempiä kärsivien fyysiset sairaudet, kuin ihmiset, jotka ovat hyvin.

Vaikka henkilö voi kehittyä masennus yhdessä lähes minkä tahansa fyysisen sairauden, jotkut sairaudet ovat todennäköisesti johtaa masennukseen kuin toiset.

Masennus näissä olosuhteissa voidaan olettaa vastaavan samaan hoidot (lääkitys ja psykososiaaliset hoidot) kuin muita masennus - ja niin auttaa olisi etsittävä ja hoito annetaan masennus, riippumatta sen aiheuttaa.

Jotkut fyysiset sairaudet, erityisesti sydänsairauksia ja muita ehtoja, jotka vaikuttavat verenkierto, ovat todennäköisesti esiintyy depressiota sairastavista.

Se ei ole vain se, että fyysiset sairaudet voivat johtaa masennukseen - päinvastainen liikaa. Tämä tekee tunnustamista ja masennuksen hoito on entistä kiireellisempää.

Fyysiset sairaudet, jossa masennus on yleistä

Masennus ja fyysinen sairaus. fyysiset sairaudet, jossa masennus on yleistä.
Masennus ja fyysinen sairaus. Fyysiset sairaudet, jossa masennus on yleistä.

Alla on joitakin yleisempiä olosuhteet, joissa masennus on todennäköistä.

Sairaudet hermoston

 • Parkinsonin tauti. Noin 40 prosenttia niistä, joilla on Parkinsonin tauti kärsii masennusjaksonsa. Se on usein jäänyt koska osa Parkinsonin taudin kaltaisia ​​masennus. Esimerkiksi hitaita liikkeitä ja vähentää puheen esiintyä sekä masennus-ja Parkinsonin tauti. On todennäköistä, että lisääntynyt esiintyminen masennusta Parkinsonin tauti johtuu sekä suoria vaikutuksia taudin aivojen ja vaikutukset ehdon kärsijä arkeen.
 • Dementia. Dementiapotilaiden kärsivät enemmän masennusoireita ja masennuksen sairauksia kuin muut ihmiset. Tämä useammin esiintyy joillakin dementiaa, esim. dementia Lewyn kappale (DLB). Vaikeuksia nämä ihmiset ovat kommunikoida heidän hädässä tarkoittaa masennus voi hukata eikä kohdella. Kehittäminen ominaisuuksia, kuten menetys vuorovaikutus ja kiinnostusta toisia ja tunne synkkyyden, voi tarkoittaa, että masennus on kehittää ja apua on etsittävä.
 • Multippeliskleroosi. Masennus on yleisempää tässä kunnossa myös. Se ei ole selvää, kuinka paljon masennus johtuu vaikutuksia taudin aivojen ja kuinka paljon tulokset läpi seuraukset vammaisuuteen.

Verisuonitautien (sairauksien verisuonia)

 • Sydänsairaus. Masennus on yleisempää henkilöillä, joilla on sydänsairaus. Se kasvoi kärsiville angina pectoris (laukaisi paksuuntuminen valtimoissa), ja se on kaksi-kolme kertaa yleisempää henkilöillä jälkeen sydänkohtauksen (lääkäri saattaa viittaavat tähän sydäninfarkti tai MI). Masennus tällaisissa olosuhteissa johtaa myös ongelmia ihmisille toipumassa sydänkohtaukseen, mikä tekee niistä alttiimpia toisen sydänkohtauksen. Lisäksi ne voi olla vaikeampaa palata työhön ja ​​yleisemmin vammaisuuteen. Masennuslääkkeet on osoitettu olevan tehokas ja turvallinen masennuslääkkeitä ihmisiä, joilla on sydänsairaus.
 • Aivohalvaus (aivoverisuonitapahtuma). Samoin masennus on paljon yleisempää ihmisiä aivohalvauksen jälkeen ja on todennäköisesti lisääntynyt ihmisiä, joilla on "ministrokes" liian (lääkäri voi puhuvat näistä ohimeneviä aivoverenkierron tai TIA). Taas ne, jotka kärsivät masennuksesta yleensä enemmän vakava ja pitkäaikainen sairaus kuin ne, joilla ei masennusta.
 • Verenpainetauti (korkea verenpaine). Tutkimukset ovat osoittaneet, tämä johtaa myös lisääntyneeseen hinnat masennus.

Hormonaalisia häiriöitä

 • Kilpirauhasen vajaatoiminta (vähentynyt aineenvaihdunta). Alhainen kilpirauhashormonien voi johtaa masennukseen, joka voi olla vaikea. Toisin kuin edellä mainitut edellytykset, hoitoon hypotyreoosi itse (tyroksiinilla korvaamaan puuttuvaa hormonia) voi myös hoitaa masennusta.
 • Cushingin oireyhtymä. Tämä on harvinainen sairaus aiheuttaa yli tietyn steroidihormonien, joka voi johtaa vakavaan masennukseen. Kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, hoito taustalla fyysinen sairaus voi olla erittäin tehokas auttaa hoitoon masennuksen liikaa.

Infektiot

Miten tunnistaa masennus niin fyysisiä sairauksia?

On tärkeää olla tietoinen mahdollisuudesta masennus, erityisesti silloin, kun henkilö kärsii yksi sairauksia mainittu.

Ongelmana on, että joitakin keskeisiä oireita masennus ovat hyvin yleisiä näissä olosuhteissa, esimerkiksi unihäiriöt, huono ruokahalu ja väsymys.

Tämä tekee näistä oireista vähemmän hyödyllisiä lääkäreille tehtäessä diagnoosi masennus.

Lisäksi suru on yhteinen seuraava diagnoosi sairaudesta, koska kärsijä tulee toimeen niiden kunto, mutta pitkittynyt "vähän" tuulella usein itku on todennäköisenä masennus on kehittynyt.

Fyysisesti sairas henkilö näyttää seuraavia oireita voi itse asiassa olla masentunut.

 • Pysyvät surua, joka ei nosta iloinen kokemuksia.
 • Kiinnostuksen puute toimintaa ja harrastuksia, jotka yleensä kuuluvat.
 • Tappio seksuaalisen kiinnostuksen.
 • Kiinnostuksen katoaminen ystäviä ja seurusteluun.
 • Syyllisyyden tunteita ja itse syyttää.
 • Merkitty pessimismi tulevaisuudessa.
 • Itsemurha-ajatukset ja puheet, jotka haluavat yksi oli kuollut.

Mikä aiheuttaa masennusta, joilla on fyysisiä sairauksia?

Aivan kuten syy tai syitä masennuksen ihmisiä, joilla ei ole fyysinen sairaus on usein epäselvää, niin se on niiden kanssa, joilla on myös fyysinen sairaus.

On myös todisteita, että jotkut edellä sairaudet vaikuttavat suoraan aivojen osat ja kemiallisia järjestelmiä ohjaavat meidän mielialaan ja käyttäytymiseen.

Esimerkiksi verisuonitaudit (ne jotka vaikuttavat verisuonten) ja Parkinsonin tauti vahingoittaa tärkeitä aivojen alueilla, jolloin ihmiset alttiita masennukseen ja ehkä laukaista sairauden.

Hormonaaliset olosuhteissa suoraan vuorovaikutuksessa, ja järkyttynyt, tärkeitä kemiallisia järjestelmiä, jotka ohjaavat mielialaa ja muut ominaisuudet masennusta.

Kuitenkin, psykologisia ja sosiaalisia vaikutuksia sairaus ovat myös tärkeitä.

Yhtäkkiä menettää toiminnon raajan aivohalvauksen jälkeen, tai kamppailee kävellä sydänkohtauksen jälkeen, voi johtaa useita sosiaalisia seurauksia - voinut palata töihin, täytyisi luopua tietyistä harrastukset jne. Tällaiset vahingot voivat laukaista masennuksen sairaus.

Samalla nämä rasittavat kärsivä itsetuntoa ja niiden roolit kotona ja työpaikalla voidaan muuttaa, liian. Nämä tekijät voivat kaikki edistää masennus.

Mitä pitäisi tehdä, jos joku on masentunut ja fyysisesti sairas?

 • Yritä kannustaa henkilö puhumaan tunteistaan ​​ja vaikeuksia, koska tukea ystävien ja perheen on tärkeää ja ei pidä aliarvioida.
 • Kuitenkin, jos masennus epäillään sinun pitäisi hakea apua, yleensä perhelääkäri (GP).
 • Masennuksen hoidossa on joku, joka on fyysisesti sairas voi sisältää puhumisen hoitoja tai masennuslääkkeitä.
 • Tukiryhmiä fyysiset sairaudet voivat olla tietolähteitä ja ymmärrystä.