Ectena

Rinnan - uros subcutaneuos

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Jokaisella on joitakin rintojen kudosta. Miehillä tämä yleensä ei kasva. Kuitenkin sinun tapauksessasi tätä kudosta on alkanut kasvaa. Se on yleisempää nuorilla miehillä. Se ei tarkoita, että sinulla on sukupuolenvaihdoksen. Se voi olla hyvin kiusallista, mutta se ei ole vakavaa.

Toiminta

Sinulla on nukutuksessa, ja on nukkunut koko operaation.

Kirurgi antaa yleensä leikattu noin osa nänni. Hän vie pois rintojen kudosta. Päällä ihon ja nänni siellä. Leikkaus on ommeltu ylös.

Jälkeenpäin rinnassa näyttää melko normaali mies.

Toiminta voidaan tehdä joko koska päivä tapauksessa, mikä tarkoittaa, että tulet sairaalaan päivänä toimintaa ja mennä kotiin samana päivänä, tai laitoshoito tapauksessa, mikä tarkoittaa menojen yhden tai kaksi yötä sairaalassa.

Sinun kirurgi ovat puhuneet teille, millainen toiminta sinun tulee ottaa.

Muita vaihtoehtoja?

Voit jättää niin kuin asiat ovat. Sinun tapauksessasi rintojen jää enemmän tai vähemmän sama, luultavasti vuosia.

Ei ole hyvä lääkehoitoa. röntgenkuvat hoito ei ole hyvä idea.

Ennen leikkausta

Lopeta tupakointi ja yrittää saada painoa alas, jos olet ylipainoinen.

Jos tiedät, että sinulla on ongelmia teidän verenpaine, sydämen tai keuhkoihin, kysy perhelääkäri tarkistaa, että nämä ovat hallinnassa.

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan, viedä sinut kotiin, ja katsoa sen jälkeen, kun ensimmäisen viikon jälkeen.

Mitkä tahansa tabletteja, lääkkeitä, inhalers että käytät. Pidä ne alkuperäiset laatikot ja paketit. Tuo heidät sairaalaan kanssasi.

On Ward, sinua tarkkaillaan aiempien sairauksien ja on erityisiä testejä varmista, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti. Kerro lääkäreiden ja sairaanhoitajien allergioita tabletteja, lääkkeitä tai siteet. Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta. Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta.

Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jälkeen - Sairaalassa

Jotkut potilaat tuntevat hieman sairas jopa 24 tuntia leikkauksen jälkeen, mutta tämä sujuisi. Sinulle annetaan joitakin hoitoa sairauden tarvittaessa. Sinulle voidaan antaa happea kasvonaamio muutaman tunnin, jos sinulla on ollut rinnassa ongelmia aiemmin, jos tupakoitsija tai olet lihavia.

Saatat olla hieno ohut tippua putki käsivarsisuoni (pieni tyhjennys verta putkeen) ja myös yksi tai kaksi hienoa muovi salaojitus putket ihon lähellä haavan. Nämä viimeksi putket on kukin liitetty tyhjö astiaan ja ne ovat siellä valua kaikki jäljellä verta tai muuta nestettä alueen toiminta. Löydät nämä tyhjösäiliöiden makaa lähellä sinua Levyjen alle.

Jos verta tai nestettä ei johdeta, se voi aiheuttaa paljon tuskaa, koska jännitys ihon alle. Tämä voi hidastaa haavan paranemista ja voi lisätä infektioriskiä. Viemäriin poistetaan, kun ne valua vain hyvin pieni määrä nestettä, ja tämä voi kestää neljästä viisi päivää. Älä pety, jos salaojitus itse lisää kolmen päivän jälkeen tai niin. Joskus, vaikka harvinaisia, viemäriin on jäljellä enintään kaksi viikkoa, kunnes ne valua vain pieni määrä tai ei mitään.

Nukutuksessa tekee sinusta hidas, kömpelö ja huonomuistinen noin 24 tuntia. Hoitajat auttavat sinua kaiken mitä tarvitset ennen kuin voit tehdä asioita itse. Älä tee tärkeitä päätöksiä, ajaa autoa, käyttää koneita tai jopa keittää vedenkeitin tänä aikana.

Sinulle voidaan antaa verta harvennus injektio ihon kerran päivässä estää verihyytymien jaloissa. Tämä voi tapahtua parin ensimmäisen päivän ajan, kunnes pystyt liikkumaan hieman. Nämä verihyytymiä voi olla hyvin vaarallista, koska ne voivat "matkustaa pohjoiseen" läpi verenkiertoon sydämen ja keuhkot ja aiheuttaa erittäin vakavia ongelmia ja jopa kuoleman.

On olemassa jonkin verran epämukavuutta liikkuviin eikä kipua. Sinulle annetaan injektioita tai tabletteina valvoa tämän tarpeen. Loppuun yhden viikon haava pitäisi olla lähes kivuttomasti.

Monet sairaalat käyttävät nyt ns PCA (potilas ohjattu kivunlievitystä). Painamalla painiketta laitteen voit pistää särkylääkkeitä verenkiertoon kautta erittäin hieno muoviputki, joka menee yksi pienten verisuonten (suonet) käteen. Pieni tietokone ohjaa määrä kipulääke, joka vapautuu ja estää vahingossa yliannostuksen.

Vaihtoehtoisesti voi olla hieno putki selässä, jonka kautta kivunlievityksen voidaan antaa auttaa hallitsemaan kipua. Haava on kastike, joka voi esiintyä värjäystä vanhoja verta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Kastike vaihdetaan puhdas joka pysyy kunnes salaojaputkista poistetaan yhdestä kolmeen päivää. Ei ole silmukkaa ihoa. Haava on kasassa ihon alla.

Saattaa olla joitakin violetti mustelmia ympäri haavan joka leviää alaspäin painovoiman. Se haalistuu keltainen väri parin kolmen päivän ajan. Tämän odotetaan ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Saattaa olla joitakin turvotusta ympäröivä iho, joka parantaa myös kahdesta kolmeen päivää. Haava vähitellen paranee yhden tai kahden kuukauden kuluttua operaation.

Rinnan - uros subcutaneuos. jälkeen andndash; sairaalassa.
Rinnan - uros subcutaneuos. Jälkeen - sairaalassa.

Voit pestä heti pukeutuminen on poistettu, mutta yrittää pitää haava-alueen kuivua viikon tai niin leikkauksen jälkeen. Saippua ja vesijohtovesi on täysin riittävä. Suolattu vesi ei ole välttämätöntä.

Voit suihkussa ja ottaa kylpyjä niin usein kuin haluat. Hoitajat puhua teille kotiin järjestelyt niin, että oikea aika voit lähteä sairaalaan voidaan järjestää.

Jotkut sairaalat järjestää check-up noin kuukauden kuluttua lähdet sairaalasta. Toiset jätä lääkärintarkastuksia yleislääkäri.

Sairaanhoitajat neuvoo noin lääkärintodistuksia, todistuksia jne.

Jälkeen - Kotona

On paljon lepoa. Ota lieviä kipulääkkeitä tarpeen valvoa epämukavuutta.

Voit ajaa niin pian kuin voit tehdä hätäpysäytys ilman epämukavuutta haavan, eli sen jälkeen noin kaksi päivää.

Sinun pitäisi pystyä palaamaan valo työn jälkeen noin kolme tai neljä päivää ja raskaita työtä kahden viikon kuluessa.

Mahdolliset komplikaatiot

Kuten minkä tahansa toiminnan nukutuksessa, on hyvin pieni komplikaatioiden riski liittyy sydämen ja keuhkot.

Testit, että sinulla on ennen leikkausta varmistaa, että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti ja tuo riski saada tällaisia ​​komplikaatioita hyvin lähellä nollaa.

Komplikaatiot ovat suhteellisen harvinaisia ​​ja harvoin vakava. Jos luulet, että kaikki ei ole hyvin, kerro lääkärit tai sairaanhoitajat tietävät.

Mustelmia voi olla hankala. Satunnaisesti joitakin vanhoja veren kerää mukaisesti haavan, mutta tämä voidaan helposti poistaa. Hyvin harvoin verenvuoto on merkittävä ja sinun tulee toisen toimenpiteen korjata ongelman.

On jopa 20 prosentin mahdollisuus, että voit kehittää serooma tämän toimenpiteen jälkeen. Tämä on kokoelma kirkasta nestettä alle haavan ja laajempi toiminta, sitä suurempi mahdollisuus serooma kehittää. Jos se tapahtuu, sinun tulee säännöllisesti evakuointi (toiveet) nestemäistä neulalla, joka kulkee ihon nesteen. Tämä jatkuu, kunnes ei enää ole nestettä ihon alle,

Jos neste kokoelma on suuri silloin, kun puuduttavaa ihon alueella päälle kokoelma injisoinnin, hieno muoviputki on sijoitettu läpi ihon kokoelma valua nestettä. Putki pysyy paikallaan, kunnes ei enää nestettä tulee ulos.

Sillä välin, sinulle annetaan antibiootteja varmistaa, että serooma ei saada tartunnan.

Kaiken mahdollisuus tartunnan jälkeen operaatio on 1-3 prosenttia. Jos se tapahtuu, se yleensä asettuu kanssa antibioottien viikon tai kaksi. Jos serooma on läsnä ja sitä ei hoideta ajoissa, mahdollisuus infektio voi olla kaksi tai kolme kertaa suurempi. Jos serooma saa tartunnan, tämä voi joskus olla vakavia ja sinun täytyy mennä takaisin sairaalaan ja on se laskimonsisäisesti (tiputuksessa aikana käsivarren) antibiootteja.

Joskus haavan reunan ja nänni eivät parane hyvin paikkoja. Tämä aina asettuu, mutta voi kestää kaksi tai kolme viikkoa tehdä niin. Saattaa olla joitakin tunnottomuus ympäri nänni. Tämä paranee yli kuukauden tai enemmän. Saattaa olla joitakin tasaisuus rinnassa, mutta tämä paranee ajan kuusi kuukautta tai niin.

Yleiset ohjeet

Toiminta voi olla melko vaikeaa, jos on enemmän kuin muna-cup kokoinen määrä rintojen kudosta. Kaiken kaikkiaan potilaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Nämä ohjeet auttavat sinua kautta toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.