Ectena

Haemorrhoid injektio

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Paalut (peräpukamat) tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Lääketieteen kannalta ne ovat löysät limakalvon alimman osan suoliston. Tämä vuori voi työntää ulos takaisin kulkua. Ne ovat yksi syy verenvuotoa, turvotusta, kipua, vastuuvapauden.

Jos paalut ovat ilmeisesti pullollaan ulos takaisin passage, niin ne ovat yleensä poistetaan (toimintaa kutsutaan haemorrhoidectomy, joka tehdään nukutuksessa).

Jos potilas ei ole suositeltavaa olla nukutuksessa tai peräpukamat eivät pullollaan kautta takaisin passage, mutta ovat litteitä ja "piilossa" kulkua, on parempi pistää heitä lopettamaan verenvuotoa, kipua ja vastuuvapauden.

Jos ongelma verenvuotoa tai kipua takaisin kulkua ei pysäytettiin ruiskuttamalla peräpukamat, niin syy voi olla jotain muuta. Tämän jälkeen sinun tulee eri tutkimuksiin ja hoitoon.

Toiminta

Et vaadi puudutusta. Hyvin yksinkertainen hoito paalut on asetettu kolme injektiota vuori kudosta. Tämä on epämukavaa muutaman minuutin, mutta pian paranee.

Ensimmäinen kirurgi keskustelee oireesi ja tutkii vatsan. Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta.

Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Sitten käännytään vasemmalle puolelle niin, että hän voi tutkia alapäätä. Hän tutkii sisäpuolelle peräsuolen kaukoputkella tarkistaa, että siellä ei ole mitään, paitsi paaluilla. Teleskooppi on peitetty paljon voiteluainetta geeli, joka tekee menettelystä epämukavaa, mutta ei kivulias. Sitten hän tutkii teidän paalut lyhyempi kaukoputki. Tällä kaukoputki hän tekee injektiot.

Injektiot muodostuu erityisestä nestettä, joka laukaisee luominen pelottaa kudoksen alueella paaluilla. Tämän tarkoituksena on pysäyttää verenvuodon ja muita ongelmia, jotka liittyvät paaluilla. Se aiheuttaa joitakin tiputtelua verta päivän tai kaksi, mutta sitten tämä sujuisi.

Sinun täytyy palata sairaalaan jälkeen noin kuusi viikkoa tarkistaa oireesi ovat menneet. Jos sinulla on edelleen ongelmia, lääkärit ehkä tarkistaa ei ole mitään muuta meneillään suolen ja nähdä, jos tarvitset enemmän hoitoa paalut.

Muita vaihtoehtoja?

Jos jätät asiat sellaisina kuin ne ovat, paalut ovat todennäköisesti hitaasti pahenee. Nipping pois paalut erityistä kuminauhat on vaihtoehto, mutta se on usein kaksi tai kolme vierailut poliklinikalla ja hoidon. Katkaisemalla paalut tarkoittaa sairaalassa. Sinun ei tarvitse tätä tehdä tässä vaiheessa.

Jälkeen - Kotona

Voit mennä takaisin töihin suoraan pois poliklinikalle. Sinua tarkkaillaan kuuden viikon ajan tai niin varmista, että injektio on toiminut.

Mahdolliset komplikaatiot

Paalut voi vuotaa verta uudelleen tai edelleen pudota. Koska alue paalujen sisältää monia bugeja, injektio voi harvoin aiheuttaa infektion (jotka voivat mahdollisesti muuttua paise-allas mätä) ja siksi sinulle annetaan antibiootteja ottamaan neljästä viiteen päivää sen jälkeen injektion estämiseksi tätä tapahtumasta.

Vielä harvemmin neula varjoainetta voi vahingossa mennä läpi suolen seinämän. Tämä saattaa olla erittäin vaarallista ja toimintaa tarvitaan korjata sen.

Yleiset ohjeet

Nämä ohjeet auttavat sinut läpi menettelyä. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea.

Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Haemorrhoid injektio. jälkeen andndash; kotona.
Haemorrhoid injektio. Jälkeen - Kotona.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.