Ectena

Retrograde pyelogram

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Testit sinulla on ollut tähän asti kohta sinun vesilaitoksilla (virtsan järjestelmä) kuin syy teidän ongelmia.

On tarpeen tarkastella sisällä virtsan järjestelmä selvittää, mitä on tekeillä.

Erityisen hieno kaukoputki on totuttu näkemään, tai joskus ottamaan röntgenkuvat. Samalla kapea osat voidaan laajentaa, kivet otetaan pois, paloja vuori otettu pois, ja sairaat osat palanut tarpeen.

Toiminta

Voit nukutuksessa tai voit olla murheen alkaen vyötäröltä alas injektio takaisin.

Valinta riippuu osittain jotka haluat, ja osittain siitä, mitä kirurgi tai nukutuslääkäri ajattelee on paras.

Ottaa nukutuksessa tarkoittaa, että sinulla on täysin unessa aikana. Ottaa injektio takaisin tarkoittaa, että sinun tulee olla hereillä leikkauksen aikana, tunnet, että jotain on tapahtumassa alueella olet toimiessa, mutta et tunne mitään kipua vyötäröstä alaspäin.

Jos olet hereillä toimintaa, sinulla on jalat kohotti jalustimet. Sairaanhoitaja chat sinulle operaation aikana.

Kapea putki kulkee sisällä penis mies, (tai etuosaan liikkuminen on nainen), ylös rakkoon. Sitten kirurgi liukuu teleskooppi ja muut välineet ylös ensimmäisen putken.

Hän katselee ympärilleen, tai ottaa röntgenkuvat, tai toimii suunnitellusti. Lopuksi kaikki laitteet on otettu pois. Leikkauksen jälkeen on joskus tarpeen siirtää hieno muoviputki (virtsan katetri) takaisin ylös rakkoon. Tämä mahdollistaa virtsan valua vapaasti laukku kunnes voit virtsaamisen mukavasti itse.

Yleensä voit mennä kotiin samana päivänä. Jos on mitään ongelmia toiminnassa, sinun täytyy pysyä pidempään. Lääkärit kertoa tästä tuolloin.

Muita vaihtoehtoja?

Enemmän röntgenkuvat, skannaa ja muita testejä ei auta selvittämään, mitä ongelmia on.

Selvittää, tässä vaiheessa on tarpeen saada kurkistetaan virtsarakon ja ylempänä kohti munuaisia. Yksinkertaisin askel on dia kaukoputket ja muiden välineiden kautta edessä kulkuväylää virtsarakon ja sen jälkeen. Isompi toiminnot kuten kulkee kaukoputki ihon läpi munuaisten ei tässä vaiheessa tarvita.

Samalla tavalla hoito voidaan tehdä tätä reittiä. Avoin toimintoja ei tarvita tässä vaiheessa. Jos on kasvua virtsarakon, polttamalla tai leikkaamalla sairaita vuori pois tämä reitti on yleensä kaikki mitä tarvitaan.

Joskus lääkehoitoa huuhtoutuvat rakko on erittäin hyödyllistä. X-ray hoito on yleensä varalla. Jos et tee mitään et selville, mitä ongelmia on. Lisäksi et saa hyötyä varhaisen hoidon tätä reittiä, joka tietyissä tilanteissa, kuten sairastua syöpään, se on ehdottoman tärkeää saada diagnoosi ja hoito aloitetaan mahdollisimman varhain. Ongelma tasaisesti pahenee.

Ennen leikkausta

Lopeta tupakointi ja saada painoa alas, jos olet ylipainoinen.

Jos tiedät, että sinulla on ongelmia teidän verenpaine, sydämen tai keuhkoihin, kysy perhelääkäri tarkistaa, että nämä ovat hallinnassa.

Tarkista sairaalan neuvoja tablettien tai hormonikorvaushoito (HRT).

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan, viedä sinut kotiin, ja katsoa sen jälkeen, kun leikkauksen jälkeen.

Mitkä tahansa tabletteja, lääkkeitä, inhalers että käytät. Pidä ne alkuperäiset laatikot ja paketit. Tuo heidät sairaalaan kanssasi.

On Ward, sinua tarkkaillaan aiempien sairauksien ja on erityisiä testejä varmista, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti. Kerro lääkäreiden ja sairaanhoitajien allergioita tabletteja, lääkkeitä tai sidokset, erityisesti jodia tai post X-ray injektiot.

Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta. Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Retrograde pyelogram. jälkeen andndash; sairaalassa.
Retrograde pyelogram. Jälkeen - sairaalassa.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jälkeen - Sairaalassa

Saatat olla hieno putki (katetri) kulkee rakkoon läpi edessä kulkua. Tämä on niin, että virtsa voi valua kerätä pussiin. Tämä voi tuntua epämukavalta. Joskus katetri on verihyytymiä ja tarpeet on huuhdeltava pitämään virtsa virtaa kunnolla.

Sinulle voidaan antaa happea kasvonaamio muutaman tunnin, jos sinulla on ollut rinnassa ongelmia aiemmin, olet tupakoitsija tai olet lihavia.

On hieman epämukavuutta, joissa asiakirjat ovat olleet. Sinun ei yleensä tarvitse särkylääkkeitä. Tunne menee pois, kun päivä tai kaksi. Tarvittaessa hoitajat voivat antaa sinulle kipulääkkeitä

Nukutuksessa tekee sinusta hidas, kömpelö ja huonomuistinen noin 24 tuntia. Hoitajat auttavat sinua kaiken mitä tarvitset ennen kuin voit tehdä asioita itse. Älä tee tärkeitä päätöksiä, ajaa autoa, käyttää koneita tai jopa keittää vedenkeitin tänä aikana.

Jos ei ole katetri, sinun pitäisi pystyä virtsata ennen kuin lähdet sairaalasta. Jos et pysty virtsaamaan, anna lääkärit ja sairaanhoitajat tietävät.

Jos on katetri, virtsa valuu ulos automaattisesti. Katetri otetaan pois, kun virtsa on selkeä ja kun se on turvallista tehdä niin. Sen jälkeen sinua tarkkaillaan nähdä, että olet virtsatessa oikein. Jos et, saatat täytyy olla katetrin laittaa takaisin muutaman päivän, kunnes olet toipunut kokonaan toiminnasta ja voi virtsaamisen mukavasti.

Se on hyvä idea juoda ylimääräistä pint vettä lisäksi mitä normaalisti juo joka päivä. Tee näin viikon kuluttua leikkauksesta. Tämä auttaa puhdistamaan virtsaan.

Sinulle annetaan tapaamisaika poliklinikalla tai saat päivämäärä toistamisesta toimintaa. Jotkut sairaalat järjestää check-up noin kuukauden kuluttua lähdet sairaalasta. Toiset jätä lääkärintarkastuksia yleislääkäri. Sairaanhoitajat neuvoo noin lääkärintodistuksia, todistuksia jne.

Jälkeen - Kotona

Saatat tuntea väsynyt päivän tai kahden jälkeen. Sinun ei pitäisi ajaa 24 tuntia sen jälkeen anestesia.

Voit aloittaa yhdynnässä kahden kolmen päivän toimintaa.

Sinun pitäisi pystyä menemään takaisin töihin yhden tai kahden päivän kuluessa jättää sairaalaan.

Mahdolliset komplikaatiot

Jos sinulla on yleisanestesian vaativa leikkaus, on hyvin pieni komplikaatioiden riski liittyy sydämen ja keuhkot.

Testit, että sinulla on ennen leikkausta varmistaa, että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti ja tuo riski saada tällaisia ​​komplikaatioita hyvin lähellä nollaa.

Jos sinulla on injisoinnin takana, on hyvin pieni mahdollisuus verihyytymien muodostumisen päälle selkärangan, joka voi johtaa tunnottomuutta tai pistelyä jaloissa. Suurimman osan ajasta hyytymä liukenee omaan ja tämä ratkaisee ongelman.

Erittäin harvoin injektion voi aiheuttaa pysyviä vaurioita selkärankaa. Komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta tunnustavat nopeasti ja käsitellään kirurgisten ja hoitohenkilökunnalle. Jos luulet, että kaikki ei ole hyvin, kerro lääkärit ja sairaanhoitajat tietävät.

Hengitystieinfektiot voi syntyä erityisesti tupakoitsijoilla. Älä tupakoi. Sängystä nouseminen mahdollisimman nopeasti, on niin korkea kuin mahdollista ja jotka toimivat yhdessä fysioterapeuttien tyhjentää ilmakanaviin on tärkeää estää keuhkoinfektiot.

Joskus on verta virtsassa, ja jos lääkärit odottavat tätä katetri sijoitetaan yleensä aikaan toimintaa. Se voi kestää muutamia päiviä tyhjentää. Sinun täytyy sairaalassa, kunnes se paranee.

Joskus voi olla infektio, joka on joko lokalisoitu virtsasuihkussa tai joutuu verenkiertoon. Sinulle annetaan antibiootteja hoitoon infektio.

Jos tartunta leviää verenkiertoon, sinun täytyy tulla takaisin sairaalaan saamaan suonensisäisiä antibiootteja. Nämä ovat kautta annettava pieni muovinen putki sijoitetaan johonkin suonet käsivarteen.

Erittäin harvoin (varsinkin jos monet koepaloja otetaan tai on paljon polttava) teleskooppi tai muita välineitä käytetään toiminnan aikana voi luoda reikä (lävistys) tai laaja naarmun limakalvon virtsaputken tai virtsarakon. Tämä ongelma on yleensä korjattu laittamalla katetri takaisin yhden tai kahden viikon kuluttua purkaa virtsarakon ja valuta virtsan kunnes reikä tai naarmu on parantunut. Vain äärimmäisissä olosuhteissa tarvitsetko toisen toimenpiteen korjata ongelman.

Yleiset ohjeet

On useimmiten yksinkertainen, suoraviivainen ja nopea. Sinun tulisi olla valmis sairaalassa pidempään tarvittaessa.

Nämä ohjeet auttavat sinua kautta toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea.

Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.