Ectena

Toe kynsien poisto

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Sinun varpaankynsi voi aiheuttaa ongelmia pääasiassa kahdella tavalla. Ensinnäkin, se voi tehdä ihon kertainen sivussa ja tullut hyvin turvonnut ja punainen (ingrowing varpaan). Toiseksi, se voi tulla hyvin paksu, kaareva ja kivulias. Molemmat nämä ehdot voidaan hoitaa toiminnan.

Toiminta

Varvas on tehty tunnoton annetaan pistoksena puudute osaksi perusta. Tunnet painetta alueella olet toimiessa, mutta et tunne lainkaan kipua. Sitten varten ingrowing varpaan, suikale kynsien ja kynsien bed leikataan kummallakin puolella, joka on tarjouksen ja turvoksissa. Naula on tällöin aina hieman kapeampi. Ihopoimu asettuu.

Saat paksu kaareva kynsien, koko kynsi ja kaikki kynnenvieruskudoksen on leikattu niin, että sen sijaan kynsien on vain ihon.

Sinun pitäisi pystyä mennä kotiin tunnin kuluessa toiminnan.

Muita vaihtoehtoja?

Jos jätät asiat sellaisina kuin ne ovat ongelmia teidän varpaan pysyy suunnilleen sama.

Antibiootit voivat olla hyödyllisiä, varsinkin kun alue, joka on turvoksissa ja kivulias on saanut tartunnan. Kuitenkin, jos sinulla ei ole mitään muuta hoitoa, infektio saattaa hyvinkin tulla takaisin.

Toe kynsien poisto. jälkeen andndash; sairaalassa.
Toe kynsien poisto. Jälkeen - sairaalassa.

Kun pois kynsien ja antaa sen uudelleen kasvaa ei anna hyviä tuloksia. Killing kynnenvieruskudoksen kanssa fenoli on joskus käytetty. Vie koko kynnenvieruskudoksen tarvitaan vain, jos koko kynsi on sairastunut.

Ennen leikkausta

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan, viedä sinut kotiin, ja katsoa sen jälkeen, kun ensimmäisen viikon jälkeen.

Tuo kaikki tabletit ja lääkkeet mukaasi sairaalaan.

On Ward, sinua tarkkaillaan aiempien sairauksien ja on erityisiä testejä, varmista, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti. Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta.

Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Operaatiossa sinua makaa leikkauspöytä. Anestesia pistoksen antaa omalle toe. Tämä on epämukavaa, mutta tunne pian hälvenee. Varpaanne tulee puhdistaa antiseptinen ja steriili pyyhkeet draped ympärille.

Tiukka bändi on leikattu ympäri toe verenvuodon estämiseen. Toimenpide suoritetaan. Tämä kestää noin 15 minuuttia per varvas. Varvas on peitetty kastike ja side kevyesti haavaan ja estää verenvuodon kun menet kotiin. Tiukka bändi poistetaan ja palaat osastolla.

Jälkeen - Sairaalassa

Ei ole tunne toe tunnin tai niin. Tämän jälkeen sinun on ehkä särkylääkkeet kuten parasetamoli, hallita kipua. Tämä vähitellen paranee, kun päivä tai niin. Sinun pitäisi pystyä syömään ja juomaan normaalisti.

Haava on sidos, joka ei saa poistaa yhden viikon. Tarvitset kenkiä suuri alue varpaiden mahtuu siteet, tai kenkiä ilman varpaat. Pidä kastike kuiva ja mahdollisimman puhtaana. Pese ympäri sidoksen pääse kastumaan sitä. Jotkut sairaalat järjestää check-up noin kahden viikon kuluttua lähdet sairaalasta. Toiset jätä lääkärintarkastuksia Yleislääkäri.

Sairaanhoitajat neuvoo noin lääkärintodistuksia, todistuksia jne.

Jälkeen - Kotona

Sinulla on epämukavaa päivä tai kaksi ja on hieman haittasi sidokset ja tarjouksen varvas. Voit ajaa niin pian kuin se on mukavia tehdä niin.

Sinun pitäisi pystyä palaamaan valon työtä 24 tuntia ja raskasta työtä kolmen viikon kuluessa.

Mahdolliset komplikaatiot

Komplikaatiot ovat harvinaisia ​​ja harvoin vakava. Jos luulet, että kaikki ei ole hyvin, kysy sairaanhoitajia tai lääkäreitä.

Verenvuoto ensimmäisten 12 tunnin kuluttua voi olla hankala. Levitä paine side varvas haavan ja ota yhteys lääkäriin heti.

Kipu varvas, joita ei voi hallita yksinkertainen särkylääkkeet tai kipu, joka on paha pitää hereillä, eli sinun pitäisi ottaa yhteyttä lääkäriin. Haava on tarjouksen ja herkkä viikon tai niin sen jälkeen sidokset otetaan pois. Tämä nopeasti paranee.

On myös hyvin pieni mahdollisuus infektio, jota voidaan ohjata ottamalla antibioottien muutaman päivän. Hyvin harvoin, jos infektio on vakava, sinun täytyy tulla takaisin sairaalaan ja ovat sitä hoidetaan suonensisäisiä antibiootteja - kautta pieni muovinen putki, käsivarren laskimoon. Mahdollisuus kynsien ongelmia tulossa takaisin on noin 1 20.

Yleiset ohjeet

Toiminta on hieman epämiellyttävä, mutta pitäisi nopeasti parantua. Toivomme, että muistiinpanot auttavat sinua kautta toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.