Ectena

Möykky ja kuoppia ja ihovaurioita - poisto

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Sinulla on kiinteä tai merkki tai kauneusvirhe, joka aiheuttaa huolta ja murhetta.

Möykky ja kuoppia ja ihovaurioita - poisto. jälkeen andndash; sairaalassa.
Möykky ja kuoppia ja ihovaurioita - poisto. Jälkeen - sairaalassa.

On kolme hyvää syytä ottaa pala otettu pois. Ensin vapautua oireita. Toiseksi, se ei ole enää siellä huolestuttaa sinua. Kolmanneksi voimme tarkastella pala mikroskoopilla selvittää, mitä se on.

Toiminta

Voit antaa paikallinen tai nukutuksessa. Valinta riippuu siitä, mitä kirurgi ajattelee on paras.

Ottaa nukutuksessa tarkoittaa, että sinulla on täysin unessa aikana toimintaa.

Ottaa puudutus tarkoittaa, että sinun tulee olla hereillä leikkauksen aikana, tunnet, että jotain on tapahtumassa alueella olet toimiessa, mutta et tunne lainkaan kipua.

Teos on leikattu käyttäen viilto, joka on tarkoitus jättää mahdollisimman arpi jälkeenpäin. Aina kun mahdollista pitää käyttää luonnollinen ihon juonteita ja ryppyjä. Hiukset voidaan joutua ajeltu pois. Haava suljetaan sitten, yleensä silmukkaa.

Voit lähteä sairaalasta samana päivänä yleensä.

Muita vaihtoehtoja?

Jos jätät asiat sellaisina kuin ne ovat, ongelma on edelleen. Se saattaa pahentua.

Injektiot, laserit, cautery ja lääkehoitoa ei ole yhtä hyvä kuin leikkaus. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta kuin tämä pieni toimenpide tässä vaiheessa.

Ennen leikkausta

Lopeta tupakointi ja saada painoa alas, jos olet ylipainoinen.

Jos tiedät, että sinulla on ongelmia teidän verenpaine, sydämen tai keuhkoihin, kysy perhelääkäri tarkistaa, että nämä ovat hallinnassa.

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan ja viedä sinut kotiin.

Tuo kaikki tabletit ja lääkkeet mukaasi sairaalaan.

On Ward, sinua tarkkaillaan aiempien sairauksien ja on erityisiä testejä varmista, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti

Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta. Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jälkeen - Sairaalassa

Jos sinulla on ollut nukutuksessa tulet kierroksella 15 minuutin kuluessa. Nukutuksessa tekee sinusta hidas, kömpelö ja huonomuistinen noin 24 tuntia. Älä tee tärkeitä päätöksiä, ajaa autoa, käyttää koneita tai jopa keittää vedenkeitin tuona aikana. Jos sinulla on ollut vain puudutus olet täysin hereillä ja varoittaa koko.

Puudutus karisee jälkeen tunnin tai kaksi, joten haava vähitellen saa epämukavaksi. Ota parasetamolia aikaista hallita kipua.

Tunne haava voi tulla takaisin nopeammin jälkeen nukutuksessa niin, että sinun pitäisi olla valmis ottamaan särkylääkkeitä tunnin sisällä. Sairaanhoitajat antaa sinulle tarjonta särkylääkkeitä. Haava on lähes kivuttomasti yhden päivän tai niin.

Haava voi olla silmukkaa, joka on poistettava tai silmukkaa, joka sulaa pois. Ei voi olla sidos tai ei kastiketta.

Sinut kertoi järjestelyistä oman haavan. Saattaa olla joitakin violetti mustelmia ympäri haavan joka leviää alaspäin painovoiman ja haalistuu keltainen väri jälkeen 2-3 päivää. Se ei ole tärkeää.

Saattaa olla joitakin turvotusta ympäröivä iho, joka myös paranee 2-3 päivää. Voit pestä haava-alue heti, kun kastike on poistettu. Saippualla ja lämpimällä vesijohtovedellä ovat täysin riittävät. Suolattu vesi ei ole välttämätöntä.

Voit suihkussa tai kylvyssä niin usein kuin haluat, mutta yritä pitää haava-alueen kuivua, kunnes silmukkaa ulos, tai jos sinulla on ompeleet sulaa pois, sillä 7-10 päivää leikkauksen jälkeen.

Jotkut sairaalat järjestävät tarkistaa noin viikon kuluttua lähdet sairaalasta. Toiset jätä lääkärintarkastuksia Yleislääkäri. Sinulle annetaan tuloksia laboratoriossa mikroskoopilla testejä. Sairaanhoitajat neuvoo noin lääkärintodistuksia, todistuksia jne.

Mahdolliset komplikaatiot

Komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta tunnustavat nopeasti ja käsitellään kirurgisten ja hoitohenkilökunnalle. Jos luulet, että kaikki ei ole hyvin, kysy sairaanhoitajia tai lääkäreitä.

Verenvuoto voi näkyä ihonalaista turvotusta tai veren tulossa kastike. Tämä voi tapahtua ensimmäisen 12 tunnin aikana. Aina neuvoa lääkäriltä heti. Suurimman osan ajasta vuoto loppuu soveltamalla ylimääräistä painetta haavan. Joissakin tapauksissa saatat joutua toisen toimenpiteen pysäyttää verenvuodon.

Haavatulehdus nähdään joskus. Tämä asettuu antibiootti tablettia jälkeen viikon tai kaksi. jos infektio on vakava, sinun täytyy tulla takaisin sairaalaan ja on se hoitaa suonensisäisiä antibiootteja - kautta pieni muovinen putki, käsivarren laskimoon.

Haava ei ole tarpeeksi vahva ottamaan iskuja tai karkea hoitoa 2-3 viikkoa. Ole varovainen sen kanssa tänä aikana. Joskus on puutunut laikkuja ihoon haavan ympärillä, jotka saavat paremmin sen jälkeen 2-3 kuukautta. Haava voi kestää jopa vuoden todella pehmentää ja häivyttää.

Harvoin on paksuuntuminen haavan, joka kestää pidempään.

Yleiset ohjeet

Pyydä tarjous

Saada tarjous plastiikkakirurgiaa loppuun kyselylomakettamme ja välitämme pyynnön kolmen tarjoajille omalla alueella.

Voit myös etsiä meidän tietokantaan löytää oma asiantuntija.

Toiminta on vähäinen ja tulokset ovat erittäin hyviä. Toivomme, että muistiinpanot auttavat sinua kautta toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.