Ectena

Olen erittäin mustasukkainen luonne

Olenko sairas? Tiedän, että jos en muuta hän kyllästyä minun epävarmuutta.

Kysymys

Olen 33 vuotta vanha nainen. Olen menestyksekkään uran rahoituksen, ja olen suuri suhde. Kaiken pitäisi olla loistava, mutta se ei ole, koska minulla on hyvin mustasukkainen luonne.

Tämä on tuhonnut edellisen romansseja. Kuitenkin nyt olen todella täytyy jotenkin hillitä käyttäytymistäni koska minun nykyinen mies on loistava ja pitää kertoa minulle, että hän on rakastunut minuun. Itse asiassa hän haluaa meidän mennä kihloihin pian.

Haluan tämän myös. Joten miksi käyttäytyvät kuin minä?

Olen kauhean hänelle, jos katsomme TV ja mielestäni hän löytää jonkin nainen ruudulla houkutteleva. Saan kurja ja minä jatkan siitä, kuinka paljon hän on kiinnostunut niistä.

Myös silloin, kun hän menee ulos kerran viikossa mies ystäviä, olen ajaa hänet hulluksi lähettämällä hänelle kymmeniä tekstejä. Ja jos minä soittaa hänelle, kun hän on meluisa pub ja hän ei kuule minua kunnolla, saan oikean valtion ja olettaa, että hän ei halua puhua minulle.

Olen hyvin mustasukkainen luonne. kysymys.
Olen hyvin mustasukkainen luonne. Kysymys.

Meillä on ollut keskusteluja tästä ja hän vakuutti minulle, mutta en silti jännittää. Oletan Haluan tietää, että hän aidosti luonani ikuisesti ja koskaan huijata.

Piinaan itseäni ajatuksella, että hän jättää minut. Olen jopa joskus tarkistanut hänen puhelinvastaajaa ja tekstejä. Jokainen kerta, kun teen sen, Minä lupaan, että en koskaan tee sitä uudestaan ​​- erityisesti, koska tiedän mitä teen on kamala pettämistä luottamuksen. Mutta en silti tehdä sen.

Olenko sairas? Tiedän, että jos en muuta hän kyllästyä minun epävarmuutta. Auttakaa.

Christine vastaukset...

No, tämä on erittäin kova sinulle, ja olen varma, että se on yhtä ahdistavaa poikaystäväsi. Ja luulen, että olet oikeassa olettaessaan, että jonain päivänä hän kyllästyä, jos et halua muuttaa. Oleminen vastaanottavana vaativa ja mustasukkainen käytös on väsyttävää ja järkyttävää.

Mutta olen varma, että voit muuttaa - koska olet jo ymmärtää, että tämä on ongelma eikä vaikeuksia tässä suhteessa. Se, että olet ollut epävarma muissa romansseja, ja ovat toimineet mustasukkaisesti, kantaisi että ulos. Ja valitettavasti, olen melko varma, että - ellet lajitella - teidän epävarmuus säilyy, ja aiheuttaa loputtoman ongelmia paitsi tätä suhdetta, mutta tulevissa yksi voi olla.

Yksi ongelmista näyttää olevan, että haluat valurautainen takaa, että tämä kaveri on uskollinen ikuisesti - mitä tahansa. Mutta elämä ei toimita takeita. On vain todennäköisyyksiä.

Suoraan sanottuna, en voi vakuuttaa teille, että tämä poikaystävä ei koskaan uskoton. Kuka tietää, mitä tulevaisuus pitää? Mutta mitä voin sanoa on, että tällä hetkellä hän rakastaa sinua ja haluaa kanssasi ja näyttää omistettu sinulle. Ja luulen sinun täytyy oppia "tyytyä" siitä. Oikeastaan, en tiedä kauhean paljon naisia, jotka olisivat hurmioitunut olla kengät! Joten Katsotaanpa, jos voimme saada sinut pisteeseen, jossa voit nauttia sen sijaan huoli koko ajan.

Ehkä voisit aloittaa yrittää välttää mustasukkainen kohtauksia, kun hän katsella televisiota. Hyvä temppu on yrittää yllään kuminauha ympäri ranteen ja kun olet taipuvainen "bitch" noin näyttelijä tai noin puoli-verhottu poptähti, "helähtää" bändi vastaan ​​ranteeseen. Tämä satuttaa väliaikaisesti, ja antaa sinulle aikaa sinun täytyy päättää, onko se on hyödyllistä mennä normaaliin solvaamista rutiinia hänestä fancying häntä. Toivottavasti voit hengittää syvään ja vaieta.

Nyt, entä tapana jatkuvasti yhteyttä häneen, kun hän on poissa?

Olen itse sitä mieltä, että osa ongelmaa on nykyajan tekniikkaa.

20 vuotta sitten, kun ihmiset menivät ulos illalla, niiden kumppaneiden yksinkertaisesti hyväksyä, että he olisivat todennäköisesti yhteyttä seuraavan muutaman tunnin. Se miten elämä oli. Nyt meillä on mahdollisuus jatkuvasti yhteyttä, tämä on todella tehnyt paljon ihmisiä paljon enemmän epävarmoja. Jos esimerkiksi aiot pystyä puhumaan rakkaasi napin painalluksella, se voi tuntua vakavasti huolestuttavaa, jos jostain syystä yhteyttä pakenee sinua.

Kerro minulle, että ei vain sinun tarkistaa oman miehen, kun hän on poissa, mutta että myös joskus tarkistaa hänen puhelinvastaajaa ja tekstejä. Onko tämä käyttäytyminen järkevää? Ei, ja tiedät sen. Onko kaikki tarkkailun rauhoittaa ja saa sinut tuntemaan olosi turvallisemmaksi? Ilmeisesti ei.

Joten, sinun on todella yrittää pysäyttää sitä. Yksi asia mitä voi tehdä on varmistaa, että hänen iltaisin ulos sinulla on suunnitelmia, jotka siirtävät ajatuksiasi. Ehkä voisit mennä tanssitunnilla ystävän kanssa. Tai myöhässä töihin. Tai mene ja katso suhteellista. Tai oppia ranskaa. Kaikki, mikä imee sinua, ja että voit nauttia.

On selvää, sinun epävarmuudet tulevat jostain - ja todennäköisin ongelmana on huono itsetunto. Joten ehdotan teille on mennä interaktiivinen itsetunto testi sivuillamme ja noudata annettuja neuvoja juuri sinun luokitus.

Olen varma, että se myös auttaa sinua lukea artikkeli itsetunto. Jotkut käytännön hahmotellut strategiat olisi hyödyllistä sinulle, varsinkin sellainen, jossa teet listan asioita itsestäsi, että pidät, ja sitten kääntää, että lista tulee useita kortteja, että olet mukanasi aina.

Ehdotan myös, että luet hyvän kirjan itsetuntoon. "Selviytyminen huono itsetunto" tohtori Melanie Fennell on suuri.

Muita kirjoja, jotka voisivat auttaa juuri nyt on "Loving itse, rakastava toinen" Julia Cole ja "voittaminen kateutta" professori Windy Dryden.

Toivon mukaan työstää ongelmia tällä tavalla, voit alkaa huomata muutoksia itsesi ja käyttäytymistä.

Mutta jos asiat eivät parane, niin ehdotan, että saat joitakin yksityisiä psykoterapia. Tämä artikkeli kertoo, mitä sinun tarvitsee tietää saada ammattiapua ja mitä se merkitsee.

Suosittelen sinulla on kognitiivinen käyttäytymisen hoito (CBT). CBT auttaa kouluttautua ajatuksia niin, että olet tullut järkevämpi ja looginen ja eivät pidä hätiköityjä hyödytön päätelmät, jotka ovat haitallisia sekä sinulle ja teidän suhdetta.

Ehkä te tietäisitte, että nykyään paljon ihmiset saavat mahdollisuuden saada CBT on HNFA. Mutta enimmäkseen, että apua on niille, joilla on masennusta tai vakavaa ahdistusta tai fobioita, ja en usko sinun siihen oikeutettuja. Mutta koska olet selvästi ansaita hyvin, haluat ehkä harkita menossa yksityisesti. Ja voit tietenkin saada hoitoa paljon nopeammin, jos voit maksaa siitä.

Löydät yksityinen ja akkreditoitu CBT asiantuntija kautta verkkosivuilla European Association for Käyttäytyminen ja kognitiivisen psykoterapian (BABCP). Olen melko varma, että jos löydät jonkun voit työskennellä, sinun tulee paljon rauhallisempi ja onnellisempi yksittäisiä. Tämä kestänee kuudesta kahteentoista istuntoja.

Kiitos yhteydenotosta, ja onnea tulevaisuuteen.

Muut ongelmat:

Miksi olen aina saada polkumyynnillä?: Tunnen yhden, joka sotkee ​​kaiken ylös.

Olen niin loukussa: me pidämme toisistamme, mutta ei ole intohimoa.

Isäni on ottaa asia: isäni oli tilalla toisen naisen kädestä ja suudella häntä.

Mieheni rakastaa S & M: En vain voi saada herättänyt läpsiminen hänen pohjassa tai on sidottu.

Vaimoni on ottaa asia: miten voin suostutella häntä pysymään?

Jos meillä on avoin avioliitto?: osa minua kaipaa pientä jännitystä, mutta tunnen ahdistunut liikaa.

Voiko äiti koskaan jätä lastaan?: voi äiti koskaan jätä lastaan? Ja se kaikki tuomitsevat minut?