Ectena

En ole koskaan ollut mitään fyysistä halu

Kysymys

Olen nainen, joka ei ole koskaan ollut kiinnostunut seksistä. Olen juuri lukenut artikkelin puute sukupuoli ajaa naisilla. Mitä neuvoja tämän ongelman ratkaisemiseksi, koska et näytä suosittaa mitään saatavilla "ratkaisuja"?

Minulla ei ole suhdetta ongelmia tai psyykkisiä ongelmia kohti seksiä ja minulla ei ole mitään ongelmaa saavuttaa orgasmi, mutta en ole koskaan elämässäni ollut mitään fyysistä halu harrastaa seksiä tai masturboida.

Auttakaa koska aina rasittaa minun suhteet.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Miksi emme sano, että mikä tahansa on parempi kuin mikään muu, että se on kyseessä "eri aivohalvauksia eri seudullamme.

Toisin sanoen, mikä toimii yksi henkilö ei välttämättä toimi toiselle.

Sinun tapauksessasi sanoisin (pohjalta hyvin vähän tietoa meillä on käytettävissä), että se olisi varmasti tavoittelemisen arvoinen jonkinlainen analyyttinen psykoterapia - vaikka se on vain puoli tusinaa istuntoja, mitä tapahtuu.

Miksi? Koska se voi hyvinkin olla, että siellä on jotain teidän kasvatuksesta tai varhaislapsuudessa, mikä selittää teidän ilmeinen täydellinen puuttuminen halun.

Erittäin onnea teille.

Christine lisää:

Kyllä, tällainen hoito saattaa auttaa sinua. Voit myös harkita hypnoosi. Ja jos tämä ei vetoan teihin, voit löytää sopivan harjoittaja Valtion Hypnoterapia.

Myös tällä sivustolla on artikkeli nimeltään "Kuka ottaa yhteyttä seksiä hoitoa".

Yksi mainittujen organisaatioiden artikkeli - European Association for Sexual ja suhde Therapy (BASRT) on ohjaajien ylös ja alas maahan ja niitä käytetään tekemisissä ihmisten kanssa, joilla on alhainen libido.

Saatat myös huomata, että on olemassa joitakin säännöksiä psychosexual jatkohoidosta HNFA omalla alueella. Mutta sinun täytyy mennä GP selvittää, pelkään.

Vielä yksi asia: jotkut naiset eivät ilmeisesti ole syntynyt ilman suurta halua. Ja voit olla yksi heistä. Hienoa, että voit olla orgasmeja - joten voit tuntea paljon tuntemuksia, kun saat kierroksen seksiä.

Mutta mieli on yksinkertaisesti ole kytketty kiinni. On mahdollista - ja olen pahoillani, jos tämä kuulostaa periksi - että tämä voi koskaan muuttua hyvin paljon. Toivon hartaasti, se - mutta se ei. Anteeksi.

Kaikki parhaat.