Ectena

Tiedän, vastaus on lopettaa se, mutta mitä mieltä olette?

Kysymys

Voisitteko auttaa minua tämän ongelman, koska se tekee koko elämäni niin kurjaa?

Olen ollut nähdä tämä kaveri noin 10 kuukauden ajan. Hän on eronnut viisi vuotta, on kaksi lasta, ja oli erittäin huono avioliitto hajottua.

Sen jälkeen hän on ollut peräkkäin tyttöystäviä, joista kukin kestää muutaman viikon / kuukauden - hän sitten päättyy suhdetta, koska hän ei halua osallistua suhdetta kenenkään kanssa.

Hän on hulluna urheiluun, on runsaasti etuja, ja myöntää nauttia on "yksi". Hänen paras ystäväni kertoi minulle, että hän oli loukkaantunut niin pahasti, että hän ei tiedä, onko hän koskaan vaarassa sitoutumista jälleen kenenkään kanssa.

Syy, miksi kerron sinulle kaikki tämä johtuu kolmen kuukauden jälkeen (me vain näkivät toisensa kerran / kahdesti viikossa) hän soitti minulle lopettaa suhde, sanomalla, että kolmen kuukauden kuluttua olet joko saada enemmän mukana tai jakaa.

Hän ei halua mukana suhde, hänen mielestään parasta hajosi olosuhteissa, vaikka hän vielä piti minusta.

Olin todella järkyttynyt, kun saimme niin hyvin, ja meillä tuntui todella paakkiintuivat. Kaikki omissa ystävät sanoivat, että oli selvää, me molemmat halunneet toisiaan.

Hän kuitenkin otti minuun yhteyttä pari viikkoa myöhemmin ja tapasimme juomaa, ja sanoin hänelle, että voisin käsitellä rento suhde, ja että en ollut odottanut "tavata hänen lapset", tai saada enemmän mukana.

Myönnän Valehtelin hänelle, tai pikemminkin itse, vaikka sanomalla, että se oli piristävä tavata kaveri, joka laittaa mitään paineita minulle ja halusi vain tavata silloin tällöin.

En todellakaan tiedä, miksi sanoin mitä tiesin hän halusi kuulla, vaikka kai se oli pitää hänet sen sijaan menettää häntä kokonaan.

Hän sanoi, että hän haluaisi nähdä minua noin kahden viikon välein, jos olin miellyttävä, koska hän ei ollut koskaan halunnut lopettaa minun kanssani muutenkin, mutta oli juuri paniikissa!

Joka tapauksessa, suhde on jatkunut siitä lähtien, vaikka se ei rakentua kahden viikon välein joka 7. stä 10: een päivässä. Enimmäkseen hän ottaa yhteyttä minuun, vaikka olen joskus häneen yhteyttä, ja meillä on aina hauskaa yhdessä.

Seksi on aina ollut suuri, ja hän sanoo, että hän on yleensä hyvin hiljainen, mutta minulle hän ei voi lakata puhumasta!

Kun hän pyysi minua on viikon lomalla ulkomailla hänen kanssaan olin ikionnellinen, kun hän näytti olevan saada paljon lähempänä minua vaikka itse.

Vaikka loma oli suuri, paljon aikaa hän näytti laittaa este meille, melkein pitää hänen etäisyys ei kädestä tai pannen kätensä ympärilleni (hän ​​ei tee tätä kotona!), Ja minä piti vähän rasitusta ei tiedä mitä hän ajatteli.

Olemme olleet takaisin muutaman viikon ajan ja olen edelleen nähdä hänet, mutta se on nyt takaisin tapaavat kerran parin viikon sijasta viikoittain.

Olen miettinyt, jos hän yrittää rauhoittua, mutta hän ei näytä olevan, kuin hän on hänen tavallista itsensä, kun tapaamme, mutta se on melkein kuin hän päättänyt ottaa askel taaksepäin läheisyys tunnen rakensi ennen loma.

Se on kuin jatkuvaa vuoristorataa. Kun näen hänet, en hyödyntää joka minuutti. Olen korkea päivässä tai niin, ja sitten mennä niin alas, mietin kun olen vieressä menossa nähdä häntä.

Olen kokeillut menossa ulos, ja jopa nukkuminen muut kaverit, mutta en vain halua olla hänen kanssaan koko ajan.

Tiedän, vastaus on lopettaa sen, mutta en rehellisesti eivät tunne tarpeeksi vahva tekemään tämän tällä kertaa. En voi kohdata vaihtoehto ei näe häntä enää.

Olen niin onneton suurimman osan ajasta, ja voi saada tilanteesta pois mielestäni.

Ole hyvä ja anna minulle rehellinen take tilanteesta.

Ystäväni kaikki sanovat, että hän ilmeisesti pitää minusta, mutta ei ole valmis lähtemään mukaan, ja perääntyy kun hän aistit saamme liian lähelle.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mahdollisuudet, että tämä muuttuu jotain pysyvää ovat hyvin pieniä.

Anteeksi. Yleensä mitä tapahtuu näissä suhteissa on, että kaveri on loistava aika - seksuaalisesti puhuminen - ja lopulta menee hänen iloisen tavalla.

Tietenkin voisin olla väärässä.

Katsotaan, mitä Christine ajattelee.

Christine lisää:

Olen niin pahoillani, että tämä tapahtuu sinulle.

Olet ilmeisesti joku massat rakkauden antaa ja sinusta tuntuu, että tämä kaveri on "herra Oikea".

Ja olen varma, että paljon aikaa, asiat tuntuvat ihmeellinen ja olet vakuuttunut siitä, että hän tottuu ajatukseen sitoutumista ja voi jopa tyytyväinen.

Valitettavasti se ei kuulosta siltä, ​​että päivä on saapunut, tai että se tulee tekemään pitkään.

Joten, mitä pitäisi tehdä?

Totean teidän tiedot, että olet 38 ja et ole naimisissa ja että sinulla ei ole lapsia.

Olen siis aiheuttaa epäselvyyttä biologinen kello? Oletko toivoen, että tämä kaveri tulee olemaan isä lapsillesi? Tämä seikka ei näytä todennäköisesti?

Jos ei, olet tietoinen siitä, että voit antaa hänelle viimeisen oman tehokkaan Fertiilissä vuotta ja ehkä vielä ole saada hänet lopulta?

Sanot olet kokeillut dating muita miehiä ja jopa nukkuminen niiden kanssa - mutta tämä on ainoa kaveri haluat.

Mielestäni ehkä samaa mieltä, että se on epätodennäköistä, koska nykyinen tunteita miestä olet kirjoittanut meille, että annat muut kaverit paljon mahdollisuuksia.

Asia on, että todella rakastaa tätä miestä. Sellaisena se olisi hyvin, hyvin vaikeaa, voit kävellä pois. Toisaalta, asiat eivät näytä lupaavilta tulevaisuuden yhdessä.

Ja sinun täytyy kysyä, mitä olet tekemässä itsellesi pitkällä aikavälillä tarttumisen suhde, jossa mies ei tee sinua kohteliaasti tai kunnia julkisesti tunnustaa sinut hänen rakkautensa ja kumppani.

Pelkään, että kukaan ei voi tehdä vaikea päätös sinulle. Mutta yksi ehdotus minulla on, että voit saattaa jonkinlainen aikaraja suhde kuin se on juuri nyt.

Tietenkin on aina pieni mahdollisuus, että jos lopettivat sen, hän yhtäkkiä ymmärtää, että hän todella ennakkoluuloton menettää sinua ja ehkä sitten haluavat elää kanssasi ja sitoutumaan sinulle.

Mutta Toinen mahdollisuus on, että se ei tapahdu ja että hän mennä läpi elämän sanomalla, että hän nauttii naimattomuus ja päättänyt olla käyttämättä, koska hän on loukkaantunut kerran.

Tavallaan kaipaan ravistella tätä miestä ja kertoa hänelle mennä ja saada hoitoa! Mutta sinä olet se, joka on kirjoitettu minulle, ei häntä. Joten meidän on oletettava, että nyt hän on tyytyväinen tilanteeseen. Se olet sinä kuka ei.

Ja voin vain sanoa teille, että jonain päivänä saatat katua on antanut niin paljon aikaa mies, joka näyttää päättänyt kieltää itseltään parasta, että elämä voi tarjota.

Toivotan teille onnea mitä päätät. Pelkään, että mitään päätöstä, että otat on helppoa ja sydämeni sammuu sinulle.