Ectena

Avioliittoni on karilla

Kysymys

Oma avioliitto on karilla, niin minä ja mieheni olemme puhuneet asiat läpi - me rakastamme toisiamme paljon, mutta ei enää halata, suudella, osoittavat toisilleen hellyyttä ja me vain seksiä noin kerran kuukaudessa. Tyttäreni on vuoden vanha.

Olen aina ollut hieman epävarma. Menisin jopa niin pitkälle kuin sanomalla, että tunnen mieluummin olla täällä ja elämä sattuu liikaa joskus.

Mieheni on hyvä mies, mutta asiat ovat saavuttaneet huippunsa.

Hän sanoo, ettei koskaan jätä, koska hän rakastaa minua lataa ja myös koskaan jätä, koska tyttäremme, mutta hän ei voi ottaa, että näytän hänelle mitään hellyyttä lainkaan.

Tunnen todella itsekäs - Olen aina halunnut häntä halata minua kun menemme nukkumaan enkä edes ajattele halailemaan häntä.

Lisäksi en koskaan tuntuu seksiä, joka on yksi suurimmista ongelmista.

Olen niin haluavat minun sukupuoli ajaa takaisin. En vain tiedä mistä aloittaa.

Rakkaus on olemassa, mutta emme ilmeisesti ole toisiamme itsestäänselvyytenä ja hellyyttä on mennyt ja emme tiedä, miten saada se takaisin.

Jos asiat eivät muutu En tiedä mitä tapahtuu - En voi edes ajatella meitä pilkkominen, kyyneleet alkavat ja en todellakaan usko, että olen tarpeeksi vahva mennä enää uudestaan ​​- auttakaa.

Onko mitään mitä voi potkia aloittaa minun libido?

Haluan mainita, että en ole ajan synnytyksen jälkeinen masennus ja minulla on myös heikko itsetunto ja luottamus. En ole Pill - Olen ehkäisymenetelmää kela asennettu.

Emme halua enää lapsia - me vain haluamme vanha itsensä takaisin.

Vastata

Daavid kirjoittaa:

No, kirje viittaa vahvasti siihen, että olet masentunut.

Pyydän teitä mennä ja nähdä GP tällä viikolla, ja keskustella siitä, onko sinun pitäisi olla masennuslääkkeitä.

Mitä tulee teidän sukupuoleen liittyviä ongelmia, nämä täytyy keskustella neuvonantaja.

On oltava jokin syy, miksi sukupuoliviettiä on kadonnut, ja sinun täytyy selvittää miksi. (Masennus, todennäköisesti on osuutta.)

Kuten asut Edinburgh, luulen, että parasta, mitä sinä ja miehesi voisi tehdä, olisi mennä yhdessä yhteen liittyvän Skotlannissa ja puhua jollekin niiden ohjaajat yhdessä.

Christine lisää:

Kyllä, olen täysin samaa mieltä tästä kaikesta. En todellakaan usko, että olet masentunut.

Miehesi selvästi rakastaa sinua, joten en todellakaan usko, että on mitään mahdollisuuksia häntä pyytää eroa tai mitään.

Ihmettelen kuinka hyvin olet liimattu teidän lapsi. Et sano paljon hänestä, mutta sanovat, että et halua lisää lapsia ja "vain haluamme vanha itsensä takaisin".

Niin se kuulostaa siltä kuin äitiyttä ei voi olla kaikki mitä toivoimme - mutta jälleen kerran, tämä voisi olla masennus puhumisen.

Olen samaa mieltä Davidin ehdotuksia GP Relate Skotlannissa.

Ehdotan myös yhteyttä Meet Mum ry, joka on naisille synnytyksen jälkeinen masennus. Mielestäni ne saattavat hyvinkin pystyä auttamaan ja vakuuttamaan sinua.