Ectena

Voiko äiti koskaan jätä lastaan ​​?

Mutta voiko äiti koskaan jätä lastaan? Ja se kaikki tuomitsevat minut?

Kysymys

Olen ollut live-suhde 12 vuotta. Ollakseni rehellinen, se ei ole täysin kamala. Emme riitele. Mutta me olemme kyllästyneitä toisiinsa. Meillä ei ole ollut seksiä neljä vuotta ja se vain tuntuu kuin se on ohi.

Ongelmana on, että meillä on seitsemän vuotias tytär, joka ehdottomasti ihailee isäänsä. Ja hän on koko elämänsä. Olen itse asiassa olen varma, että en rakasta häntä niin paljon kuin hän tekee. Mutta olen paha sanomalla, että.

Hän ja minä tapasimme vieraskielisiä opiskelijoita yhteen Lontoossa. Elämme edelleen siellä. Hän on nyt taloustieteilijä ja olen sairaanhoitaja.

Taisimme yhdessä, koska pidimme toisiamme ja olivat ystäviä, ja oli varmaan niin valmis asettumaan.

Mutta nyt haluan intohimoa. Minulla on ollut pari flings ja he ovat ilahdutti minua ja sai minut ymmärtämään, mitä puuttuu suhdetta. Olen myös sitä mieltä, että ehkä syy emme ole koskaan naimisiin, koska meillä ei ole koskaan rakastanut toisiaan tarpeeksi.

Tiedän, minun pitäisi pysyä minun kumppani, koska tyttäremme, mutta en halua lähteä kotimme ja suhdetta. Haluan myös vaihtaa työpaikkaa ja ehkä jopa mennä takaisin kotimaahani Kyproksen. Mutta voiko äiti koskaan jätä lastaan? Ja se kaikki tuomitsevat minut?

Christine vastaukset...

No, on olemassa kaksi asiaa täällä, eivät ole siellä? On valtion oman live-suhteeseen, joka kuulostaa varmasti kaukana ihanteellisesta. Ja siellä on tulevaisuus pikku tyttö.

Et ole naimisissa, ja se ei tunnu teidän suhde on tullut tiensä päähän - joten voi olla, että kumppani ei ole enää järkyttynyt kuin olet, että haluat lopettaa asioita.

Mutta löytää paras ratkaisu koskien tyttäresi on paljon vakavampi.

Useimmissa tilanteissa, joissa pariskunnat osa, ne eivät yritä - ainakin aluksi - löytää keinoja yhdessä vanhemman lapsensa. Mutta minusta tuntuu, että sinusta tuntuu loukkuun olemalla äiti. Ja et varmasti ole merkkejä haluavat ottaa lapsesi pois kumppanisi jotta hänet Kyproksella. Tämä on luultavasti hyvä asia, koska epäilemättä hänen isänsä olisi autio uskomatonta, jos hän menettää tyttärensä tällä tavalla. Ja se ei kuulosta joko jos pikku tyttö voisi olla onnellinen ilman isäänsä.

Mutta hän voi olla onnellinen ilman sinua? Ja lopulta, voit kävellä pois tästä lapsen loit? En voi vastata tähän kysymykseen. Voitko?

Kysyt kaikki tuomitsevat sinut. Epäilen, että monet ihmiset. Maailma on paljon vaikeampi nainen, joka kävelee ulos lapsi kuin koskaan on mies, joka ei sama asia. Ja kotimaassa, joka on melko uskonnollinen paikka, tuomitseminen saattaa olla vielä suurempi.

Minun paras ehdotus on, että et tee mitään liian hätäisesti. Ehkä ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, olisi puhua kumppanisi tunteistasi. Sitten, jos se on mahdollista, mielestäni se olisi hyvä idea sinulle on laajennettu loma yksin - ehkä takaisin Kyproksella - ja miten sinusta tuntuu, kun olet poissa Euroopasta ja lapsesi. Saatat kaipaamaan häntä enemmän kuin luulet.

Jos näin on, sinun ja kumppanisi on päätettävä, miten hän on tuonut esille, kun jaat. Ja luultavasti sopivin tapa edetä olisi se teidän kahden on joitakin istuntojen koulutettu välittäjänä, jotta voit rauhassa keskustella, mikä on parasta te kaikki kolme - mutta erityisesti oman seitsenvuotias lapsi.

Omaiset Sovittelu palvelu voisi olla hyvä paikka aloittaa.

Muut ongelmat:

Miksi olen aina saada polkumyynnillä?: Tunnen yhden, joka sotkee ​​kaiken ylös.

Olen niin loukussa: me pidämme toisistamme, mutta ei ole intohimoa.

Isäni on ottaa asia: isäni oli tilalla toisen naisen kädestä ja suudella häntä.

Mieheni rakastaa S & M: En vain voi saada herättänyt läpsiminen hänen pohjassa tai on sidottu.

Vaimoni on ottaa asia: miten voin suostutella häntä pysymään?

Jos meillä on avoin avioliitto?: osa minua kaipaa pientä jännitystä, mutta tunnen ahdistunut liikaa.

Voiko äiti koskaan jätä lastaan? kysymys.
Voiko äiti koskaan jätä lastaan? Kysymys.

Olen erittäin mustasukkainen luonne: olen sairas? Tiedän, että jos en muuta hän kyllästyä minun epävarmuutta.