Ectena

Kulmien hissi

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Koska kasvot ikäisiä, yksi joskus havaittavissa ongelmia on roikkuminen kulmakarvat. Tämä voi tehdä yli ylemmän silmäluomen ihon vieläkin havaittavissa. Se on tärkeää, kun sitä arvioidaan "roikkuva silmäluomet", että asema kulmakarvojen on myös huomattava.

Joskus se voi olla tarpeen suorittaa kulmakarvojen hissi ennen tai samaan aikaan, kuin suorittamalla leikkaus silmäluomet.

Toiminta

Toiminta kulmakarvojen hissi voidaan suorittaa joko käyttämällä avoimia kirurgisia tekniikoita tai käyttäen endoskooppinen / teleskooppi leikkausta.

Ajatuksena on tehdä leikkaus hiusraja otsa, jossa arvet eivät ole nähneet. Leikkaus nostaa otsan alueella enintään tason yläpuolella luun ja mahdollistaa uudelleenasemointiin kulmakarvat enemmän ylivoimainen asema.

Samaan aikaan kuin asetella kulmakarvojen, yksi lihaksia, joka aiheuttaa rypistymistä näkyvän, kulmakarvojen välissä, voidaan poistaa laskevan havaittavissa ryppyjä tällä alueella.

Leikkaus, kun se suoritetaan käyttäen endoskooppinen tekniikka tuottaa pieniä arpia. Jos se on tarpeen suorittaa leikkauksen muilla menetelmillä, voi olla merkittävä arpi takana hiusraja ulottuu päänahka.

Toiminta voidaan suorittaa nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa kanssa pistoksina ja noin otsa alueella.

Jos operaatio suoritetaan nukutuksessa, sinun tulee olla täysin unessa ja tunne kipua.

Jos operaatio tehdään paikallispuudutuksessa, kirurgi pistää joitakin anestesia kulmakarvojen tehdä tunnoton (hyvin samanlainen kuin mitä hammaslääkäri tekee), tunnet, että tehdään jotakin alueella olet parhaillaan liikennöi, mutta et tunne lainkaan kipua.

Muita vaihtoehtoja?

Ei ole todellisia vaihtoehtoja kulmakarvojen hissi. Rypistymistä otsa itse voi parantaa käyttämällä Botox, mutta tämä ei kuitenkaan edistä korkeus kulmakarvat ja voi aiheuttaa lisää roikkuminen kulmakarvat.

Ennen leikkausta

Olisi tärkeää, että kirurgi yleistä soveltuvuutta sairaus ennen leikkausta. Se voi olla tarpeen ottaa neuvoja muilta lääkärit riippuen painosta, verenpainetta ja yleistä yleistä terveyttä.

Kirurgisen kulmakarvojen nosto tehdään usein muiden tekniikoita, jotta nuorentaa kasvojen ja voi olla osa koko kasvojen kohotus / silmä nosto / nenä muokkaavat menettelyä. Tarkka tyyppi leikkaus, joka olisi tehtävä olisi mehiläinen keskustellaan teidän kirurgi ennen toimintaa.

Lopeta tupakointi, koska tämä voi vähentää verenkiertoa ihon ja pidentää aikaa, joka kuluu mitään haavojen parantua. Sinun pitäisi myös saada painoa alas, jos olet ylipainoinen.

Jos tiedät, että sinulla on ongelmia teidän verenpaine, sydämen tai keuhkoihin, kysy perhelääkäri tarkistaa, että nämä ovat hallinnassa.

Tarkista sairaalan neuvoja tablettien tai hormonikorvaushoito (HRT).

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan, viedä sinut kotiin, ja katsoa sen jälkeen, kun ensimmäisen viikon jälkeen. Tuo kaikki tabletit ja lääkkeet mukaasi sairaalaan. On myös tärkeää kertoa lääkärillesi, jos otat tabletteja, jotka sisältävät aspiriinia tai aspiriinin kaltaiset johdannaiset, koska tämä voi aiheuttaa verenvuotoa. Sinun täytyy lopettaa aspiriinia noin viikkoa ennen toiminnan.

On Ward, sinua tarkkaillaan aiempien sairauksien ja on erityisiä testejä, varmista, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti.

Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta. Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jälkeen - Sairaalassa

Kulmien hissi. jälkeen andndash; sairaalassa.
Kulmien hissi. Jälkeen - sairaalassa.

Leikkauksen jälkeen laajuus bandaging riippuu siitä, miten leikkaus on tehty, ja jos se on tehty yhdessä muiden menettelyjä kasvosi näyttämään nuoremmalta.

Jos se on tehty käyttäen endoskooppisen tekniikoita siellä on pieniä arpia yläpuolella hiusraja. Saattaa myös olla pieniä arpia otsa alueella.

Saatat olla siteet painetaan tukevasti yli otsaasi, joka voi vähentää määrää verenvuoto alla ihon leikkauksen jälkeen.

Jos leikkaus on suoritettu käyttämällä isompi arpi on todennäköisesti yrityksen bandaging yli päänahan ja otsan alueella.

On myös todennäköistä, että sinulla on mustelmia ja turvotusta erityisesti oman ylemmän silmäluomen alueelle ja että voidaan muuttaa tunne ja laski tunne yli otsa ja hiuspohjan alueella. Tämä epätavallinen tunne on omiaan parantamaan ajan edetessä.

Joskus se voi olla tarpeen viemäriin (hieno muoviputket sijoittaa alueelle olet leikattu, jotka tulevat ulos ihon läpi ja valuu pussiin). Nämä ovat poistaa jäljellä verta tai muuta nestettä alueen toimintaa. Ne yleensä tulevat kaksi kolmen päivän ajan toimintaa. Tämä on erittäin helppo tehdä ja ei pitäisi sattua.

Sairaanhoitaja tutkii sinut verenpaine, pulssi ja lämpötila säännöllisesti. On myös todennäköistä, että sinua pyydetään pitämään pystyssä, jotta yskä, kumara ja suodatinkankaat. Alueella olet leikattu tuntuu epämukavalta ja mahdollisesti kivulias. Sinulle annetaan kipulääkkeitä auttaa tässä.

Jälkeen - Kotona

Epätavallinen tunne yli otsa ja päänahan alueella voi kestää monta viikkoa leikkauksen jälkeen ja voi ilmetä puutumista ja joskus kutiava. On tärkeää muistaa välttää raskaita nostoja tai kovia toimia.

Sinun ei pitäisi tupakoida, ota alkoholia tai aspiriinia vähintään kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen.

Jatkuvat nukkua puoli-istuva asento tai päätäsi rekennettiin useita tyynyt auttaa minimoimaan turvotusta.

Kolmantena tai neljäntenä päivänä leikkauksen jälkeen, hiukset voi pestä.

Ompeleet poistetaan yleensä neljän ja seitsemän päivän kuluttua leikkauksesta riippuen ompeleita, joita on käytetty. Sinun kirurgi voi käyttää liuottamalla ompeleet ja nämä eivät tarvitse poistaa ja usein tullut ulos normaalia hiusten pesu.

Mahdolliset komplikaatiot

Kuten minkä tahansa toiminnan nukutuksessa on hyvin pieni komplikaatioiden riski liittyy sydämen tai keuhkoihin.

Testit, että sinulla on ennen leikkausta varmistaa, että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti ja tuo riski saada tällaisia ​​komplikaatioita hyvin lähellä nollaa.

Kuten minkä tahansa kirurgisen, verenvuotoa voi esiintyä. Viemäriin on voitu sijoittaa ihon alle leikkauksen jälkeen, ja nämä ovat yleensä riittävät poistamaan kaiken ylimääräisen veren.

On erittäin harvinaista täytyy palata teatterin joilla oli otsa hissi suoritetaan. Kuitenkin koska kasvot on erittäin hyvä verenkierto, verenvuotoa voi joskus esiintyä.

Hermoja, jotka antavat tunne otsa ja aikaisemmat päänahan alueella, ovat hyvin lähellä kulmakarvat. Nämä joskus voidaan mustelmilla leikkauksen aikana ja saatat huomata lasku tunne yli otsa ja aikaisemmat päänahan leikkauksen jälkeen. Kuitenkin, hermovaurio joskus voi olla pysyvä ja niissä tilanteissa voi olla epämiellyttävä tunne, että pinta-ala, päänahan, jossa ei ole tunne.

Kun suoritetaan otsa hissin joskus hiusviivan voidaan liikuttaa ylivoimainen suuntaan, riippuen siitä, kuinka paljon ylimääräistä ihoa löystyminen. Tämän jälkeen voi johtaa korkea otsa. Muutos hiukset tehdä hiukset kuuluvat eteenpäin eikä taaksepäin auttaa peittämään tämän.

Jos se on tärkeää, että hiusraja pidettävä sen alunperin asennossa, voi olla tarpeen laittaa arpi välittömästi edessä hiukset ja suorittaa otsa hissin läpi tämän tyyppinen arpi. Tämä voi kuitenkin jättää havaittavissa arpi ja useimmat ihmiset haluaisivat olla arpi piilotettu hiukset kuin edessä hiusraja.

Heikentyminen hiukset laakeri alueella päänahan suorittaa otsa hissin voi joskus häiritä karvatupet ja joskus hiustenlähtö voi esiintyä.

Verenkiertoa päänahan ja otsan alue on erittäin hyvä, mutta hyvin satunnaisesti, jos infektio tapahtuu, iho voi kadota ja tämä voi aiheuttaa huomattavia arpia.

Joskus haavat voivat saada tartunnan. Sinulle annetaan antibiootteja yrittää estää tämän. Harvinaista, jos infektio on vakava sinun täytyy tulla takaisin sairaalaan ja on se hoitaa suonensisäisiä antibiootteja - kautta pieni muovinen putki, käsivarren laskimoon.

Se on tärkeää, kun tekee leikkauksen välttää nostamalla kulmakarvat liian ylivoimainen, koska se voi johtaa hätkähdytti ilme. Korkeus kulmakarvat olisi keskustella potilaan kanssa ennen leikkausta. On todennäköistä, että jotkut lihaksen alta iho on poistettu aikaan leikkauksen, jotta yrittää vähentää joitakin rypistymistä ja otsan alueella toimenpiteen jälkeen. Tämä voi johtaa joidenkin väärinkäytöksiä, mutta nämä yleensä tyytymään aikaa.

Yleiset ohjeet

Pyydä tarjous

Saada tarjous plastiikkakirurgiaa loppuun kyselylomakettamme ja välitämme pyynnön kolmen tarjoajille omalla alueella.

Voit myös etsiä meidän tietokantaan löytää oma asiantuntija.

Otsa hissin voi olla osa koko yritys nuorentaa kasvot. On tärkeää, että tarkkoja tuloksia ja odotuksia tulee keskustella teidän kirurgi ennen kuin ne voidaan ottaa käyttöön.

On todennäköistä, että otsa hissi kestäisi monta vuotta, mutta muiden menettelyjen parantamiseksi kasvojen ulkonäköä, toistumisen alkuperäiseen ongelmaan voi seurata.

Toivomme, että muistiinpanot auttaa sinua saamaan läpi toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.