Ectena

Bronkoskopia - valittavia

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Kun hengittää, ilma menee alas henkitorveen teidän Aataminomena alas takana keskellä rintalastaan. Siellä henkitorvi haarautuu kahdeksi pienemmäksi putket, jotka kuljettavat ilmaa jokaisen kahden keuhkoihin. Kukin näistä pienempiä putkia kutsutaan keuhkoputki.

Sisällä vasen ja oikea keuhkot, jokainen keuhkoputken oksat uudestaan ​​ja uudestaan ​​päästä ilmaa syvyyksiin keuhkoissa.

Joskus turvotusta, kokkareet, vieraita aineita tai tartunnan näiden lentoliikenteen putket aiheuttavat ongelmia. Henkitorven ja keuhkoputken kummallakin puolella on tutkittava. Tätä kutsutaan bronkoskopia.

Toiminta

Olet todennäköisesti joitakin sedaatiota ja spray tunnoton limakalvon henkitorven. Kun ottaa sedaatio olet unelias, mutta ei unessa. Saatat tuntea, että jotain on tapahtumassa alueella olet parhaillaan käytössä, mutta sinun ei pitäisi tuntea mitään kipua.

Saatat olla nukutuksessa ja olla unessa, jos et pidä ajatuksesta sedaatio.

Lääkäri kulkee joustavasti kaukoputken suuhusi ja alas teidän henkitorveen. Hänellä on hyvä kurkistetaan henkitorveen ja sisällä jokainen keuhkoputken. On runsaasti tilaa teidän henkitorven ympärille kaukoputki ilman kulkua sisään ja ulos keuhkoista.

Hän voi kulkea hyvin pieniä välineitä alas kaukoputken ottaa pieniä katkelmia aluetta, joka ei näytä normaalia. Tätä kutsutaan koepala. Hän lähettää koepala tarkasteltava laboratoriossa mikroskoopilla.

Jos näyttää siltä, ​​jos on jokin infektio, kirurgi tekee joitakin limaa ulos keuhkoputken kaukoputken läpi. Hän lähettää limaa ja laboratorioon kokeita tunnistaa vikoja aiheuttaa infektion. Tulokset kestää viikon tai niin tulla takaisin laboratorioon.

Haava limakalvon keuhkoputken paranee hyvin nopeasti. Ei ole tarvetta mihinkään silmukkaa. Ei ole haavoja. Tutkiminen kestää noin 20 minuuttia. Sinun pitäisi olla kunnossa mennä kotiin samana päivänä kuin toimintaa.

Muita vaihtoehtoja?

Jos jätät asiat sellaisina kuin ne ovat, ongelmia sinulla on ei mene pois. Saatat menettää arvokasta aikaa, jos vain odottaa ja katsoa.

Röntgenkuvat ja skannaa eivät kerro lääkäreitä tarpeeksi siitä, mitä on väärin teidän tapauksessanne. Se ei ole hyvä idea voit aloittaa hoito, jos lääkärit eivät tiedä, mitä he ovat tekemisissä. Huumeet ja lääkkeet voivat hyvinkin olla oikea sinulle joka tapauksessa.

Bronkoskopia on paras tie eteenpäin.

Ennen leikkausta

Jos sinulla on aikaa ennen leikkausta, lopettaa tupakointi ja saada painoa alas, jos olet ylipainoinen.

Jos tiedät, että sinulla on ongelmia teidän verenpaine, sydämen tai keuhkoihin, kysy perhelääkäri tarkistaa, että nämä ovat hallinnassa.

Tarkista sinulla on sukulainen tai ystävä, joka voi tulla mukaasi sairaalaan ja viedä sinut kotiin.

Bronkoskopia - valittavia. jälkeen andndash; sairaalassa.
Bronkoskopia - valittavia. Jälkeen - sairaalassa.

Mitkä tahansa tabletteja, lääkkeitä, inhalers että käytät. Pidä ne alkuperäiset laatikot ja paketit. Tuo heidät sairaalaan kanssasi. Jos otat aspiriinia tai muita lääkkeitä, joka sisältää tämän tietyn ainesosan, sinun täytyy kertoa lääkärillesi ja lopeta se viikkoa ennen toiminnan. Tämä johtuu siitä, että aspiriini on veren ohuempi ja voi aiheuttaa verenvuotoa.

On Ward, et voidaan tarkastaa viime sairauksista ja voi olla erityisiä testejä varmistaa, että olet hyvin valmistautunut ja että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti. Kerro lääkäreiden ja sairaanhoitajien allergioita tabletteja, lääkkeitä tai siteet.

Sinulla on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta.

Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jos asia ei ole hätä ja sinulla on kylmä viikkoa ennen sairaalaan, soita seurakunnan ja anna seurakunnan sisar tietää. Toiminta on yleensä laittaa pois, ja sinulle annetaan aikaa saada paremmin ennen lähettämistä varten uudelleen. Sinun täytyy päästä yli kylmän ennen leikkausta voi tehdä, koska ottaa anestesia kylmä voi muuttua vakava infektio rinnassa.

Jälkeen - Sairaalassa

On aivan tavallista, että potilaat voivat olla yskä iskujen jälkeen. Limaa voi olla raitoja verta siinä. Se asettuu jälkeen tunnin tai niin.

Sinulle annetaan joitakin hoitoa sairauden tarvittaessa. Sinulle voidaan antaa happea kasvonaamio muutaman tunnin, jos sinulla on ollut rinnassa ongelmia aiemmin.

Sinulla on hieman kurkkukipu leikkauksen jälkeen, jossa kaukoputki on hankausta sisällä kurkkuun. Painkilling tabletit helposti hallita tätä epämukavuutta. Kysy lisää, jos kipu ei ole hyvin hallinnassa tai jos se pahenee.

Nukutuksessa voi tehdä sinusta hidas, kömpelö ja huonomuistinen noin 24 tuntia. Hoitajat auttavat sinua kaiken mitä tarvitset ennen kuin voit tehdä asioita itse. Älä tee tärkeitä päätöksiä, ajaa autoa, käyttää koneita tai jopa keittää vedenkeitin tänä aikana.

Luultavasti annetaan nimittämistä palata poliklinikalla nähdä lääkärin jälleen check-up. Jos jokin koepaloja on otettu, tulosten pitäisi olla valmiina klinikalla. Sairaanhoitajat neuvoo noin lääkärintodistuksia, todistuksia jne.

Jälkeen - Kotona

Ota kaksi painkilling tablettia kuuden tunnin välein hillitsemiseksi kurkkukipu.

Mahdolliset komplikaatiot

Kuten minkä tahansa toiminnan nukutuksessa (ja sama pätee sedaatio), on hyvin pieni komplikaatioiden riski liittyy sydämen ja keuhkot.

Testit, että sinulla on ennen leikkausta varmistaa, että voit olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti ja tuo riski saada tällaisia ​​komplikaatioita hyvin lähellä nollaa.

Jos et noudata ohjeita edellä, olet todennäköisesti ole mitään ongelmia. On pieni riski, että saatat pussistaan ​​uutta verta, kun olet kotona. Jos tämä on vain paikka tai kaksi se ei ole tärkeää. Jos veriysköksiä yli tunnin tai kaksi (ja siellä on suurempi mahdollisuus, että tämä tapahtuu, jos monia koepaloja otettiin tai roskan poistettiin), tule takaisin seurakunnan tai ota yhteyttä GP.

Jos sinulla on ollut roskan pois, joskus henkitorven, keuhkoputken tai keuhkojen voi vaurioitua roskan ja vaurioitunut alue voi saada tartunnan. Sinulle kerrotaan tästä, jos se tapahtuu.

On myös erittäin pieni mahdollisuus, että yksi niistä aloista, josta koepaloja otettiin voi saada tartunnan. Jos saat infektion, tämä lähes aina saa asettui antibiooteilla.

Jos infektio on vakava sinun täytyy tulla takaisin sairaalaan ja on se hoidetaan suonensisäisiä antibiootteja - kautta pieni muovinen putki, käsivarren laskimoon.

Lopuksi, erittäin harvoin, kaukoputki tai muita välineitä, joita käytetään toiminnan aikana voi vahingoittaa tuuli putki, keuhkoputken tai keuhkoissa (yksi tyyppi hyvin yleinen ja vakava vahinko, joka voi aiheutua on luoda reikä / lävistys). Jos näin käy, on ehkä toinen operaatio korjata ongelman.

Yleiset ohjeet

Toivomme, että muistiinpanot auttavat sinua kautta toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.