Ectena

Minulla on paha hienhaju ja hengitys

Kysymys

Kärsin huono hienhaju ja pahanhajuinen hengitys (pahanhajuinen hengitys).

Olen hyvin erityisesti minun hygieniasyistä tiedämme, se ei ole selvää.

Ovatko nämä hajut liittyvät ja onko mitään mitä voin tehdä eroon itse näistä hajuja?

Tyttöystäväni pitää puhua kertyy myrkkyjä, mutta en ole niin varma. Voitteko neuvoa please?

Vastata

Ei varmasti ole yksinkertainen, suora yhteys näiden kahden ongelman. Kuitenkin ne voidaan ymmärtää toistensa lähipiiriin, jos sinulla on jonkinlainen sisäinen epätasapaino ".

Myrkkyjä tarina on yksi kuulemme paljon näinä päivinä, mutta en ole vakuuttunut kukaan ei oikein tiedä, mitä se tarkoittaa.

Täytyy olettaa, että et kärsi mistään sairauksista tällä hetkellä, joita et ole mainittu, ja että ette ota mitään huumeita tai lääkkeitä.

Jos jompikumpi näistä oletuksista ovat väärässä, niin ne ovat paikka aloittaa - nähdä GP, jos sinulla on kroonisia sairauksia tai käytät pitkäaikaista lääkitystä ensimmäinen askel.

Mennään olettaen, että sinulla ei ole näitä ongelmia.

Hajut voi johtua paikallisiin ongelmiin. Suun haju voi johtua kroonisesta hampaan tai iensairauksien - sinun kannattaa tarkistaa kanssa hammaslääkäri.

Kehon hajuja voidaan paikallistaa. Ehkä tietyt ruumiinosat ovat hikinen kuin toiset, ja voi olla joitakin hiiva infektio joko kainaloihin, vuonna nivusiasi tai jalat.

Jos on punoitusta tai kutinaa tahansa näiden alueiden GP voisi määrätä sieni kerma.

Lopuksi takaisin "myrkkyjä" teoria. Siellä voisi olla epätasapaino, joka johtuvat ruokavaliosta. Kannattaa ehkä olla hyvä miettiä, että.

Periaatteessa oman ruokavalion tulisi sisältää niin paljon tuoretta ruokaa kuin mahdollista (ja päinvastoin niin vähän jalostettuja elintarvikkeita kuin mahdollista), vain kohtuullisesti alkoholia ja kahvia, ja välttää liikaa rasvaa.

Sinun pitäisi juoda paljon vettä - jos et usko juot liikaa, et juo tarpeeksi ensin!

Vielä yksi asia - jos poltat, älä! Katso, miten saat siitä, että neuvoja.

Otan vain lopettaa toteamalla, hyvä uutinen on, että vaikka tämä on todellinen ja yleinen ongelma on erittäin epätodennäköistä, että se tarkoittaa, sinulla on jokin sairaus.