Ectena

Yksi vähemmän tiellä

Uudet luvut osoittavat, että joissakin osissa Eurooppaa, lähes 50 prosenttia miehistä juo yli suositellun annoksen. Mutta mitä on "turvallista" juomisen? Varmasti kolme tuoppia yö plus "muutama" viikonloppuna on mitään keskimääräinen kaveri paniikkiin noin?

Mikä on ongelma?

Lääkärit neuvovat miehet juoda enää yli kolmen tai neljän annosta alkoholia päivässä, vastaa kahta tuoppia olutta.

Yksi vähemmän tiellä. vanhan miehen ongelma?
Yksi vähemmän tiellä. Vanhan miehen ongelma?

Lääkärit neuvovat miehet juoda enää yli kolmen tai neljän annosta alkoholia päivässä, vastaa kahta tuoppia olutta. Yksi yksikkö vastaa yhtä pieni lasi viiniä tai pub mitta hengessä.

Mutta raportti Alkoholi Huoli, julkaistiin marraskuussa, todettiin, että huolestuttava määrä miehiä juo yli suositellun annoksen. Se osoitti, että keskimäärin miehet olivat noin kolmanneksen todennäköisemmin kuin naiset juoda liikaa. Miehet olivat myös kaksi kertaa todennäköisemmin ryyppää, johon liittyy juominen kahdesti suositeltava päivittäinen tasolla yhdessä istunnossa.

Joissakin osissa maata, esimerkiksi Merseysiden, liiallinen juominen vaikuttaa peräti 46 prosenttia miehistä. Vaikka alimmillaan, Lontoossa, kolmasosa miehistä vielä joivat yli turvallisen tason.

Viimeisimmät luvut tilastokeskus ilmoittaa, että se on nuoria miehiä, jotka juovat liikaa. Tulokset osoittivat, että 52 prosenttia miehistä vuotiaista 16-24 juonut enemmän kuin kahdeksan yksikköä vähintään yksi päivä edellisellä viikolla.

Vanhan miehen ongelma?

Joten miksi miehet juovat niin paljon ja mitä voidaan tehdä asialle? Osa ongelmaa näyttää olevan, että nuoret miehet uskovat alkoholiin liittyvät sairaudet vanhempi miehen ongelma. He ja ikävä isku.

Raportti ylilääkäri lopussa viime vuosi osoitti, että vuonna 2000 maksakirroosin osuus oli lähes 500 kuolemantapausta vuotiaiden miesten 25 ja 44. "Nousu kuolemista maksakirroosia keskuudessa nuoremmille ihmisille on erityisen huolestuttavaa," hän sanoi.

Nigel Hughes Euroopan Maksa Trust sanoo hän tietää maksansiirron 30-vuotiaille. "Se ei ole yhteistä, mutta olemme alkaneet nähdä, että tapahtuu", hän sanoo. Maksakirroosi on perinteisesti vaikuttanut juovat keski-iässä. Nyt luvut osoittavat on ollut kahdeksan kertainen taudin vuotiaiden miesten 35 ja 44. Sinun ei edes tarvitse olla alkoholisti vaikuttaa, vain jatkuva ja liiallinen juominen voi laittaa sinut vaarassa.

Elinsiirrot ovat ainoa vaihtoehto, kun maksakirroosi ja maksan vajaatoiminnasta. Nigel sanoo, että se on helpompi elinsiirron maksa verrattuna muihin elimiin. Kuitenkin monet ihmiset, joilla on maksasairaus esittelyyn elinsiirtoa aivan liian myöhään ja ei tee sen päälle jonotuslistalle, joka johtaa kuolemaan. Myös fyysisesti se ei ole helppo toimenpide tehdä, ja elämänlaatu on järkyttävää tässä vaiheessa, sanoo Nigel.

Hän myöntää, että juominen runsaalla alkoholin ei aina johda maksasairaus. "Noin 30 prosenttia ihmisistä, jotka juovat liikaa kehittyy maksasairaus," hän sanoo. Mutta ne, jotka olemme välttää maksasairaus todennäköisesti löytää liikaa juominen on Törmättyään terveyden muulla tavoin.

Sydänsairauksien, syövän suun, nielun, ruokatorven, vatsan ja paksusuolen, korkea verenpaine, aivohalvauksia ja ongelmia aivojen liittyvät kaikki raskas juominen, tutkimus osoittaa. Englannissa ja Walesissa, yli 5000 kuolemaa välittömästi johtuvat alkoholista.

Ja on olemassa muita välittömiä ongelmia, jotka liittyvät pitkän aikavälin juominen. Alkoholi Huoli selvityksen mukaan peräti 40 prosenttia väkivaltaisia ​​rikoksia tekevät ihmiset vaikutuksen alaisena alkoholia.

Tiedottaja sanoo, että jopa yksi neljästä ottamisesta uhri ovat alkoholi liittyy, ja yli 28000 sairaalahoitokerroista johtuvat myös alkoholiriippuvuuteen tai myrkyllisiä vaikutuksia.

Rattijuopumuksen vastaa yksi kuudesta liikennekuolemia ja kolmannes jalankulkijoiden surmansa liikenneonnettomuuksissa epäonnistuu puhalluskoe, hän lisää.

Juominen kulttuuri

Mutta kuinka helppoa on vaihtaa? Steve Ford, 27, Lontoossa asuva toimittaja, heijastaa todennäköisesti monet hänen sukupolvensa. Hän sanoo aina varmistaa hän on muutaman päivän raittiutta, mutta yleensä muodostavat sen tiistaina, torstaina, perjantaina ja lauantaina.

On hiljainen juominen iltana hän on neljä tuoppia ja sitten torstaina ja perjantaina ", kuten viikko kerää sosiaalisen nopeasti", hän sanoo hän päätyy juo paljon enemmän kuin hän luultavasti pitäisi. Perjantai voisi olla "paljon", joka vie hänet hienosti viikonloppuna - tarkat tiedot siitä lauantain kulutus ovat vaikeasti.

Vaikka Steve luulee juo liikaa ja tunnistaa riskit hänen pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia, hänellä ei ole välittömiä suunnitelmia hillitä hänen tapansa. Se ei sovi hänen elämäntapa tai Euroopan juomavedestä kulttuuria. Kerran hän istui pubissa juominen karpalomehua vain olla Butt baarin henkilökunnan vitsejä.

Steve ei usko, että asiat tulevat muuttumaan kunnes on yhteisiä ponnisteluja, jotta boozing sosiaalisesti hyväksyttävää, paljon samalla tavalla, että tupakointi on tullut.

Onko juominen terveellistä?

Alkoholi Huoli sanoo, että vastaat kyllä ​​seuraaviin kysymyksiin voisi osoittaa, että sinulla on alkoholiongelma:

  • Oletko koskaan tuntenut sinun pitäisi leikata alas teidän juominen?
  • Ovatko ihmiset harmitti sinua arvostelemalla teidän juominen?
  • Oletko koskaan tuntenut syyllisyyttä oman juomisen?
  • Oletko koskaan juonut ensimmäinen asia aamulla tasaista hermot tai päästä eroon huono krapula?

Alkoholi Huoli lisää, että liiallinen juominen voi vaikuttaa enemmän kuin fyysistä terveyttä. Oman toimeentulon, rakkauselämä ja jopa vapautta, jos rikot lakia voi tuntea vaikutukset liikaa juoda. Tämä kaikki tekee yksi pahus krapula.