Ectena

Krapulaa - kuka niitä tarvitsee?

Myrkyllisiä yhdisteitä kutsutaan yhdisteiden läsnä useimmissa juomia, voi aiheuttaa pahimmat vaikutukset.

Useimmille meistä se on liiankin tuttu tunne: särky edessä pään, suun kuivuminen ja silmien, ja vatsa-myllertävä pahoinvointi.

Pahempaa, kuin istua puolella sängyn kamppailee folio särkylääkkeet, huomaat, että tunnin kurjuuden edessä. Syventäminen päänsärkyä, väsymystä ja ärtyisyyttä kaikkien on tiensä päähän.

Ja jos olet koska toimistossa, nämä oireet on liitettävä iloisuus Equity jäsen olisi ylpeä: "krapula? Me? Olen kunnossa. Ei voisi olla parempi. "

Tapoja tuntuu kamalalta

Lääketieteen kannalta fyysisiä oireita krapula ovat:

 • väsymys
 • päänsärky
 • valonarkuus ja ääni
 • silmien punoitus
 • lihassäryt
 • oksetus
 • unihäiriöitä
 • jano
 • kohonnut verenpaine
 • nopea syke
 • vapina
 • hikoilu.

Henkinen merkkejä krapula huimaus ja mielialahäiriöitä kuten ärtyneisyys, matala mieliala ja ahdistuneisuus.

Onneksi ei kaikki oireet ovat siellä aina yli-hemmotella. Intensiteetti oireita on suhteessa määrään ja juomalle kulutetaan.

Miksi alkoholi aiheuttaa näitä oireita?

Ymmärtää, mitä tapahtuu kehon juotuaan, sinun täytyy ajatella alkoholin suhteen myrkyllinen aine. Juominen istunto on erittäin huolestuttava vaikutus meihin fyysisesti ja se voi kestää kehon 24 tuntia tai enemmän laittaa asiat kuntoon.

Booze aiheuttaa vakavaa kuivumista. Maksan tarvitsee vettä päästä eroon myrkkyjä - toimitusten loppuvat, se on pakko kaivaa kehon varaa. Tämä tarkoittaa, että otetaan vettä muissa elimissä kuten aivoissa, mikä aiheuttaa nämä jyskyttävä päänsärky.

Se voi myös johtaa aliravitsemukseen mukaan ryöstely myymälästämme vitamiinien, kivennäisaineiden ja heikentävien verensokeri. Menetys hivenaineiden tehdä huono päänsärky paljon pahempi.

Mitä voi vähentää mahdollisuuksia krapula?

On surullinen tosiasia, että ainoa tapa parantaa krapula ei juoda liikaa ensiksi. On kuitenkin olemassa asioita voit tehdä vähentää todennäköisyyttä henkii pään.

Professori Richard Hammersley at Glasgow Caledonian University, joka tutkii alkoholin ja huumeiden väärinkäytön, kertoi Google että joidenkin vanhojen naisten tarinoita tehdä työtä.

"Välttäminen juominen tyhjään vatsaan ja ottaa ruokaa teidän juomia hidastaa imeytymistä alkoholia. Tämä tarkoittaa sitä, että laitos on aikaa käsitellä sitä tehokkaammin ja vähentää mahdollisuuksia krapula ", hän sanoo.

"Juomavesi vähentää nestehukka. Kuten yö kuluu, monet ihmiset juovat, koska he ovat janoisia. Jos ne ovat vain alkoholia, he tekevät asiat huonommin itselleen seuraavana aamuna.

"Yllättävää kyllä, kahvi ei toimi. Se ei käsitellä nestehukka ja se ei selvitä itseäsi. "

Kiinni vaaleat juomia

Vaikka alkoholi dehydratoituu, se ajatus myrkyllisiä yhdisteitä kutsutaan yhdisteet ovat mitä aiheuttaa pahimmat vaikutukset.

Useimmat alkoholittomat juomat sisältävät yhdisteet, jotka ovat sivutuote käymisen prosessi. Tummempi juoma, sitä enemmän yhdisteen se sisältää.

Eräässä tutkimuksessa, krapula oireet olivat lähes kaksi kertaa niin huono vapaaehtoisia, jotka joivat bourbonviskin verrattuna vodkaa.

Muita tutkimus havaitsi brandy, punaviini, rommia ja viskiä aineita, jotka aiheuttavat kaikkein tuskallista aamuisin jälkeen. Valkoviiniä, giniä ja vodkaa olivat muiden ääripäässä.

Kaikki tutkijat sopineet, että sekoittamalla juomia on nopeutettu aikaisin aamulla kurjuutta.

Lopuksi parempaa laatua viiniä, vähemmän myrkkyjä se sisältää ja vähemmän jälkivaikutukset on.

Aamuna

Jos se on liian myöhäistä ehkäiseviä toimia, on siellä jotain voi tehdä helposti krapula? Vai sinun tarvitsee vain istua tiukka ja kestää?

Mitä syödä ja juoda seuraavana päivänä on aivan yhtä tärkeää kuin mitä imbibed iltana.

 • Lääkkeet: kaikki tunnetut over-the-counter lääkitys voi auttaa, mutta mikään niistä ei täysin päästä eroon oireita. Vältä aspiriinia, koska se voi aiheuttaa vatsan ärsytystä tai jopa verenvuotoa.
 • Nesteet: juoda runsaasti vettä. Vastapuristettua mehua voi auttaa palauttamaan matalan verensokerin normaaliksi ja siten lopettaa hikoilu, päänsärky ja hutera raajat. Vältä juomia, jotka sisältävät kofeiinia. He voivat tehdä sinusta tuntuu paremmin aluksi, mutta ne aiheuttaa kuivumista ja löysät ulosteet, lopulta tehden krapula pahempi.
 • Ruoka: salaisuus on välttää sokeripitoisia ruokia, jotka antavat välittömän poimia, jota seuraa lama ja pahenevat. Kehosi sokeria on rakennettu hitaasti. Kiinni aamiainen mehua, ei-makeutettuja muroja ja paahtoleipää marmeladia. Rasvaisia ​​ruokia laittaa liikaa paineita jo korostanut ruoansulatuskanavan.

Hair of the Dog

Kuten jokainen juoppo tietää, tuskaa krapula yleensä haalistuu 24 tunnin kuluttua ja ajatus alkoholin ei tunnu enää niin hirveä. Mutta voit oikosulku tämän prosessin ottaa toisen juoman "hoito" aamuna?

Koiran karvaa teoria on yksi, joka viipyy. Tohtori Wayne Jones tekivät joitakin kokeita, jotka osoittivat on jotain se.

Jos sinulla on pieni juoma aamuna, kehon entsyymit toimivat kerralla hajottaa myrkkyjä tässä uudessa saanti viinaa.

Kaupankäynti jäljellä myrkkyjä iltana on keskeytetty, jossa on lyhyt hengähdystauko oireita.

Mutta tämä vaikutus on vain väliaikainen elin on vielä jäljellä myrkkyjä murtaa, eli krapula palaa.

Suunnittele etukäteen

Professori Hammersley tuntuu paras tapa käsitellä krapulaa, ja juominen yleensä on suunnitella tulevaisuutta.

"Me kaikki tiedämme, että kun jotkut ihmiset sanovat:" Tavataan juomaa. " He eivät todellakaan tarkoita yhden juoman. Jos se tulee olemaan raskas yö, sinun täytyy suunnitella miten aiot päästä kotiin, mutta sinun pitäisi myös suunnitella jälkivaikutuksia.

"Se on tietysti parempi, jos sinulla ei ole töihin seuraavana päivänä, ja teet varmasti syödä ennen ryyppäämään alkaa.

"Tulet kiittää itseäsi seuraavana päivänä, jos sinulla on pieniä välipaloja pitkin iltaa ja juoda vettä jokaisen lasin alkoholia," hän sanoo.

Kun tulet kotiin, juoda tuopin vettä ennen nukkumaanmenoa.

Parasta lääkettä krapula on löydettävissä pullo tai lasi: yksi sinulla ei ole. Mutta koska ihmisluonto, se ei ole huono idea lähteä särkylääkkeet vuoteen vieressä kaiken varalta.

Muut ihmiset myös lukea:

Masennus: mikä aiheuttaa masennusta?

Ahdistus: mitä oireita ahdistuneisuus?

Huumeiden väärinkäyttö ja riippuvuus: miten huumeriippuvuuden hoitaa?