Ectena

Oma kivekset ovat muuttuneet koko

Kysymys

Voisitteko neuvoa hyvin henkilökohtainen aihe?

Seitsemän vuotta sitten minun kiveksiä näytti muuttuvan kokoa. Vasen kives on täysin kutistunut kooltaan kun taas toinen on kasvanut huomattavasti kooltaan.

En ole koskaan kokenut mitään kipua tai ongelmia siemensyöksy, vessassa, jne.

Saatat löytää se outoa, että en ole koskaan ollut tämän kassalla, mutta kuten sanoin tämä ei ole aiheuttanut minulle mitään kipua tai ongelmia minkäänlaista käyttöä.

Olen vielä neitsyt, joten kysymys ei ole keskusteltu kumppanin kanssa. Voitteko kertoa mitä se voisi olla? Olen tietenkin ymmärrän pitäisi nähdä GP mahdollisimman pian saada se katsoi.

Syystä olen yhtäkkiä huolissani tästä nyt, koska olen nyt suhde, joka voi hyvinkin edetä pitemmälle seksuaalisesti ja halua aiheuttaa hämmennystä kummallakin puolella.

Vastaus tai ehdotuksia olisi arvostettu.

Älä usko tämä on huijausta, olen hyvin ujo luonne ja käynti lääkärin petrifies minulle, luultavasti enemmän kuin useimmat, varsinkin kun olen jatkuvasti jättää sitä useita vuosia.

Vastata

Koska mies mies Ymmärrän täysin tunteita, mutta toivon, että minun selitys ja varmoja siitä suostutella sinua muuten.

Ongelmia meille miehille on se, että olemme haluttomia mennä lääkärin neuvoja ja / tai tutkimusta, jolloin meidän on, ja usein täytyy vetää potkiminen ja huutaa!

Kukaan anatomisesti puhuminen on täysin symmetrinen. Tämä pätee erityisesti miesten kivesten osastolla.

Toinen kives on yleensä suurempi tai pienempi kuin muut, ne roikkuvat eri kulmista ja yksi on usein pienempi tai suurempi kuin sen vastine liikaa.

Ainoa tapa varmistaa kaikki on hyvin ja laittaa mielessä levossa on saada tutkimus, ja auttaa sinua Aion kuvata mitä todennäköisesti tapahtuu.

Lääkäri kysyy kuinka kauan olet ollut koko ero ja miten ne ovat muuttuneet ajan myötä, ja tiedustella liittyvät oireet, kuten kuume, ihottuma, kiveskipu tai vuotoa peniksen.

Se, että et ole kokenut mitään näistä oireista on hyvin rohkaisevaa.

Jos näin on, ja ne eivät aiheuta sinulle mitään ongelmia paitsi huoli, on epätodennäköistä, että tarvitset muita testejä ja lääkäri voi rauhoittaa sinua.

Joskus lääkäri haluaa selventää diagnoosi verikoe tai ultraääni kivespussin (at paikallisessa sairaalassa), mutta tämä ei ole yleensä tarpeen ja suurimman osan ajasta pelkästään tarkastelemaan oman GP on kaikki mitä tarvitaan selvittää syy teidän huolta.