Ectena

Beconase heinänuha helpotus aikuisille nenäsumute (beklometasonia)


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Heinänuha Beklometasonidipropionaatti Omega Pharma Limited

Miten se toimii?

Beconase heinänuha helpotus aikuisille nenäsumute sisältää vaikuttavana aineena beklometasonidipropionaatti, joka on eräänlainen lääketieteen kutsutaan ilmenee (tai steroidi). Kortikosteroidit ovat hormoneja, jotka ovat luontaisesti tuottama lisämunuaisten ja on monia tärkeitä toimintoja, kuten valvonta tulehdusreaktioita.

Beclometasone on synteettinen kortikosteroidi, ja sitä käytetään nenäsumute vähentää tulehdusta nenän.

Ihmiset, jotka kärsivät nenän allergiat (allerginen nuha), kuten heinänuha taipumus kokea erilaisia ​​oireita seurauksena niiden allergia. nämä ovat vuotava, kutiava tai tukkoinen nenä, aivastelu ja poskionteloiden epämukavuutta. Nämä oireet ovat seurausta tulehduksen nenän.

Nenän tulehdus esiintyy, kun nenän altistuvat hiukkasia (allergeenit), esimerkiksi siitepöly. Allergeenit aiheuttavat solujen nenän vapauttamaan kemikaaleja, jotka tuottavat immuunijärjestelmän ja allergisia reaktioita. Nämä johtavat tulehdus nenän ja oireita allergia.

Kun sitä annetaan nenään, beklometasoni imeytyy solujen nenän. Täällä se toimii estämällä solujen vapauttamasta kemikaaleja, jotka laukaisevat allergisen reaktion. Tämä estää allergisen reaktion tapahtumasta niin nenän tulehdus vähenee ja oireet helpottunut.

Nenäsumute ei lievittää oireita heinänuha välittömästi, ja voi kulua kahdesta kolmeen päivää toteutuu täysimääräisesti. Siksi on tehokkain alkaa käyttää nenäsumutetta kaksi-kolmepäivää ennen aiotte saada oireita, esimerkiksi ennen siitepölykauden. Saadaksesi parhaan hyödyn spray olisi sitten säännöllisesti pitämään nenän tulehdus kurissa.

Mihin sitä käytetään?

 • Heinänuha (kausittainen allerginen nuha) aikuisilla 18-vuotiaat ja yli.

Beclometasone nenäsuihkeina voidaan käyttää myös ehkäisyyn ja hoitoon muita nenän allergiat, mukaan lukien lemmikkieläinten allergiat, mutta ainoastaan ​​ostettujen tuotteiden over-the-counter apteekeista on lisensoitu tähän. Beclometasone nenäsumute voidaan myös määrätä näille ja muihin käyttötarkoituksiin lääkäri. Katso tiedotteista liittyy lopussa tämän sivun lisätietoja.

Miten otan sen?

 • Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​nenän ja ei saa ottaa suun kautta. Vältä spray silmissä.
 • Seuraa ohjeita mukana nenäsumute. Sinun pitäisi ravista pulloa varovasti ennen käyttöä. Spray tulee laittaa ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tee tämä ruiskuttamalla sen ilmaan poispäin muutaman kerran, kunnes sumun tuotetaan. Jos et käytä spray pidempään kuin muutaman päivän sinun täytyy esitäytä sen ennen uudelleen suihkuttamalla sen ilmaan kuin ennen.
 • Ennen spray sinun pitäisi nenäsi perusteellisesti.
 • Kallista päätä eteenpäin, pidä pullo pystyasennossa ja aseta kärki suuttimen täysin yhteen sieraimeen. Sulje toinen sierain sormella painamalla spray kerran alas ja haistella varovasti samalla. Toista toiseen sieraimeen. Tavanomainen annos on yksi suihke kumpaankin sieraimeen kaksi kertaa päivässä (aamulla ja illalla).
 • Sinun tulisi mieluiten aloittaa tällä nenäsumute kaksi tai kolme päivää ennen odotat joutua kosketuksiin allergeeni ja jatkaa sitä säännöllisesti koko ajan olet altistuvat allergeenille. Seuraa ohjeita lääkäriltä.
 • Muovinen suutin Nenäsumuttimen tulee puhdistaa vähintään kerran viikossa tai useammin, jos suihke ei toimi, koska se on tukkeutunut. Seuraa painetut ohjeet mukana spray. Älä koskaan yritä avata suutinta tai suurentaa pieniä spray neulalla tai muulla terävällä esineellä, koska tämä tuhoaa sumutusmekanismin.

Varoitus!

 • Kaikki jäljellä spray on hävitettävä kolmen kuukauden kuluttua avaat pullon, koska se voi olla saastuneita likaa tai bakteereja. Sinun voi olla hyödyllistä kirjoittaa ensimmäisestä aukon pullon niin tiedät milloin heittää sen pois. Hävitä huolellisesti, mieluiten palauttamalla se apteekkiin.
 • Jos olet mielestäsi kehittynyt nenän tai kurkun infektio, kun käytät tätä lääkettä sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen väliaikaisesti, kun infektio on hoidettu.
 • Jos oireet eivät ole parantuneet seitsemän päivän kuluttua lääkkeen käyttämisen hakeudu lääkärin neuvoja lääkärin tai apteekin.
 • Tätä lääkettä ei saa käyttää yhtäjaksoisesti yli kuukauden pyytämättä lääkärin neuvoa lääkäriltä tai apteekista.
 • Kun suuria annoksia pitkän aikaa, kortikosteroideja on potentiaalia aiheuttaa glaukooman, kaihi, luukato (osteoporoosi), hidasti lapsilla ja nuorilla, ja vähentää toiminnan lisämunuaisten (rauhaset, jotka tuottavat luonnollista steroidihormoneja). Nämä haittavaikutukset muihin kehon alueille kutsutaan systeemisiä sivuvaikutuksia ja ovat erittäin epätodennäköistä tällä nenäsumute, koska määrä beklometasoni imeytyy verenkiertoon nenästä on hyvin alhainen. Kuitenkin varotoimena, sinun tulee käyttää pienintä tehokasta annosta tarvitaan oireiden hallitsemiseksi. Älä ylitä suositeltua annosta.

Käytä varoen

 • Ihmiset, jotka on äskettäin ollut nenän väliseinän haavaumat, nenän leikkaus tai nenän vammoja. (Tämä lääke tulisi välttää kunnes nenä on parantunut - lääkäriin ennen tämän lääkkeen).
 • Ihmiset, joilla infektioita nenän tai sivuonteloiden. (Infektio tulisi käsitellä - lääkäriin ennen tämän lääkkeen).

Ei saa käyttää

 • Tämä lääke tulisi välttää ihmisiä, joilla on tuberkuloosi keuhkoissa.
 • Tätä lääkettä ei suositella lapsille tai alle 18-vuotiaita, ellei lääkärin määräämiä.

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.

Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää aikana raskauden tai imetyksen. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

 • Jos olet raskaana, on tärkeää hakeutua lääkärin neuvoa lääkäriltä ennen kuin käytät tätä lääkettä. Tätä lääkettä on käytettävä varoen raskauden aikana, ja vain, jos odotettu hyöty äidille on suurempi kuin mahdolliset riskit sikiöön.
 • Tämä lääke voi erittyä äidinmaitoon, mutta sen jälkeen sovelluksen nenä määrä, joka erittyy äidinmaitoon on todennäköisesti liian pieni ollakseen haitallista hoitotyön vauvan. On tärkeää pyrkiä edelleen lääkärin neuvoa lääkäriltäsi ennen kuin käytät tätä lääkettä, jos imetät.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

 • Nenäverenvuoto (nenäverenvuoto).
 • Kuivuus ja nenän ja kurkun.
 • Epämiellyttävää makua tai hajua.
 • Allergiset reaktiot, kuten ihottuma, kutina tai turvotus huulten, kasvojen tai kielen (angioedeema).
 • Rei'itys nenän väliseinä (harvinainen).
 • Raised silmänpaine tai glaukooma (harvinainen).
 • Kaihi (harvinainen).
 • Sivuvaikutukset ovat samankaltaisia ​​kuin liittyy kortikosteroideja suun kautta otettuna saattaa esiintyä, jos tämä lääke imeytyy verenkiertoon. Tämä on epätodennäköistä, ellei lääkettä käytetään suurina annoksina pitkiä aikoja. Katso varoitus osassa edellä lisätietoja.

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Jos käytät muita lääkkeitä, myös ilman reseptiä ja rohdosvalmisteita, kannattaa tarkistaa apteekista ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet tai olet äskettäin käyttänyt muita lääkkeitä, jotka sisältävät kortikosteroidit, esimerkiksi tabletit, injektiot, silmien tai nenän tippaa, voiteet, astma inhalaattoria, tai muita vastaavia nenäsuihkeiden. Samoin lääkäriltä tai apteekista ennen kuin aloitat uusien lääkkeiden, kun käytät tätä.

Muita lääkkeitä, jotka sisältävät samaa vaikuttavaa ainetta

Beclometasone nenäsumute on saatavilla myös apteekeissa ja lääkemääräystä ilman tuotemerkin, eli sillä geneerinen lääke.