Ectena

Strepsils kurkkukipu ja nenän tukkoisuus


Pääasiallinen käyttötapa Vaikuttava aine Valmistaja
Kurkkukivun Amylmetacresol, diklooribentsyylialkoholia, levomentolia Crookes Healthcare

Miten se toimii?

Strepsils kurkkukipu ja nenän tukkoisuus imeskelytabletteja sisältää kolmea vaikuttavaa ainetta, amylmetacresol, diklooribentsyylialkoholin ja levomentoli (luonnon tai synteettinen).
Amylmetacresol ja diklooribentsyylialkoholin ovat lieviä antiseptisiä jotka tappavat bakteerit liittyy suun ja nielun tulehduksia.
Levomentoli on lievä puudutus toimia kurkussa, auttaa puuduttaa kipu liittyy kurkkutulehduksiin.
Toiminta imeskelytabletin avulla tehoaineet työskennellä alalla epämukavuutta ja myös auttaa voitele ja rauhoittaa Kipualueelle. Tämä auttaa lievittämään arkuutta ja epämukavuutta suun ja nielun tulehduksia.
Menthol höyry tuotetaan kun imeskelytabletin auttaa myös lievittää nenän tukkoisuutta.

Mihin sitä käytetään?

  • Nenän tukkoisuus
  • Helpotusta oireita suun ja nielun infektiot, esim. kurkkukipu

Varoitus!

  • Jos oireet jatkuvat hoidosta huolimatta, hakeuduttava lääkärin neuvoa lääkäriltä tai apteekista.

Ei saa käyttää

  • Tunnetaan herkkyys tai allergia jollekin

Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos olet allerginen jollekin tai sen ainesosia. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet aiemmin kokenut tällaista allergia.
Jos sinusta tuntuu, olet saanut allergisen reaktion, lopeta tämän lääkkeen käyttö ja kerro heti lääkärillesi tai apteekkiin.

Raskaus ja imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Muitakin lääkkeitä voidaan turvallisesti käyttää raskauden tai imetyksen tarjoaa hyöty äidille ole suurempi kuin riski sikiölle. Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

  • Turvallisuutta tätä lääkettä raskauden ja imetyksen aikana ei ole osoitettu, mutta valmistaja ei katso sen olevan vaarallista. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisten ihmisten eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Koska haittavaikutus on todettu täällä, se ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat, että tai sivuvaikutus.

  • Allergia yhtä tai useampaa aineista (yliherkkyys)
  • Kipeä kieli

Yllä mainittuja haittavaikutuksia ei välttämättä ole kaikkia haittavaikutuksia raportoitu lääkkeen valmistaja.
Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Miten tämä lääke vaikuttaa muiden lääkkeiden?

Ei yhteisvaikutuksia tätä lääkettä.