Ectena

Lessons from olympialaiset

Aina tulee pyrkiä huipulle.

Suurin osa meistä voi vain haaveilla tulossa mitalistit, mutta Lontoon 2012: n jumalat voivat opettaa meille paljon siitä, miten onnistuneesti parantaa kuntoa.

Anita Naik tarkastellaan parhaat vinkit miten keskittyä kunto tavoitteita, motivoida itseäsi ja roll takaiskuja.

Mennä kultaa

Jessica Ennis, maailman heptathlon hopeamitalisti 2011 sanoo, että urheilija olet edistää voittaa mentaliteetti.

Hänen hopeaa MM antoi hänelle maku toiseksi ja hän ei pidä siitä: "Kuten urheilija haluan aina hieman enemmän. On tämä tekee minut todella haluavat mennä kultaa. "

Personal Trainer Steven Lewis on samaa mieltä, että sinun pitäisi aina pyrkiä huipulle. "Voit pyrkiä korkeammalle ja voittaa, sinun täytyy määritellä, mitä menestys tarkoittaa sinulle.

"Ennen kuin juna, kysy itseltäsi, mitä haluat päästä pois kunkin istunnon, ehkä nosta enemmän, ajaa edelleen tai nopeampi - ja sitten miettiä pitkän aikavälin tavoite.

"Tämä auttaa sinua keskittymään siihen, mitä yrität saavuttaa ja miten aiot tehdä se tapahtuu."

Löydä oikea urheilulaji sinulle

Löytää toimintaa rakastat ja pitää tehdä niitä.

Sukeltaja Tom Daley on vain 17, mutta hän on jo kaksinkertainen kultamitalisti 2010 kisat.

Hänen neuvonsa on löytää toimintaa rakastat ja pitää tehdä niitä. Hän aloitti uinnin kolmivuotiaana ja koulussa pelannut jalkapalloa ja rugbya, mutta hän ei todellakaan nauti niistä. Vasta kun hän kokeiltu sukellus istunnossa, että hän löysi "markkinarako".

Jos haluat saada sopivaksi, mutta löytää olet laiskotellut, muistuta itseäsi, että kaikki eivät ole tehty kuntosali.

Jos perinteinen fitness asetus tai urheilu ei ole sinun juttusi, ajatella pidemmälle, mitä tiedät. Pitää yrittää:

  • taistelulajien core ilmastointi ja voimaa
  • Park Run - ei-voittoa tavoittelematon organisaatio, joka järjestää vapaa viikoittain 5km kulkee ympäri maata kaikille, jotka haluavat saada sopivaksi
  • tanssi-pohjainen workout Zumba on yksi maailman nopeimmin kasvavista kunto-ohjelmia.

Usko voit tulla takaisin takaiskuja

Dame Kelly Holmes kävi läpi kovaa aikaa, kun useita vammoja vuonna 2003, ja kamppaillut masennus.

"Saat tilanteeseen, jossa melkein halua sitoutua täysin koulutusta, koska et pysty vastaamaan turhautumista jos rikot alas", sanoi kaksinkertainen kultamitali olympiavoittaja (sekä 800m ja 1500m).

Hän uskoo, että ottaa uskoa itseesi on avain, muuten ei määrä koulutus auttaa sinua toipua.

"Virhe useimmat ihmiset tekevät, kun he saavat vammoja tai kohdata set-back on yrittää pelata tai harjoitella läpi, sanoo urheilu terapeutti Jane Haven.

"Kun molemmissa tapauksissa, se on tärkeää sovittaa koulutus ja / tai lepotaukoja vastaavasti, joten voit tulla takaisin vahvempi ja paremmin keskittynyt tavoitteesi."

Älä ole huolissasi hermot

Pysähtyä ja keskittyä oman hengityksen vetää sinut takaisin nykyhetkeen.

Zara Phillips, joka voitti joukkue kultaa 2007 Euroopan Kenttäratsastus kisat, tietää asia tai kaksi noin hermoja.

Palkittu hevosurheilun on puhunut hänen hermoja ennen tapahtumaa, mutta väittää, että jännitystä ja adrenaliinia todella auttaa häntä keskittyä ja tuottaa hänen paras suorituskyky.

Jos kärsit hermoja, vain muistaa, että pre-game/event hermostuneisuus ovat normaaleja.

"Adrenaliinin tuntuu ei ole pelkoa, se on osa elimistön luonnollista valmistautumista kilpailuun, sanoo elämän valmentaja Amy Duffy.

"Voit vähentää suorituskykyä ahdistusta keskittymällä mitä olet tekemässä eikä lopputulos. Pysy hetki ja jos löydät hermoja hurja, niin pysähdy ja keskity hengitys vetää sinut takaisin läsnä. "

Saada tarpeeksi lepoa

Euroopan pikajuoksija Harry Aikines-Aryeetey, joka oli pronssia voittaja 2009 yleisurheilun MM-kisoissa, junissa neljä tuntia joka päivä.

Mutta hän sanoo, että saa hyvän määrän lepoa on tärkeää, koska kasvuhormonien vapautuu unen aikana auttaa lihasten ja kudosten kasvaa ja korjata.

Hän tavoitteena on vähintään kahdeksan tuntia unta yössä, ja mieluiten kymmenen, kun hän voi.

Lepo ja toipuminen on suuri vaikutus oman kunnon voitot ja urheilullisen suorituskyvyn. Tämä tarkoittaa sinun pitäisi keskittyä seuraaviin.

  • Jäähtyy harjoituksen jälkeen. Liikkua hyvin alhainen intensiteetti 5-10 minuutin kuluttua harjoituksen poistaa maitohappoa lihaksia.
  • Nestehukan heti, koska tämä parantaa elpymistä.
  • Anna itsellesi vähintään yhden kokonaisen vapaapäivän viikossa minkäänlaista liikuntaa. Tämä auttaa sinua rentoutumaan sekä henkisesti että fyysisesti.

Juna samanhenkisiä ihmisiä

Ystävät tai fitness ystävät, jotka jakavat tavoitteet voidaan varmasti auttaa sinua sekä pysyä radalla ja työntää itse kovemmin.

Ottaa ihmisiä ympärillä, jotka tekevät samoja toimintoja voi auttaa sinua pitämään käynnissä.

Lessons from olympialaiset. suurin osa meistä voi vain haaveilla tulossa mitalistit, mutta Lontoon 2012: n jumalat voivat opettaa meille paljon siitä, miten onnistuneesti parantaa kuntoa.
Lessons from olympialaiset. Suurin osa meistä voi vain haaveilla tulossa mitalistit, mutta Lontoon 2012: n jumalat voivat opettaa meille paljon siitä, miten onnistuneesti parantaa kuntoa.

"Oleminen motivoitunut ryhmä on tärkeä, koska urheilijat ruokkivat toistensa ominaisuuksia," sanoo Andy Turner, Euroopan ja Kansainyhteisön mestari 110m aitajuoksu.

"Ottaa lähestymistapaa kuin tämä koulutus parantaa kuntoasi millään tasolla."

Steven Lewis suostuu "Ystävät tai sopivuudesta ystäviä, jotka jakavat tavoitteet voidaan varmasti auttaa sinua sekä pysyä radalla ja työntää itse kovemmin," hän sanoo.

Jos sinulla ei ole samanhenkisiä ystäviä, voit etsiä urheilu kumppani omalla alueella osoitteessa SportPartner.co.uk.

Muut ihmiset myös lukea:

Nopeus ja kestävyys - ei vain Olympic pikajuoksija: lisätä ylimääräistä nopeutta rutiini.

Miten saada sopivaksi: uinti: kuuden viikon harjoitus saada sinut kunnossa.