Ectena

Ajattele itsesi onnelliseksi

Vaihdat ajatuksia voi muuttaa mitä tunnet, niin seuraa näitä seitsemän yksinkertaista askelta enemmän myönteisiä, toiveikas sinua.

Kun olet alas, se voi tuntua kuin joku on pois päältä värillinen maailmassa.

Mutta kuitenkin houkutteleva ajatus popping "onnellinen pilleri" voi olla, masennuslääkkeet kuten Prozac eivät ole pikaratkaisua me kerran luulivat. He ole tehokkaampia kuin lumelääke monet kärsivät masennuksesta, mukaan uusi laaja tutkimus.

Mutta muuttaa tapaa luulet, ja voit muuttaa mitä tunnet - pysyvästi.

Asiantuntijat neuro-kielellinen ohjelmointi ja kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT) on puolustaa Positiivisen ajattelun voima vuosikymmeniä.

Mutta mitä tekee tämä kuuma aihe juuri nyt on, että kiitos runsaasti tutkimuksia uusi tutkimusala nimeltään positiivisen psykologian, olemme todiste siitä, että on mahdollista muuttaa ajattelutapaa täysin.

"Käytäntöä, voit muuttaa negatiivinen ajattelu tottumukset melko helposti, sanoo CBT terapeutin Christine Wilding.

Näin alkaa tehdä niin - tänään.

1.. Rakentaa joitakin mielenterveyden lihas

Aivan kuten paino-koulutus voi auttaa sinua olla parempi juoksija, käyttäessään aivosi voivat helpottaa ajatella positiivisia.

Vasen otsalohkon on osittain vastuussa positiivisia tunteita, kuten optimismi, ja kierroksia neuronien täällä säännöllisesti meditaation kautta voi harjoitella synkkä aivojen tulla onnellisempia, tutkimusten mukaan aivotutkija tohtori Richard Davidson alkaen University of Wisconsin- Madison, USA.

Välitön tunnelma booster

Useimmille meistä, meditaatio on kuin hammaslangan - jotain, joka ei koskaan tee sitä pois tehtävälista.

Mutta vain muutaman minuutin päivässä voi auttaa saamaan aivosi onnellinen kunnossa, niin kokeile tätä yksinkertaista tekniikkaa.

  • Valitse sana rauhallinen merkityksiä, kuten "rauhallinen", "rentoutua" tai "rakkaus".
  • Sit jossain hiljainen, sulje silmäsi ja hengitä hitaasti.
  • Aina kun hengität ulos, hiljaa toistaa valitsemasi sana.
  • Kun muita ajatuksia syntyy, varovasti hylkää ne ja pitää toistamalla sana.
  • Rakentaa jopa tehnyt tätä kymmenen minuuttia kerrallaan.

2. On päivittäin "happy hour"

"Ihmiset eivät omistaa tarpeeksi aikaa miettiä elämäänsä ja kuinka paljon siitä he todella nauttivat, sanoo psykologi Dr David Schkade päässä University of California, San Diego.

Hän pyysi 900 naisia ​​kirjoittamaan ylös mitä he tehneet päivä ennen ja jälkeen analysoidaan, miltä heistä tuntui jokaisen toimintaa.

Naiset olivat hämmästynyt siitä, kuinka paljon aikaa he viettivät tehdä asioita, jotka saivat heidät onneton.

Välitön tunnelma booster

Kirjoita miten vietät aikaa viikossa.

Sitten miettiä, miten voisit vaihtaa tunnin päivässä toimintaa tuntuu välinpitämättömästi (surfing tv-kanavat, siistiminen talon) yhden nautit (menee kävelylle, viettää aikaa kumppanisi kanssa).

"Sinun on yllättynyt siitä, kuinka paljon tämä parantaa yleistä onnellisuutta," sanoo tohtori Schkade.

3. Ajattele ulkopuolella ruutuun

Vaihtamalla negatiivinen ajattelu positiivinen ajattelu ei tapahdu hetkessä, joten varastaa kärki CBT ja päästä tapana "vaihtoehtoista ajattelua".

"Se voi auttaa käsittelemään negatiivisia automaattisia ajatuksia (NAT), kuten" en voi selvitä, "tai" tunnen kauhea, "jotka näyttävät tulevan tyhjästä," sanoo Wilding.

Välitön tunnelma booster

Seuraavan kerran kun on NAT, kuten "Olen niin tylsä", yrittää kysyä itseltäsi nämä kysymykset.

  • Onko tämä totta?
  • Onko olemassa toinen tapa tarkastella tätä?
  • Kun en tunne tällä tavalla, minulla on eri näkymät?

4. Varo kieli

Pääsi tapana vitsailla, kuinka surkea rakkauselämä tai ura on? Varo!

"Mitä sanot on mitä tiedostamaton mieli kuulee, sanoo Mo Shapiro, kirjoittaja siirtää oman ajattelun, muuttaa elämäsi (Sheldon Press, £ 6.99).

"Se on tyypillinen eurooppalainen tyyli huumoria ajaa itse alas, mutta on tietoinen siitä, että kun puhut negatiivit, olet rakentaa negatiivinen mielentila. Joten vaikka olet liioittele, kun sanon uusi työ on painajainen, sano se riittää ja voit alkaa uskoa sitä. "

Välitön tunnelma booster

Suodattaa pois myrkyllisiä kielen. Kun olet kysynyt saman kysymyksen säännöllisesti, kuten "How are you?" tai "Miten lomasi?", yritä varmista, että vastaus on myönteinen.

5. Valjastaa yhdeksän

Voit käynnistää aurinkoisella puolella aivoissa viettämällä aikaa "vyöhykkeellä" tai valtio kutsutaan "flow".

Se kun olet niin täysin keskittynyt miellyttävää toimintaa, voit virittää pois kaiken muun, tekemän tutkimuksen mukaan johtavat positiivinen psykologi Mihály Csikszentmihalyi.

Välitön tunnelma booster

Muistele, mitä olit intohimoisesti iässä yhdeksän ja harkitsee sitä harrastuksena.

"Sanotaan, että olemme kaikkein totta itsellemme ja vähiten vaikuttanut muita, kun olemme noin yhdeksän tai kymmenen, sanoo kliininen psykologi Linda Blair, kirjoittaja Straight Talking (Piatkus, £ 10.99).

Joten yritä baletti tai tap-tanssitunnit, neulonta, kirjonta, luonnosteluun tai maalaus.

6. On hyvä teko päivässä

"Usko olet hyvä ihminen on helpompaa, jos toimia kuin yksi, sanoo psykologian professori Sonja Lyubomirsky, kirjoittaja Miten Of Happiness (Sphere, £ 12.99).

Ja mukaan opintojaan, tekee paljon pieniä ystävällisiä tekoja yhdessä päivässä antaa selvemmin tuulella vauhtia kuin vain yrittää olla kiltti ihminen yleensä.

Välitön tunnelma booster

Eräänä päivänä viikossa, varoa ystävällisyyttä mahdollisuuksia - mutta vaihtelevat mitä teet.

"Kun annoimme ihmiset samaa ystävällisyyttä tehtävä tehdä uudestaan ​​ja uudestaan, löysimme onnensa tasot laskivat, sanoo professori Lyubomirsky. "Variety ja spontaanisuus näyttävät olevan avain."

7. Kehystää valokuvia

"Ympäristö teemme itsellemme on tärkeää henkiselle hyvinvoinnille", sanoo tohtori John Zeisel, vierailevana professorina Salfordin yliopistossa.

"Minimalistinen sisustus voi näännyttää aivoihin ärsyke. Henkilökohtaiset esineet ja kuvat eivät ole vain sisustus, he psykologinen tukee, lisää itsetunnon, ja vähentää tuotannon välittäjäaineiden aivoissa, jotka luovat ahdistusta. "

Välitön tunnelma booster

Frame valokuvia perheen ja ystävien sekä visuaalinen muistutuksia oman saavutuksia (kuten snap teistä viimeistely maraton) ja akateemisen tai ammatillisen todistukset.

"On huono päivä, he instant muistutuksia menestystä", sanoo tohtori Zeisel.