Ectena

Terveyshyödyt goji marjat

Pidä kehosi taistelevat sovi ihme hedelmä, joka on goji marja. Tässä miksi se on niin hyvä sinulle...

Goji marjat ovat saaneet kiitosta niiden ravitsemukselliset ominaisuudet yli 2000 vuotta.

Tarina goji marja

Kiinan ja Tiibetin parantajat ovat käyttäneet sitä vuosisatoja, ja nyt makea punainen hedelmä tunnetaan goji marja on yksi halutuimmista hedelmiä tulemaan pois Aasiasta.

Goji marjat ovat saaneet kiitosta niiden ravitsemukselliset ominaisuudet yli 2000 vuotta, poikki maaseudulla Kiinassa, Tiibetissä ja Mongoliassa.

Antiikin tarina goji marja puhuu syrjäiseen kylään, jossa kyläläiset koskaan sairastui. Vettä hyvin kylässä sanottiin olevan runsaasti ravinteita kaikkien goji marjat, joka oli pudonnut sen oksilta läheiseen puuhun.

Kasvava kivennäis-rikas maaperä, marjoja - joka tunnetaan myös nimellä Wolfberries ja tieteellisesti nimetty lycium barbum - käytettiin antiikin korjaustoimenpiteitä hoitoon munuaisvaivoja, puhdistaa verta, auttaa alentamaan korkeaa kolesterolia ja parantaa ihon kuntoa.

Fanit myös ylpeillä, että sen hyödyt ovat lisääntynyt voimaa, seksuaalista suorituskykyä ja pidemmän eliniän.

Goji marjat sisältävät runsaasti antioksidantteja tukea toimintaa immuunijärjestelmää, auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja, jotka edistävät syövän ja ikääntymisen.

Terveyshyödyt goji marjoja. tarina goji marja.
Terveyshyödyt goji marjoja. Tarina goji marja.

Jos etsit vaihtoehtoa porkkanoita parantaa näköä, Aasian hedelmä on suuri lähde beetakaroteenia, joka muuttuu vitamiini maksassa. Beetakaroteeni auttaa parantamaan visio hämärässä, estää harmaakaihia ja ylläpitää solujen kasvua.

Zeaxanthin löytyy goji marjat edistää myös paremmin silmään toimintoa.

Syöminen goji marjat antaa kehon kanssa vitamiineja B1, B2, B6 ja E, jotka kaikki ovat välttämättömiä hajottaa aminohappoja ja rasvoja, ja muuntaa hiilihydraatteja energiaksi. Ne sisältävät myös yhtä paljon kuin 22 mineraalit (mukaan lukien sinkki-, rauta-, kupari-, kalsium-ja seleeni) ja 11 aminohappoa.

Terveyshyödyt goji marja

Syöminen gojis voi hyödyttää tulehdusta ja ihosairaus myös, koska ne sisältävät polysakkaridit: hiilihydraatti molekyyli, joka sisältää liima, joka muodostaa suojaavan kalvon iholle.

Vuonna 1994 Kiinan Journal of Oncology suoritettu kokeilla syöpäpotilaiden että mukana niiden jakamista kahteen ryhmään, jossa yksi ryhmä goji marjat tukea niiden syövän hoitoon ja jättää toinen ryhmä saada hoitoa syömättä goji marjoja.

Tulokset tutkimuksessa todettiin, että 79 potilasta, jotka olivat saaneet goji marjat vastasi paljon paremmin hoitoon kuin ne, jotka eivät kuluta.

Goji ruokavalio

Onko mitään loppua ihmeitä nöyrä goji marja?

Ilmeisesti ei: ne sisältävät 13% enemmän proteiinia kuin koko lihaa ja enemmän rautaa kuin pinaatissa. Hienoa, jos olet vaarassa anemia.

Yksi asia on muistaa, että goji marjat Kiinasta ovat hieman erilaisia ​​Tiibetin kollegansa, vuonna suhteessa niiden ominaisuuksiin, mutta hyödyt ovat pitkälti samoja.

Muut ihmiset myös lukea:

20 syytä lisätä marjoja omaan ruokavalioon: Herkullinen ja terveellinen: miksi sinun pitäisi syödä marjoja.

Top 9 elintarvikkeet taistella ikääntymistä: Hanki terveys osuma ja nuorten sysäyksen tämän superfood ostosopas.

Lisää nämä superfoods omaan vaunuun: maukkaita, terveellisin uutta superfoods joka tyttö ravitsemukselliset tietää sileää ylös.