Ectena

Motivoitua parempaa terveyttä

Elintapojen muutokset voivat tehdä suuren eron kaikkeen laihtuminen sydänsairauksiin. Mutta kuinka monta kertaa olet asettanut tavoitteeksi vain teidän hyvät aikomukset hiipua? Katsomme tapoja pitää terve tapa.

Mikä tahansa terveydenhuollon tavoite, motivaatio on avain menestykseen.

Onko se laihdutus tai käyttävät enemmän, motivaatio on kriittinen, jos haluat menestyä.

Meillä kaikilla on laiska hetkiä, mutta menestyvät ihmiset ovat niitä, jotka ovat kehittäneet voittamiseksi hidas päivää.

Opi tunnistamaan, kun et tunne de-motivoitunut, joten voit tehdä asialle jotain.

Positiivinen elämä muuttuu aloittaa motivaatiota ja yllä tapa.

Tutkimuksessa University of Alberta todettiin, että ihmiset, jotka käyttävät säännöllisesti älä tuhlaa aikaa punnitsemaan etuja ja haittoja niiden workout, mutta päästä heidän rutiineja ilman lykkääntyy.

Life Coach Annabel Sutton yhtyy hänen vinkit miten saada motivoituneita ja luoda niitä hyviä elämäntapoja me kaikki tarvitsemme.

1.. Ottaa asiat askel kerrallaan

Yritetään tehdä kaikkea kerralla on vuorenvarma tapa asettaa itsesi jättämisestä.

Jos etsit parantaa terveyttä, alkavat helposti asioita, kuten ottaen portaita töissä eikä nosta tai syövät enemmän kasviksia.

Vain yksi pieni muutos voi saada vauhtia ja auttaa sinua ottamaan suurempia toimenpiteitä myöhemmin. Vuonna hetkessä ajatus päivittäin aikavälillä ei näytä niin pelottava.

2. Tee lista

Kyky ruksata lista tavoitteita voi olla hyvä tapa kannustaa sinua.

Jos olet sellainen henkilö, joka vastaa luetteloissa, ajattele luoda kaavion luettelon yhden arkirutiineihin, että haluaisit olla.

Ne voivat olla mitä tahansa "Muistan lääkitys" "toteuttaa viiden minuutin istua hiljaa ja rentoutua".

Joka päivä ruksata arkirutiineihin, että olette saavuttaneet ja vähitellen rakentaa fyysinen kuva menestykseen.

3. Kirjoita se alas ja antaa sen tapahtua

Istua alas ja kirjoittaa kuvaus itsestäsi, kun olet saavuttanut kaiken mitä haluat.

Tämä voi olla et on menettänyt kivi tai onnistuneesti astma.

Mitä se on, tehdä kuvaus mahdollisimman yksityiskohtainen. Se voisi alkaa jotain "Feeling säteilevä jälkeen kahden kilometrin aikavälillä..."

Kiinnittää sen seinälle muistuttamaan itseäsi mitä olet pyrkiminen.

4. Hanki kaveri

On paljon helpompi saada motivoituneita, jos joku muu on vauhdittaa sinua.

Se myös auttaa pitämään asiat rehellinen - se on paljon vaikeampaa tinkiä, jos joku pitää sinua silmällä. Vähän kilpailua koskaan tehnyt kenellekään mitään haittaakaan ole.

5. Ota yhteyttä paikalliseen tukiryhmä

Jos sinun täytyy käsitellä erityisesti lääketieteellinen ongelma on luultavasti hyväntekeväisyyteen tai tukiryhmä siellä, että voi auttaa sinua juuri siinä.

European Heart Foundation, esimerkiksi voi pitää sinut ajan tasalla uusimmista hoitoja sydänsairauksia. Muista, tieto on valtaa.

Monet tukiryhmät tarjoavat vankkaa käytännön apua, too.

6. Palkitse itsesi

Luvata itsellesi, vastustamaton herkkuja jos onnistuu täyttämään tavoitteet, kuten upea loma, jos lopettaa tupakoinnin.

Voit myös antaa itsellesi pienempiä palkintoja vähemmän merkittäviä saavutuksia, esimerkiksi käynti kauneushoitolassa tai uusi CD.

7. Aseta menettää

Jotkut ihmiset kokevat menettää motivoiva, mutta varmista, että rangaistus vastaa rikoksen.

Joten jos eivät täytä tavoitteen kuten käy kuntosalilla jonain päivänä saatat olla kokata illallisen ja tehdä pyykinpesua.

Jos alkaa tulla lannistua, lopettaa menettää. Ajatuksena on kannustaa teitä menestykseen, ei tee sinusta tuntuu pahalta.

8. Kit itseäsi menestykseen

On paljon helpompi saada motivoituneita, jos sinulla on oikeat työkalut. Tämä voi tarkoittaa todella hyvä pari lenkkitossut, sykemittari tai jopa allergiselle vuodevaatteet.

Sinun ei tarvitse kuluttaa maan, mutta investoimalla oikea laite on tapa osoittaa itse olet tosissaan ja haluavat pysyä radalla.

9. Ole realistinen

On tärkeää, annat itsellesi realistisia tavoitteita ja älä odota pikaratkaisua.

Big elämä muuttuu aikaa, päättäväisyyttä ja joskus vähän kipua, too.

Olet paljon todennäköisemmin onnistua, jos ottaa asiat vähän kerrallaan ja määrittänyt joukon pienempiä, saavutettavissa olevia tavoitteita, jotka rakentavat kohti uutta, parempaa, terveellisempää sinua.

10. Työ personal trainer tai elämän valmentaja

Elämän valmentaja voi keskustella mitä haluat saavuttaa ja suunnitella mittatilaustyönä ohjelma merkittävästi parantaa mahdollisuuksiasi menestyä.

Motivoitua parempaa terveyttä. elintapojen muutokset voivat tehdä suuren eron kaikkeen laihtuminen sydänsairauksiin. mutta kuinka monta kertaa olet asettanut tavoitteeksi vain teidän hyvät aikomukset hiipua? katsomme tapoja pitää terve tapa.
Motivoitua parempaa terveyttä. Elintapojen muutokset voivat tehdä suuren eron kaikkeen laihtuminen sydänsairauksiin. Mutta kuinka monta kertaa olet asettanut tavoitteeksi vain teidän hyvät aikomukset hiipua? Katsomme tapoja pitää terve tapa.

Pitämällä säännöllisesti yhteyttä pitää sinut raiteilleen ja varmista, ettet pudota vaunun.

Paras tapa löytää hyvä valmentaja on henkilökohtainen suositus.