Ectena

Adenoidectomy

Mikä se on?

Yksityinen hoito

Polyypit ovat turvotusta takana nenän. Et voi nähdä niitä, koska ne ovat piilossa levyke osa katon suussa. Mutta ne ovat kuin risat näet takana kurkkuun. Ne ovat lähellä vähän putkien takana nenän, jotka kulkevat korvia.

Adenoids on valmistettu rauhanen kudosta, kuten risat. Tämä kudos turpoaa ja satamat monet puolustus solujen, jotka auttavat taistelussa infektioita vastaan. Yleensä turvotus asettuu tartunnan jälkeen kulkee.

Lapsesi polyypit ovat nyt turvoksissa koko ajan monien iskujen infektio. Ne estävät takana nenän. Tämä tekee hengitys nenän kautta vaikeaa. Ne voivat myös estää putkien takana nenän, jotka kulkevat korvia. Tukos täällä voi aiheuttaa earache ja kuurous.

Ottamalla adenoids lopettaa nämä nenä ja korva ongelmia. Jälkeen ottamalla adenoids, on runsaasti rauhanen kudos muualla pään ja kaulan, ja koko kehon, taistelemaan infektioita. Tämä ehto ei ole vanhempien vika.

Toiminta

Lapsesi on nukutuksessa ja on täysin unessa.

Erityisiä välineitä johdetaan suun takaosassa. Adenoids vapautuvat pois ja ottaa pois. Erityinen väline nimeltä diathermia (kreikan sana, joka tarkoittaa kuumentaa) käytetään yleensä joka voi vapauttaa risat ja polyypit ja samalla voi pysäyttää verenvuodon soveltamalla aalto lämpöä pieniä verisuonia (putket, jotka kuljettavat verta ). Ei ole haavoja.

Koska lapsesi on täysin unessa, hän ei tunne lainkaan kipua ollenkaan aikana toimintaa.

Lapsesi pitäisi olla kunnossa kotiin seuraavana aamuna.

Muita vaihtoehtoja?

Yleensä adenoids kutistua pois omasta, kun lapsi täyttää 12 tai 13. Odottaa näin kauan ei ole turvallinen mahdollisuus lapselle. Se voi johtaa elinikäiseen kuulovaurioita.

Tabletit tai lääkkeitä ei tee adenoids pienenevät tai mennä pois.

Ennen leikkausta

Mitkä tahansa tabletteja, lääkkeitä, inhalers että lapsesi käyttää. Pidä ne alkuperäiset laatikot ja paketit. Tuo heidät sairaalaan kanssasi.

On Ward, lapsesi tarkistetaan viime sairauksista ja on erityisiä testejä varmista, että hän on hyvin valmistautunut ja voi olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti. Kerro lääkäreiden ja sairaanhoitajien allergioita tabletteja, lääkkeitä tai siteet.

Sinä ja lapsesi on toimintaa selittänyt sinulle ja pyydetään täyttämään toiminnan suostumuslomakkeesta.

Ennen kuin allekirjoittaa suostumuksen muodossa, varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annettiin sinulle koskien terveysongelmia, mahdollista ja ehdotetut hoidot ja mahdolliset riskit. Voit vapaasti kysyä lisää kysymyksiä, jos asiat eivät ole täysin selvillä.

Kaikki kudokset, jotka poistetaan käytön aikana lähetetään kokeita auttaa suunnittelemaan asianmukaista hoitoa. Jäljelle jäävä kudos, joka jää yli, kun testit on hävitettävä.

Ennen leikkausta ja osana suostumusta prosessi, sinua pyydetään antamaan lupa tahansa "jäljellä" kappaletta käytetään lääketieteelliseen tutkimukseen, joka on hyväksynyt sairaalassa. Se on täysin sinun sallivatko ne tämän vai ei.

Monet sairaalat nyt ajaa erityistä preadmission klinikoita, joissa käyt viikon tai niin ennen leikkausta, jos tarkastukset tehdään.

Jos lapsesi on kylmä viikkoa ennen sairaalaan, soita seurakunnan ja anna seurakunnan sisar tietää. Yleensä toiminta on lykättävä. Lapsesi tarvitsee päästä yli kylmän ennen leikkausta voi tehdä, koska ottaa anestesia kylmä voi muuttua vakava infektio rinnassa.

Koska kirurgi työskentelee sisällä lapsen suuhun, sinun täytyy kertoa hänelle, jos lapsellasi on löysät hampaat.

Jälkeen - Sairaalassa

Yleensä kurkku on vain hieman kipeä tämän toimenpiteen jälkeen. Sairaanhoitajat antaa lapsellesi lääkettä (yleensä kipulääkkeitä siirappi muodossa) lievittää kurkkukipua.

Adenoidectomy. jälkeen andndash; sairaalassa.
Adenoidectomy. Jälkeen - sairaalassa.

nukutuksessa voivat aiheuttaa lapselle hidas, kömpelö ja huonomuistinen noin 24 tuntia. Sairaanhoitajat tukee sinua auttaa lasta kunnes hän tuntee paremmin.

Lapsesi voi juoda noin kaksi-kolme tuntia sen jälkeen, kun hän palaa osastolla, ja se syö normaalisti myöhemmin samana päivänä.

Ennen kuin lähdet seurakunnasta löytyy voidaan antaa ajanvarauksen kortti tuoda lapsesi takaisin ENT (korva-, nenä-ja kurkkutautien) poliklinikka ja check-up.

Jotkut sairaalat järjestää check-up noin kuukauden kuluttua leikkauksesta. Toiset jätä lääkärintarkastuksia yleislääkäri.

Jälkeen - Kotona

Käytä parasetamoli jousitus kiistojen kurkkukipu. Jos mahdollista, yritä välttää lapsesi flunssaa tai yskää ensimmäisen viikon kotona. Vältä ystäviä ympäri pelata, jos heillä on kylmä. Samasta syystä lapsesi pitäisi pysyä pois päiväkodissa tai koulussa viikon kuluttua leikkauksesta.

Jos lapsesi tekee kehittää kylmä, sinun pitäisi ottaa lapsesi nähdä omalääkärinsä aikana suun kautta annettava antibiootti tablettia.

Lapsesi ei pidä mennä uimaan vasta kurkussa on parantunut. Tämä on yleensä noin kolme viikkoa.

Mahdolliset komplikaatiot

Kuten minkä tahansa toiminnan nukutuksessa, on hyvin pieni komplikaatioiden vaara liittyvät sydän ja keuhkot.

Testit, että lapsesi on ennen toimenpide varmistaa, että hän hän voi olla toiminnassa mahdollisimman turvallisesti ja tuo riski saada tällaisia ​​komplikaatioita hyvin lähellä nollaa.

Jos et noudata annettuja neuvoja edellä, lapsesi ei todennäköisesti ole mitään ongelmia. Joskus (alle 1 prosentissa tapauksista) kirurgi on valvoa tihkuu verta rauhasmainen alueella. Tämä tarkoittaa sitä, tucking pituus sideharso nenään 24 tunnin ajan tai niin. Kun kirurgi on varmaa, että verenvuoto on tyrehtynyt, harso otetaan pois. Toinen hyvin lyhyt operaatio tarvitaan tehdä tämän.

Verenvuoto voi ilmetä myös viikon tai niin leikkauksen jälkeen, yleensä johtuu infektio. Jos infektio kehittyy lapsesi saattaa myös ovat yhä kipua alueella toiminta, päänsärkyä tai lämpötila. Jos näin käy, tuo lapsesi takaisin osastolle. Lapsesi luultavasti pysyä osastolla päivän tai kaksi ja ottaa antibiootteja yhdestä kahteen viikkoa.

Jos infektio on vakava (leviää laajempi, toiminta tai veren) lapsesi ehkä olla suonensisäisiä antibiootteja (suoneen niiden käsivarteen). Toinen toiminta ei yleensä tarvita.

On hyvin pieni mahdollisuus (enintään 6 1000), että kun kitarisojen poistetaan alueella lähellä, jossa ne käytetään olla ei sulkeudu kunnolla ja tämä voi vaikuttaa lapsen puheen. Useimmissa tapauksissa tämä voi parantua puheterapia ja vain muutamissa tapauksissa on välttämätön toimenpide korjata ongelman.

Yleiset ohjeet

Nämä ohjeet pitäisi auttaa sinua ja lastasi läpi hänen toimintaa. Ne ovat yleisiä ohjeita. Ne eivät kata kaikkea. Myös kaikki sairaalat ja kirurgit vaihtelevat hieman.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, pyydä lääkäriä tai sairaanhoitajaa.